Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdybym mogła się zarazić jego optymizmem i zapałem do pracy to by było świetnie :p Najchętniej to bym się walnęła teraz do łóżka i olała wszystko... a tu trzeba się biologii uczyć, bo maturę trzeba zdać, a co potem? Ehhh....

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej :)

Świetne zdjęcia ;)

https://lh6.googleusercontent.com/-4WXUaPCQs0w/UFRrlXxoYpI/AAAAAAAAJjo/N8c1H_fHOFk/s640/IMG_1302.JPG :loveu:

Dzięki :)

Nie mam motywacji, to po co mam się starać? Nie mam pojęcia co chcę robić po LO, zależy mi na dobrej pracy, ale gdzie? Bo chyba nie na kasie w biedronce... :roll:
W sobotę siedzę na stoisku z psitula na skarbnikowych godach :)

Posted

No właśnie cały czas myślę o wyjeździe do Niemiec, język jako tako znam, ale do matury chcę się poprawić, mam tam rodzinę, więc pomoc też będzie, już w te wakacje miałam tam jechać do pracy, ale w końcu zostałam tutaj...
Tylko że ja po LO nie mam nic poza maturą, a coś dobrze byłoby jeszcze zrobić, skończę jako psi fryzjer :evil_lol: Może zostanę w Zabrzu i pójdę do policealnej na technika protetyka :evil_lol:

Parę lat temu chcieliśmy wyjechać do Niemiec na stałe, ale tutaj mieliśmy porozpoczynane szkoły, zwierzęta, dom i jakoś rodzice się nie mogli zdecydować...

Posted

Byłam ze znajomymi posiedzieć w parku, zabrałam Arniego, aparat i mam mnóstwo fot (których oczywiście nie pokażę:P), znalazło się coś z Arnim :D

Z moim ryjem chyba nie pokażę :eviltong:

Posted (edited)

No to masz zdjęcia :P To jedyne które jeszcze w miarę nadają się do publikacji
https://lh6.googleusercontent.com/-2vNNzOYm1fQ/UGX3qeBXM6I/AAAAAAAAJxo/DjK8VZqo2rc/s512/IMG_1526.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-Q7TI5Uop5dA/UGX3qRDObGI/AAAAAAAAJxk/EJz_cBMb2L8/s512/IMG_1527.JPG

Załamała mnie dziś pewna babka, podchodzi do naszego psitulowego stoiska i pyta czy może oddać psa do schroniska, bo zaczęła pracować i nie ma czasu :mdleje: Żałuję, że nie spytałam, czy ma dzieci i czy je też planuje oddać...

Chciałam kupić obiektyw na allegro i ktoś mnie wyprzedził :-(, a liczyłam na wielkie zakupy w ten weekend, w takim razie będą mniejsze.... :diabloti:

Edited by Naklejka
Posted

Bo te akurat są normalne, wiele zdjęć ze spotkań ze znajomymi nie nadaje się do publikacji, zawsze jak dostaję linka do galerii, to boję się tam wchodzić :evil_lol:
Mam jakieś tam zdjęcie ze stadem facetów bez koszulek :diabloti: To jeszcze z wakacji...

Jak mnie Arni wkurzy to będzie tak siedział :eviltong:

To sobie przerwę zrobiłam, a teraz idę dalej się uczyć...

Posted

Gdybyś zobaczyła moje z takich imprez to uwierz już więcej nie bałabyś się swoich :evil_lol:
Dobrze, że to faceci są bez koszulek a nie TY :evil_lol:

Biedny Arni :( Nie rozwali tej klatki? Mój by dał radę :evil_lol:

Miłej nauki ;)

Posted

Tych zdjęć z imprez mam od groma, są straszne :eviltong:

Jakby chciał to by przeskoczył, ale on jest tępy, a kazali siedzieć więc siedzi.

Chyba już umiem :evil_lol:, kupiłam sobie kolejną książkę do biologii, jeszcze chcę coś od koleżanki pożyczyć i zeskanować, może w końcu zacznę coś ogarniać :lol:

A zakup obiektywów muszę przełożyć, może na wtorek, chyba że się nie uda, to kupię tylko jeden, a kolejny jak się trafi okazja :roll:

Posted

To może on nie jest tępy a raczej mądry ;) Nie wolno to nie i już :) Mój jest tępy bo by nie usiedział :evil_lol:

Jak ja się cieszę, że już się uczyć nie muszę :multi::evil_lol:

Chciałabym mieć taki problem jak zakup obiektywu... ja to najpierw musiałabym aparat kupić bo na razie to mam małe gówienko cyfrowe za całe 200 zł. :evil_lol:

Posted

Nie, nie... on nie myśli, to co każą to będzie robił, raczej nie wyłamuje się z komend, ogólnie łatwy pies do ułożenia :eviltong:

Ja już chciałabym skończyć naukę, ale po LO muszę coś zrobić, matka jak zwykle cisnie na wetę, albo medycynę :roll: Chyba przecenia moje możliwości :lol:

Zakup obiektywu nie jest łatwy, ja się z tym borykam dość długo, bo każdy obiektyw ma jakieś ale, jak jakiś mi się spodoba, to cena mnie przeraża. Ale już się zdecydowałam, teraz czekam na koniec aukcji, bo jeden kupuję używany ;)
Kasę nazbierałam więc w końcu mogę przestać użerać się z kitem :multi: