Mateusz170 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Mój pies u byłej właścicielki czasem już wychodził załatwić swoje sprawy ale nie zawsze u mnie na początku nie chciał ale poświęcałem dużo czasu na drugi dzień już się nauczył. potem spał na polu jak były małe to w piwnicy sama tam je zaniosła i czasem w nocy niemiał ją kto wypuścić i pytanie do was mogła się oduczyć? u nas są stare wysokie meble jak wpuszczę do domu na noc nie chce aby gdzieś pod meblami narobiła :-( Quote
kavala Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Widzę, że nikt ci nie odpisuje, ale przyczyną tego może być to jak napisałeś zapytanie. Mateusz, nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Gdzie teraz jest pies? Skąd wrócił? Jakie małe? U kogo spał w piwnicy? U kogo załatwia się w domu? Napisz jaśniej i stawiaj przecinki. Quote
Mateusz170 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 kavala napisał(a):Widzę, że nikt ci nie odpisuje, ale przyczyną tego może być to jak napisałeś zapytanie. Mateusz, nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Gdzie teraz jest pies? Skąd wrócił? Jakie małe? U kogo spał w piwnicy? U kogo załatwia się w domu? Napisz jaśniej i stawiaj przecinki. Obecnie jest na polu z 2małymi psami kture się oszczeniły. raz wziełem go od pani u niej w domu czekał na załatwianie się u mnie też i teraz pytanie jak po takim czasie wróci do domu będzie wszystko umiał? Quote
bobroska. Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Hm, może napisz wszystko w punktach? Bo składanie zdań ci nie wychodzi. Quote
Recommended Posts