Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przyznaj się lepiej co mu tam za świństwo do miski wsypałaś :eviltong: :evil_lol:
albo on tak leży, bo już wcześniej dwie michy wtranżolił :evil_lol:

Posted

Kurczę, ale dałaś mi do myślenia, a może on się gdzieś dożywia? Jakiegoś kotka, jolczka, albo dzieciaka sobie upolował? :lol:
Karma mu smakuje, ale z ręki, podłogi, z miski jest beee.... Nie umie łapać chrupek :P

Posted

On bardzo lubi jeść :D Dzisiaj wżarł okropnie wielką ilość karmy :lol: a potem padł....
poszedł z mamą i mną na spacer i nas olał :( Kiełbaska bee, bieganie też błee.... Patrzył tylko na ludzi, dobrze że nie wystartował z warkotem- czasem jest do tego zdolny, szczególnie gdy robi się ciemnawo...
On się zapatrzył, a my z mamą oddalałyśmy się od niego, gdy zauważył, że jesteśmy daleko poleciał na nas, komicznie to wygląda, biegnie tak szybko, że łapy mu się plączą... :lol:
Kawałek szedł z kolegą, ale on się źle czuł i się nie pobawili :(
Jetsan zyskał miano autystycznego psa :D

Posted

podobaja mi się te kocyki :razz: gdzie kupowałaś i za ile? :eviltong: jak kiedyś sobie oglądałam to drogie były, a Lucjan i tak już mnie do bankructwa doprowadził :eviltong:

Posted

Naklejka napisał(a):
W lidlu :D Drogi nie był coś 10-15zł ;) Świnki z niego korzystają, Jetsan się go targa :P

no co Ty? :-( a kiedy to było? Qrde, że nie mam nigdzie Lidla po drodze :eviltong: