ania > Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 oglądam, oglądam i też sobie zrobiłam smaka na kolce! ;) Quote
Naklejka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 hehe :) mnie czeka jeszcze wyposażanie klatki od świnek, chcę im zrobić pięterko i domek, kupić maty łazienkowe i dać zamiast koca, jeszcze przydałby się jakieś poduszeczki, legowiska, tunele, norki :cool3: i sobie mogę pomarzyć o lustrzance :shake: No trudno, pomęczę się cyfrówką, nie będę wymagała dobrej jakości zdjęć i takie tam :evil_lol: internet mi wariuje... :angryy: A to ta skórzana obroża...:lol: Kiedyś zapinałam ją na tą pierwszą dziurkę i Jetsan potrafił z niej wyleźć.... Quote
kalyna Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-Fg5r47Reg2M/Tv3rlifLn8I/AAAAAAAABz8/-Gp2qqwIk0w/s512/IMG_1261.JPG wielki cudny nos :loveu: Quote
Naklejka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 :) u Was też strzelają już petardami? :( Jetsan na dworze strasznie panikuje i do domu się dobija, a domu to nawet ciąg wystrzałów nie robi na nim wrażenia :lol: Quote
Talucha Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Taaak, u nas też strzelają. Na szczęście Lasti się takich chwilowych huków nie boi, w sylwestra też tragedii nie ma. Quote
Naklejka Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Jetsan w tamtym roku o 12 wyszedł z nami na dwór :lol: nie umiem tego zrozumieć, bo on w domu nie reaguje na strzały, a na dworze tak, ale zaś na spacerze tez go huki nie wzruszają... Quote
omry Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Myślę, że Iwanowi mogło by strzelić koło łap i by go to nie ruszyło, w ogóle jakby nic nie słyszał. Za to Torika jak co roku - boi się wychodzić z klatki, w domu z nami się nie boi, ale nie wiem jak reaguje, gdy jest sama i dlatego na sylwestra jedzie z nami :lol: Quote
Naklejka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku! łuhuhu, ale sylwester :D Spałam może 2 godzinki, a ostatnio goście wynieśli się około 13 :lol: czyt. Artemida :D Świetnie było, Jetsan ma trochę zdjęć i świnki też, bo kumpel wpadł z lustrzanką :) Jetsan mimo tłumu ludzi był bardzo grzeczny, o 12 wyszedł na dwór, trochę z nami pochodził, potem poszedł do domu, ale nie chciał być sam, więc siedział na ganku, ale dzielny był :) Quote
łamAga Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Uoooo matko ale macie zdrowie :lol: ja nigdy nie lubiłam długo siedziec bo ja typem spiocha jestem :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Ja jestem ledwo żywa, mój żołądek tego nie przeżył... I sobie siedzę w łóżku u zgrywam foty... :) Ja też kocham spać.... :) Quote
Naklejka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Świnki, zdjęcia zrobione lustrzanką kolegi :) Bawiłam sie manualem, nie jest zbyt pięknie :P Body w porządku, to canon 1100d, ale obiektyw mógłby być jaśniejszy i z większym zoomem :P Quote
Naklejka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 I wreszcie bez lampy błyskowej :) Quote
ania > Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-TdnPwjFpyV0/TwB9MvOjJFI/AAAAAAAAC2/0Grl4MRctkk/s640/IMG_0041.JPG dobry z niego tancerz? :evil_lol: nie depcze po palcach? :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 ania >;18303580 napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-TdnPwjFpyV0/TwB9MvOjJFI/AAAAAAAAC2/0Grl4MRctkk/s640/IMG_0041.JPG dobry z niego tancerz? :evil_lol: nie depcze po palcach? :evil_lol: Wyśmienity :lol: Quote
Artemida Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Aneta zdj Jetsana z sylwestra :P a świnie boskie <3 szczególnie Milka <3 Quote
Naklejka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Liczę na to, że Oskar jeszcze kiedyś wpadnie z lustrem :evil_lol: Quote
kalyna Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jetsan grał pierwsze skrzypce na Sylwku :D pewnie niezłą furorę zrobił wśród gości :) Quote
Naklejka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Robił, robił :cool3: Jetsan jest psem bardzo nieufnym, do wszystkich i wszystkiego podchodzi z dystansem, oczywiście nie licząc psów :eviltong: Więc ludzie musieli się namęczyć, by do nich podszedł. Oj jaki był szczęśliwy, co chwila jakiś krakersik mu się dostał :evil_lol: Pogoda jest do d.... Wichury, deszcze, śnieg... ehh.... Było słońce przez jeden dzień, ale ja nie byłam w stanie wyjść i zrobić mu zdjęć...:shake: Wymyśliłam se coś :lol: Przerzucamy się na obroże, ale jak zniszczą się jego szelki :diabloti: Wtedy kupię mu nowe szele, ale cienkie, takie które schowam do torebki i wyciągnę, gdy będę go chciała na lince puścić, a na co dzień w obroży, bo już nie ucieka, a łatwiej nim wtedy kierować :p Więc trochę czasu mam, zdążę kasę nazbierać, bo szkoda mi podbierać z tych odłożonych na lustro :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Kiedyś Sara wydawała mi się dużym psem :lol: Quote
Recommended Posts