Naklejka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 A ja nie mam co czesać :cool3: Quote
Victoria Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Siema :D Wpadłam do Was i widzę tu jakieś znajome prosiaki :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Hej! Prosiaki? Jesteś na SPŚM? :) Zamarzłam! :evil_lol: Udzieliłam wywiadu do tv. :evil_lol: Ogólnie dość dużo ludzi zwracało na nas uwagę, mam nadzieję, że jakieś psiaki pójdą do domu :) Quote
Victoria Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Naklejka napisał(a):Hej! Prosiaki? Jesteś na SPŚM? :) Zamarzłam! :evil_lol: Udzieliłam wywiadu do tv. :evil_lol: Ogólnie dość dużo ludzi zwracało na nas uwagę, mam nadzieję, że jakieś psiaki pójdą do domu :) Taak ale mało piszę, głównie czytam ;) Kiedyś coś o Jetsanie pisałam (że go poznaję :evil_lol:) jak dałaś fotkę w temacie o agi chyba. No i wtedy to się skapnęłam że to Ty xd Do jakiej TV?? bdziemy oglądać :cool3: Quote
Victoria Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Angi napisał(a):TVS :lol: ....... yyy?? powinnam wiedzieć co to ?? :evil_lol: Quote
Karro Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-nY5cMBZ1j1A/ULJg4Jn_GJI/AAAAAAAAN5Y/RotKQpNUiIY/s640/IMG_5177.JPG Cesar identycznie wygląda jak biegnie :D https://lh5.googleusercontent.com/-ab9QiJ47sYU/ULJg88aXrnI/AAAAAAAAN6I/mTL-sVGlzTw/s640/IMG_5190.JPG ale piękny portret :loveu: Mam pytanie :) Marzą mi się Juliusy dla Cesara, warto wydać tyle kasy? Widzę że używasz, ostatnio widziałam w zoologu jakieś byle jakie szele z siodłem kosztowały 119zł, więc tak pomyślałam, że jeśli już miałabym kupować to wolałabym dodać już trochę i mieć te wymarzone Juliusy ;) Quote
Naklejka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Victoria napisał(a):Taak ale mało piszę, głównie czytam ;) Kiedyś coś o Jetsanie pisałam (że go poznaję :evil_lol:) jak dałaś fotkę w temacie o agi chyba. No i wtedy to się skapnęłam że to Ty xd Do jakiej TV?? bdziemy oglądać :cool3: aaaa, ja w sumie też nic nie piszę :P understandme napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-nY5cMBZ1j1A/ULJg4Jn_GJI/AAAAAAAAN5Y/RotKQpNUiIY/s640/IMG_5177.JPG Cesar identycznie wygląda jak biegnie :D https://lh5.googleusercontent.com/-ab9QiJ47sYU/ULJg88aXrnI/AAAAAAAAN6I/mTL-sVGlzTw/s640/IMG_5190.JPG ale piękny portret :loveu: Mam pytanie :) Marzą mi się Juliusy dla Cesara, warto wydać tyle kasy? Widzę że używasz, ostatnio widziałam w zoologu jakieś byle jakie szele z siodłem kosztowały 119zł, więc tak pomyślałam, że jeśli już miałabym kupować to wolałabym dodać już trochę i mieć te wymarzone Juliusy ;) Myślę, że tak, póki co nie widać, że są używane, a ja jestem ich drugim właścicielem ;) Angi napisał(a):silesia :D widziałam, mam link :D Nawet mi tego nie pokazuj, nie chcę tego widzieć :eviltong: To z tvz też nie obejrzałam, hahaha :eviltong: Quote
Karro Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Naklejka napisał(a): Myślę, że tak, póki co nie widać, że są używane, a ja jestem ich drugim właścicielem ;) Dzięki za opinię :) Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Angi napisał(a): widziałam, mam link :D widziałam :lol: bardzo fajnie wyszedłaś ;) Quote
Karro Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Przeglądając fejsa znalazłam takie coś i od razu pomyślałam o Tobie ;) https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/532343_3951291583244_461803118_n.jpg Quote
Naklejka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 understandme napisał(a):Dzięki za opinię :) Nie ma za co :) dOgLoV napisał(a):widziałam :lol: bardzo fajnie wyszedłaś ;) :) Nie wiem, nie patrzę na to :P Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Naklejka napisał(a): Nie wiem, nie patrzę na to :P też nie lubie ogladac siebie ale nie masz czego sie bac , wyszłaś normalnie i naturalnie ;) Quote
Naklejka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 dOgLoV napisał(a):też nie lubie ogladac siebie ale nie masz czego sie bac , wyszłaś normalnie i naturalnie ;) Może obejrzę to za parę dni, tego pierwszego wywiadu też nie obejrzałam ;) Będę miała wyrzuty, że paplałam jak jakaś debilka :eviltong: Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Naklejka napisał(a):Może obejrzę to za parę dni, tego pierwszego wywiadu też nie obejrzałam ;) Będę miała wyrzuty, że paplałam jak jakaś debilka :eviltong: co Ty gadasz , i jakoś nie widzę u Ciebie lęków przed publicznością :P wiec Jetsana i na ring ! Quote
Naklejka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Sama byłam zaskoczona, że nie bałam się tej kamery :P Ale stresują mnie inne rzeczy, chociaż ostatnio staram się wszystko olewać i lepiej się żyje (i tyje) :lol: Nie będę wystawiać, bo nie mam po co, repa z niego nie zrobię, bo nie chcę, a po co mam wywalać kasę na źle zorganizowane wystawy, brak medali, sędziów, którzy wzorca nie znają? :eviltong: Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Naklejka napisał(a):Sama byłam zaskoczona, że nie bałam się tej kamery :P Ale stresują mnie inne rzeczy, chociaż ostatnio staram się wszystko olewać i lepiej się żyje (i tyje) :lol: Nie będę wystawiać, bo nie mam po co, repa z niego nie zrobię, bo nie chcę, a po co mam wywalać kasę na źle zorganizowane wystawy, brak medali, sędziów, którzy wzorca nie znają? :eviltong: to fakt organizacja wystaw jest tragiczna , a jak już w ogóle nie będzie medali to calkowita porażka :shake: Quote
angineuuka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 dOgLoV napisał(a):to fakt organizacja wystaw jest tragiczna , a jak już w ogóle nie będzie medali to calkowita porażka :shake: ja się zastanawiam, czy ja kiedykolwiek wystawię jakiegokolwiek psa... Wystawy masakryczne :p Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Angi napisał(a):ja się zastanawiam, czy ja kiedykolwiek wystawię jakiegokolwiek psa... Wystawy masakryczne :p Tzn napisze tak , ja lubie wystawy , lubie na nie jeździć i być wśród tak duzej ilosci psów , wtedy czuje się jak w raju i zapominam o wszystkich problemach ale nie wiem za co płaci sie tyle kasy jak teraz nawet kawałka metalu im szkoda :shake: Quote
angineuuka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 też lubię jeździć po wystawach ;) Może jak znajdę transport to w styczniu do Sosnowca pojadę :P Quote
Naklejka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Ja sobie na wystawy jako widz mogę jeździć, pooglądać psy, pogadać z ludźmi :) A na wystawach mogłam się spotkać też z hodowczynią Jetsana i porozmawiać :) Quote
łamAga Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Naklejka napisał(a):Ja sobie na wystawy jako widz mogę jeździć, pooglądać psy, pogadać z ludźmi :) A na wystawach mogłam się spotkać też z hodowczynią Jetsana i porozmawiać :) My też sie na wystawach spotykalismy z hodowczynią Qwendi ale już wiecej sie raczej nie spotkamy ;) Quote
angineuuka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Naklejka, co ja znalazłam :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 My mamy w planach odwiedzenie hodowli z Jetsanem, albo to hodowla odwiedzi nas :) Quote
Recommended Posts