Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!
Prosiaki? Jesteś na SPŚM? :)

Zamarzłam! :evil_lol: Udzieliłam wywiadu do tv. :evil_lol:
Ogólnie dość dużo ludzi zwracało na nas uwagę, mam nadzieję, że jakieś psiaki pójdą do domu :)

Posted

Naklejka napisał(a):
Hej!
Prosiaki? Jesteś na SPŚM? :)

Zamarzłam! :evil_lol: Udzieliłam wywiadu do tv. :evil_lol:
Ogólnie dość dużo ludzi zwracało na nas uwagę, mam nadzieję, że jakieś psiaki pójdą do domu :)

Taak ale mało piszę, głównie czytam ;)
Kiedyś coś o Jetsanie pisałam (że go poznaję :evil_lol:) jak dałaś fotkę w temacie o agi chyba. No i wtedy to się skapnęłam że to Ty xd

Do jakiej TV?? bdziemy oglądać :cool3:

Posted

https://lh6.googleusercontent.com/-nY5cMBZ1j1A/ULJg4Jn_GJI/AAAAAAAAN5Y/RotKQpNUiIY/s640/IMG_5177.JPG Cesar identycznie wygląda jak biegnie :D

https://lh5.googleusercontent.com/-ab9QiJ47sYU/ULJg88aXrnI/AAAAAAAAN6I/mTL-sVGlzTw/s640/IMG_5190.JPG ale piękny portret :loveu:

Mam pytanie :) Marzą mi się Juliusy dla Cesara, warto wydać tyle kasy? Widzę że używasz, ostatnio widziałam w zoologu jakieś byle jakie szele z siodłem kosztowały 119zł, więc tak pomyślałam, że jeśli już miałabym kupować to wolałabym dodać już trochę i mieć te wymarzone Juliusy ;)

Posted

Victoria napisał(a):
Taak ale mało piszę, głównie czytam ;)
Kiedyś coś o Jetsanie pisałam (że go poznaję :evil_lol:) jak dałaś fotkę w temacie o agi chyba. No i wtedy to się skapnęłam że to Ty xd

Do jakiej TV?? bdziemy oglądać :cool3:

aaaa, ja w sumie też nic nie piszę :P

understandme napisał(a):
https://lh6.googleusercontent.com/-nY5cMBZ1j1A/ULJg4Jn_GJI/AAAAAAAAN5Y/RotKQpNUiIY/s640/IMG_5177.JPG Cesar identycznie wygląda jak biegnie :D

https://lh5.googleusercontent.com/-ab9QiJ47sYU/ULJg88aXrnI/AAAAAAAAN6I/mTL-sVGlzTw/s640/IMG_5190.JPG ale piękny portret :loveu:

Mam pytanie :) Marzą mi się Juliusy dla Cesara, warto wydać tyle kasy? Widzę że używasz, ostatnio widziałam w zoologu jakieś byle jakie szele z siodłem kosztowały 119zł, więc tak pomyślałam, że jeśli już miałabym kupować to wolałabym dodać już trochę i mieć te wymarzone Juliusy ;)

Myślę, że tak, póki co nie widać, że są używane, a ja jestem ich drugim właścicielem ;)

Angi napisał(a):
silesia :D

widziałam, mam link :D

Nawet mi tego nie pokazuj, nie chcę tego widzieć :eviltong: To z tvz też nie obejrzałam, hahaha :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
też nie lubie ogladac siebie ale nie masz czego sie bac , wyszłaś normalnie i naturalnie ;)

Może obejrzę to za parę dni, tego pierwszego wywiadu też nie obejrzałam ;) Będę miała wyrzuty, że paplałam jak jakaś debilka :eviltong:

Posted

Naklejka napisał(a):
Może obejrzę to za parę dni, tego pierwszego wywiadu też nie obejrzałam ;) Będę miała wyrzuty, że paplałam jak jakaś debilka :eviltong:

co Ty gadasz , i jakoś nie widzę u Ciebie lęków przed publicznością :P wiec Jetsana i na ring !

Posted

Sama byłam zaskoczona, że nie bałam się tej kamery :P Ale stresują mnie inne rzeczy, chociaż ostatnio staram się wszystko olewać i lepiej się żyje (i tyje) :lol:
Nie będę wystawiać, bo nie mam po co, repa z niego nie zrobię, bo nie chcę, a po co mam wywalać kasę na źle zorganizowane wystawy, brak medali, sędziów, którzy wzorca nie znają? :eviltong:

Posted

Naklejka napisał(a):
Sama byłam zaskoczona, że nie bałam się tej kamery :P Ale stresują mnie inne rzeczy, chociaż ostatnio staram się wszystko olewać i lepiej się żyje (i tyje) :lol:
Nie będę wystawiać, bo nie mam po co, repa z niego nie zrobię, bo nie chcę, a po co mam wywalać kasę na źle zorganizowane wystawy, brak medali, sędziów, którzy wzorca nie znają? :eviltong:

to fakt organizacja wystaw jest tragiczna , a jak już w ogóle nie będzie medali to calkowita porażka :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to fakt organizacja wystaw jest tragiczna , a jak już w ogóle nie będzie medali to calkowita porażka :shake:

ja się zastanawiam, czy ja kiedykolwiek wystawię jakiegokolwiek psa... Wystawy masakryczne :p

Posted

Angi napisał(a):
ja się zastanawiam, czy ja kiedykolwiek wystawię jakiegokolwiek psa... Wystawy masakryczne :p

Tzn napisze tak , ja lubie wystawy , lubie na nie jeździć i być wśród tak duzej ilosci psów , wtedy czuje się jak w raju i zapominam o wszystkich problemach ale nie wiem za co płaci sie tyle kasy jak teraz nawet kawałka metalu im szkoda :shake:

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja sobie na wystawy jako widz mogę jeździć, pooglądać psy, pogadać z ludźmi :) A na wystawach mogłam się spotkać też z hodowczynią Jetsana i porozmawiać :)

My też sie na wystawach spotykalismy z hodowczynią Qwendi ale już wiecej sie raczej nie spotkamy ;)