KT Arts Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zgadzam się :P W wakacje nie ma srodku tygodnia, w wakacje czasem nawet nie pamięta się jaki jest dzień :P No chyba że się pracuje :P Quote
Naklejka Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Ja z reguły nie wiem który jest dzien. Wiem kiedy są weekendy, bo rodzice są w domu :D Quote
KT Arts Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ja teraz będę już pamiętać wszystkie bo pracuję gdzie indziej :) tak to pamietałam tylko kiedy są weekendy bo do pracy :) Quote
dog193 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Taki psiak jest w schronisku w Rudzie Śląskiej: http://www.dogomania.pl/forum/threads/75577-Schronisko-w-Rudzie-%C5%9Al%C4%85skiej-Program-Lira-rusza-potrzebne-pieni%C4%85dze-na-zakup-smyczy?p=19445308#post19445308 przypomina mi strasznie Arniego :) Ten krótki ogon... ;) Quote
Amber Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Bierz, bierz... Twój tata się ucieszy :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 A jak cię wywali z domu to mam w sośnicy działke ,nawet kojec i buda by była dla Jetsana:evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 (edited) Mój tybuś nie uznaje ograniczania przestrzeni :P Ale kolejny psiak, to tylko sunka MT ;) a potem może coś posłuszne i chętne do pracy z człowiekiem :P Moja mama ostatnio palnęła, że kupiłam Jetsana tylko po to, by ludzie zwracali na nas uwagę :evil_lol: Co z tego, że w moim wieku miała cholernie agresywną Podhalankę :P Zdjęcia z dysku przepadły chyba na dobre... :( było tam wszystko, wakacje, zjazdy rodzinne, Jetsan i nawet jeszcze Sara... pozostało mi to co jest na picasie i na forach... Edit: Macie jeszcze kilka zdjęć i wybywam z moimi na spacer :P Edited August 1, 2012 by Naklejka Quote
Naklejka Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Widzicie ten znak w tle? :diabloti: Quote
Naklejka Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 dOgLoV napisał(a):a co jest na tym znaku ?? :cool3: zakaz ruchu pieszego :evil_lol: Tych znaków jest kilka w parku... Quote
łamAga Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Naklejka napisał(a):zakaz ruchu pieszego :evil_lol: Tych znaków jest kilka w parku... buahahaahahahahaha to mandacik dla tych trzech dzentelmenów :evil_lol: Quote
Chein Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A ja się dopiero witam! Aah, tybetana to bym pomiziała... :loveu: Quote
Naklejka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']buahahaahahahahaha to mandacik dla tych trzech dzentelmenów :evil_lol: Ej... bo jeszcze mi mandaty wlepią :( [quote name='Chein']A ja się dopiero witam! Aah, tybetana to bym pomiziała... :loveu: Witamy :) Nie chce ktoś obróżek? Jetsan w nich nie chodzi, bo się boję, że mi nawieje, a Arni szarpie jak po*ebany, lepiej z nim na szelkach, albo na obroży zaciskowej. Quote
Aleks89 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Ich chyba posrało ,a czemu teraz nie wolno niby chodzić tym deptakiem? Quote
Naklejka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Aleks89']Ich chyba posrało ,a czemu teraz nie wolno niby chodzić tym deptakiem? A bo ja wiem, budują drogę i wszystko pozamykane, park, droga na działki- tam za leśniczówką, droga prowadząca na Walkę. Mnie tu nie ma :) Quote
Olson Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Jak zawsze - super zdjęcia. :) Zazdroszczę Ci, że Jetsan tak sobie biega na lince. Mojego psa jak podepnę pod linkę to jest koniec - idzie z przodu na maksa napiętej, na dodatek jest obrażona jakbym jej skarpete na pysk nałożyła. :shake: Quote
Naklejka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Olson']Jak zawsze - super zdjęcia. :) Zazdroszczę Ci, że Jetsan tak sobie biega na lince. Mojego psa jak podepnę pod linkę to jest koniec - idzie z przodu na maksa napiętej, na dodatek jest obrażona jakbym jej skarpete na pysk nałożyła. :shake: Dzięki :) Pierwszą linkę miałam bardzo lekką, a pies był zadowolony z wolności i nie reagował na nią :) Teraz mam dość ciężką i grubą lonżę, czuje ją, ale jak widzi psy to się nic nie liczy :P To tybetan, one kochają wolność i zrobią wiele, by być wolnym :D Buhahaha, mama chce flexi dla Jetsana :evil_lol: Arni oczywiście nie dostanie, bo on i tak biega bez smyczy w parku, a dla Jetsana nie chce mi się zawsze targać linki, szczególnie jak nie mam zamiaru iść na łąkę, tylko pospacerować po ścieżkach. Pozostało jeszcze jakieś 20zdjęć z tamtego spaceru :P Jak widać Arniego nie da się zmęczyć, wszystkie psy popadały, a on dalej zaczepiał do zabawy :mdleje: Quote
Naklejka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 dlatego linki są be :eviltong: Dobrze, że siersci nie wypaliła. Quote
Aleks89 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Flexi jest git. Tylko ta dla olbrzymów jest cholernie ciężka.Ale w razie co może też służyć za broń hehe Quote
łamAga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Moim zdaniem Flexi u duzych psów nie jest dobre :shake: mozna sie tylko pokaleczyć ;) Quote
dog193 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Naklejka napisał(a): dlatego linki są be :eviltong: Dobrze, że siersci nie wypaliła. Moje kostki u nóg nie miały tego szczęścia :diabloti: A szczypie, jak cholera :evil_lol: Quote
Recommended Posts