Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

upały straszne:shake:...do schroniska wybiorę się chyba dopiero tego 29 jak Kasia przyjedzie ;)

Ja tez sie zdzwiłam jak weszlam w subskrypcje i zmiana tematu,ale dobry dobry jest :razz:

Posted

Ok, im nas więcej tym lepiej, bo mogę wziąć aparat i całe boksy powychodzą :D

No bo to świńskie baby są, ostatnio Pistacja mnie obsikała... ehh... Tak mi się jędza odwdzięcza....:lol: (była bardzo poważnie chora, 2 dni w szkole przez nią nie byłam, bo wymagała karmienia co 2h)

Posted

no wczoraj i dzisiaj to masakra pogodowa :roll:
chyba tylko koty się cieszą, a przynajmniej mój - od godziny 7.30 siedzi na balkonie. spieszyłam się wychodząc i zamknęłam go tam, ale jak wróciłam i otworzyłam drzwi, to tylko na mnie popatrzył i dalej wylegiwał się w pełnym słońcu :roll:
a psiury co, męczą się biedaki... a Jetsan jeszcze taki zafutrzony!

też jadę z Wami 29.08 :)
mam nadzieję, że będzie trochę chłodniej (chociaż wczoraj dałam rade spacerować 3,5h non stop :cool3:)

Posted

Kot, papugi i rybki nie wzruszają się temperaturą :cool3:

O to super, może będzie chłodniej :)

Jetsan jest łysy... praktycznie wcale nie ma podszerstka... W tamtym roku gorzej znosił upały... My nawet na spacery nie wychodzimy, on nie ma ochoty, a ja szczerze też nie... może dzisiaj się wybiorę... Albo jutro z samego rana...

Posted

ania >;17504012 napisał(a):
no wczoraj i dzisiaj to masakra pogodowa :roll:
chyba tylko koty się cieszą, a przynajmniej mój - od godziny 7.30 siedzi na balkonie. spieszyłam się wychodząc i zamknęłam go tam, ale jak wróciłam i otworzyłam drzwi, to tylko na mnie popatrzył i dalej wylegiwał się w pełnym słońcu :roll:
a psiury co, męczą się biedaki... a Jetsan jeszcze taki zafutrzony!

też jadę z Wami 29.08 :)
mam nadzieję, że będzie trochę chłodniej (chociaż wczoraj dałam rade spacerować 3,5h non stop :cool3:)

no to ładnie ładnie,jak się ma kondycję :razz:
koty tak mają,kochają upały,tyle sierści mają i nie gorąco im? :roll:

Posted

[quote name='kajtuu']uwielbiam go :)
hehe, przekażę mu :)

Beatka, ja tez nie wiem jak te koty to robią :D

Tak wypoczywa Sonia

A tu Pistacja na wilgotnym ręczniczku

Neska

Tego czegoś przedstawiać nie trzeba...

Posted

Film obejrzany? To lecę z resztą fot :P
Tak wyglądał po wyjściu z kałuży.... Tosia wyglądała podobne, ale błoto miała jeszcze na łbie, oba psy po powrocie zostały wyprane :D

Kolejna kałuża...

fujj...

Co ona tam robi?!

A teraz takie nieostre, Jetsan i Tośka..

Koniec!

Posted

Muszę mu zdjęcie z jolczkiem zrobić:evil_lol:
Nie doszły jeszcze szeleczki i łańcuch...:-(

Hmm.... Może niedługo spotkamy się z hodowczynią:cool3: 3 tybki na spacerku, to dopiero widok :D