Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Mój tybuś nie uznaje ograniczania przestrzeni :P Ale kolejny psiak, to tylko sunka MT ;) a potem może coś posłuszne i chętne do pracy z człowiekiem :P

Moja mama ostatnio palnęła, że kupiłam Jetsana tylko po to, by ludzie zwracali na nas uwagę :evil_lol: Co z tego, że w moim wieku miała cholernie agresywną Podhalankę :P

Zdjęcia z dysku przepadły chyba na dobre... :( było tam wszystko, wakacje, zjazdy rodzinne, Jetsan i nawet jeszcze Sara... pozostało mi to co jest na picasie i na forach...

Edit: Macie jeszcze kilka zdjęć i wybywam z moimi na spacer :P

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='dOgLoV']buahahaahahahahaha

to mandacik dla tych trzech dzentelmenów :evil_lol:
Ej... bo jeszcze mi mandaty wlepią :(

[quote name='Chein']A ja się dopiero witam!
Aah, tybetana to bym pomiziała... :loveu:
Witamy :)

Nie chce ktoś obróżek? Jetsan w nich nie chodzi, bo się boję, że mi nawieje, a Arni szarpie jak po*ebany, lepiej z nim na szelkach, albo na obroży zaciskowej.

Posted

[quote name='Aleks89']Ich chyba posrało ,a czemu teraz nie wolno niby chodzić tym deptakiem?

A bo ja wiem, budują drogę i wszystko pozamykane, park, droga na działki- tam za leśniczówką, droga prowadząca na Walkę.

Mnie tu nie ma :)

Posted

Jak zawsze - super zdjęcia. :)

Zazdroszczę Ci, że Jetsan tak sobie biega na lince. Mojego psa jak podepnę pod linkę to jest koniec - idzie z przodu na maksa napiętej, na dodatek jest obrażona jakbym jej skarpete na pysk nałożyła. :shake:

Posted

[quote name='Olson']Jak zawsze - super zdjęcia. :)

Zazdroszczę Ci, że Jetsan tak sobie biega na lince. Mojego psa jak podepnę pod linkę to jest koniec - idzie z przodu na maksa napiętej, na dodatek jest obrażona jakbym jej skarpete na pysk nałożyła. :shake:
Dzięki :)
Pierwszą linkę miałam bardzo lekką, a pies był zadowolony z wolności i nie reagował na nią :) Teraz mam dość ciężką i grubą lonżę, czuje ją, ale jak widzi psy to się nic nie liczy :P
To tybetan, one kochają wolność i zrobią wiele, by być wolnym :D

Buhahaha, mama chce flexi dla Jetsana :evil_lol: Arni oczywiście nie dostanie, bo on i tak biega bez smyczy w parku, a dla Jetsana nie chce mi się zawsze targać linki, szczególnie jak nie mam zamiaru iść na łąkę, tylko pospacerować po ścieżkach.

Pozostało jeszcze jakieś 20zdjęć z tamtego spaceru :P

Jak widać Arniego nie da się zmęczyć, wszystkie psy popadały, a on dalej zaczepiał do zabawy :mdleje:

Posted

Naklejka napisał(a):

dlatego linki są be :eviltong: Dobrze, że siersci nie wypaliła.

Moje kostki u nóg nie miały tego szczęścia :diabloti: A szczypie, jak cholera :evil_lol: