Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):

Dzięki!

Aleksandra95 napisał(a):
Dora frisbee do pyska nawet nie weźmie.:(

Jetsan też by pewnie nie ruszył frisbee... ale Arni się bawi, to on też może ;)

malawaszka napisał(a):

Taaa.... Arni nie przypadł jej do gustu...

Posted

Nie pogniewasz się za bardzo jak ci powiem, że bardziej mi się podoba Arni od Jetsana? :evil_lol: Jeszcze gdyby był trochę większy to w ogóle extra ;). Jak tak o nim piszesz i oglądam filmiki z treningów to to jest taki charakter jaki lubię :)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

hahaha :lol:
Amber napisał(a):
Nie pogniewasz się za bardzo jak ci powiem, że bardziej mi się podoba Arni od Jetsana? :evil_lol: Jeszcze gdyby był trochę większy to w ogóle extra ;). Jak tak o nim piszesz i oglądam filmiki z treningów to to jest taki charakter jaki lubię :)

No jasne, że nie! :D Wiem, jakie psy lubisz, więc to było pewne, że Ci się bardziej Arni spodoba :) Dla mnie ten pies to przygłup :P Strasznie się boi podniesionego głosu...
Byłam z nimi na spacerku w lesie, deszcz padał, miałam kaptur i głowę spuszczoną na dół. Nagle psy się poderwały, przyspieszyły tępo, podnoszę głowę, a tam sarny biegną! Przebiegły przez ścieżkę, w głąb lasu. A ja już miałam we łbie wizję, że jak psy wyrwą to po mnie :evil_lol: Wydarłam japę na Jetsana, szarpnęłam go za łańcuch, Arni się skulił ze strachu, a Jetsan dalej ciągnął przed siebie :roll:
Podbiegł do nas pseudo-jamnik, najpierw trzymałam Jetsana, ale w końcu go puściłam i przeciorał jajniczkiem o ziemię... ale mój maleuszek chciał się tylko bawić.. facet szybko zabrał psa :diabloti:

Jetsan z moją mamą, która ma 170cm :P

I ze mną, a ja mam tylko 160cm

To tak macie dla porównania :P

Posted

ja bym się załamała jak bym miała takiego psa jak Jestan :(

za to Arni nadrabia za niego chyba :)

zresztą ja sie nie powinnam odzywać, bo moja walnięta suka, która uwielbia aportować to Frisbee nie pobiegnie... koło nosa jej będzie się kulać, ale ma to w Deeee...:roll:

i jak dużo fotek :loveu: rozkręcasz się :cool3: