Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 obozik zapowiada sie fajowo:cool3: !!! Quote
Dinusia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No BA! :P a wy duzo trenujecie teraz? Quote
Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 nie za duzo:shake: bo tu zabardzo toru nie ma ale sie robi i moze w przyszlym tyg pojdziemy zobaczyc:cool3: aaa od paru mies trenujemy flyball:loveu: Quote
Dinusia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Wiem, ale moze zapisza sie na liste rezerwowych :D Quote
Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 nom Dinusia ma racje z ta lista rezerwowych!!;) no chyba ze nie chca jechac?! hej Monika w koncu sie zalogowalam na tej dogomani (wczesniej sie nie dalo :P):cool3: Quote
hanik Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Widzę, że tu prawie sami zaawansowani:lol: :evil_lol: Mam nadzieję, że jakoś do was dobijemy do tego czasu. Bo na razie raczkujemy:lol: Quote
Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 My tez jestesmy poczatkujacy!! :cool3: Mysmy byli tylko na obozie w zeszlym roku a tak to nie trenujemy agility w kazdym razie narazie nie biegamy;) (tylko flyball) Poza tym to jest oboz dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych, to nie macie sie czym przejmowac!!(moze bedziemy w tej samej grupie na obozie ;) hehe) Jak cos to Kasia jestem! Pozdrawiam!:eviltong: Quote
hanik Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Frenkino']My tez jestesmy poczatkujacy!! :cool3: Mysmy byli tylko na obozie w zeszlym roku a tak to nie trenujemy agility w kazdym razie narazie nie biegamy;) (tylko flyball) Poza tym to jest oboz dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych, to nie macie sie czym przejmowac!!(moze bedziemy w tej samej grupie na obozie ;) hehe) Jak cos to Kasia jestem! Pozdrawiam!:eviltong: cześć Kasia:multi: Jestem Hania:eviltong: My ostro ćwiczymy na razie posłuszeństwo:lol: I od czasu do czasu na naszej drodze spotykamy jakieś przeszkódki. Obecnie są to hopki i slalom, czasem palisada. A potem jakby nigdy nic dalej sobie chodzimy często wokół przeszkódek co ma na celu wyciszenie psa bo jak je widzi dostaje świra. I tak stopniowo będą nam dodawane kolejne przeszkody. Na razie dużo pracuje nad psychiką Figlastego bo to straszny narwaniec. Trzeba go wyciszać i uczyć obserwowania mnie na każdym kroku. Quote
Guciek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Frenkino']My tez jestesmy poczatkujacy!! :cool3: Mysmy byli tylko na obozie w zeszlym roku a tak to nie trenujemy agility w kazdym razie narazie nie biegamy;) (tylko flyball) Poza tym to jest oboz dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych, to nie macie sie czym przejmowac!!(moze bedziemy w tej samej grupie na obozie ;) hehe) Jak cos to Kasia jestem! Pozdrawiam!:eviltong: Gucia - milo mi :diabloti: Bron Was Panie Boze mowic do mnie po imieniu bo pozagryzam! Gucia i koniec :D :lol: Quote
Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Mi takze milo Was poznac!!;) Gucia a jestes szczepiona??:eviltong: ;) Quote
Guciek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='hanik']No to cześć Gucia:-D :evil_lol: Ahoj :lol: Gucia a jestes szczepiona?? Zalezy na co :evil_lol: Quote
Frenkino Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 no na wscieklizne rzecz jasna!!:evil_lol: :eviltong: Quote
hanik Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Polna jaki????:multi: :cunao: :sweetCyb: Quote
Guciek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Frenkino napisał(a):no na wscieklizne rzecz jasna!!:evil_lol: :eviltong: Nie!!! :evil_lol: Quote
Polna Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hola z naszego klubu juz troche w zawodach biega, sa nawet gdzies jej fotki na forum Quote
hanik Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Polna napisał(a):Hola z naszego klubu juz troche w zawodach biega, sa nawet gdzies jej fotki na forum A to foksica jest???? No to Figiel będzie zadowolony:lol: Musze poszperać na forum i jej poszukać:p Quote
Zocha Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Frenkino napisał(a):witam wszystkich!! my tez jedziemy!!:multi: witam kolejnego czarno-białego ;) ja jakby co jestem Zosia ;) Quote
Asti Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Aha, to ja może też się przedstawię :) Jestem Agata, lub jak kto woli - Lena :) Mój pies to Kulka, też czarno - biały, ale on należy do uroczego szczepu nieszlachetnej krwi, czyli jest kundelkiem :oops: Zocha - kupuję transporter na kółkach, ten który mi poleciłaś :) Quote
hanik Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Polna napisał(a):oczywiści, ze fox ;) A to jest ona czy on w końcu????? Quote
hanik Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Asti napisał(a):Aha, to ja może też się przedstawię :) Jestem Agata, lub jak kto woli - Lena :) Mój pies to Kulka, też czarno - biały, ale on należy do uroczego szczepu nieszlachetnej krwi, czyli jest kundelkiem :oops: Co tam krew. Pewnie szlachetne serducho ma Quote
Flaire Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 hanik napisał(a):A to jest ona czy on w końcu????? Holka to suczka. Quote
Recommended Posts