Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rzeczywiscie Jetsan jest ciut większy :) a czemu bracik jest taki jasny? ja na początku myślałam ze to jest mama :lol: mam kilka waszych zdjęć, potem Ci podrzucę na PW

Posted

Chyba jednak nie było tak źle, bo nawet bez kagańców sobie chodziły. Jak Jari zobaczył swojego brata w wieku 7 mc na wystawie to myślałam, że się zjedzą :p

Posted

ania >;17615802 napisał(a):
rzeczywiscie Jetsan jest ciut większy :) a czemu bracik jest taki jasny? ja na początku myślałam ze to jest mama :lol: mam kilka waszych zdjęć, potem Ci podrzucę na PW

Jetsan ma umaszczenie po Tormie, Rustumie, a Jamal bardziej po Udaipor :eviltong:
To wyślij :evil_lol:

[quote name='Amber']Chyba jednak nie było tak źle, bo nawet bez kagańców sobie chodziły. Jak Jari zobaczył swojego brata w wieku 7 mc na wystawie to myślałam, że się zjedzą :p
Bo Jamal nie nosił nigdy kagańca, nigdy też tak się nie zachowywał... A Jetsan nie dostał bo on nie prowokował ataków.... ( no dobra... parę razu mu się zdarzyło, ale nie na spacerze :eviltong:) Psiaki były pod stałym nadzorem... więc nic takiego się nie stało...

Posted

Naklejka napisał(a):
Dzięki :)
Sprzątam raz w tygodniu, albo jak zaśmierdnie :P

BoJa2 :lol: Widziałam dzisiaj białego bulla na spacerze :D

Ja mam pręguske :-),rok temu miałam białe świnki trzy;-)