hanik Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja też na razie nie mam przydziału. Zdaję się na łaskę Zielska. Mój pies jest bardzo tolerancyjny i przyjażnie nastawiony do innych.( o ile nie trzyma piłeczki w zębach:diabloti: ) Jeśli chodzi o suki jest bardzo kochliwy i wtedy zaczynają się*problemy. Quote
Davie Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Asti napisał(a):.......A tak w ogóle - można mieszkać samemu? Przecież pokoje są 2-osobowe (najmniejsze)... A można, tylko trzeba się liczyć z poniesieniem kosztów za dwie osoby.:cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Osobiscie moj jets narazie mlody, ma 7mcy i swir z niego, lubi oszczekiwac psy i stawiac irokezy, Na dodatek duzy i wilkowaty na co Bandzior mógły zareagować tylko w jeden sposób...., Chyba nie musze przytaczać :eviltong: Ale śmiem sądzić, ze by się nie polubili :mad: Quote
Guciek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Paula wszystko jest mozliwe ... ;) A można, tylko trzeba się liczyć z poniesieniem kosztów za dwie osoby. To jak to w końcu jest...? 700zł za cały obóz czy mam dopłacać za pokoj...? Quote
yassue Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 700 za oboz, ale jesli zazyczysz sobie mieszkac w 2 sama ze soba ;), to musisz zaplacic za drugie lozko jakby normalnie ktos tam spal Quote
Zielsko Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No wiec lista uczestnikow obozu jest juz zamknieta :) Quote
Asti Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A ja się bardzo cieszę, że jestem na tej liście :D Quote
Zocha Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 też sie bardzo ciesze że jade ;) jeszcze niecałe 8 miesiecy... Quote
kajolka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jedna sprawa-nie wiem jak mój pies zareaguje na duże wilkowate psy(samce:shake: ) bo do nich akurat ma uprzedzenie(jak był dzidzią to go taki poturbował),ale to było by problemem tylko w wypadku mieszkania razem:roll: już się nie moge doczekać! :razz: Quote
Guciek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 kajolka napisał(a):jedna sprawa-nie wiem jak mój pies zareaguje na duże wilkowate psy(samce:shake: ) bo do nich akurat ma uprzedzenie(jak był dzidzią to go taki poturbował),ale to było by problemem tylko w wypadku mieszkania razem:roll: już się nie moge doczekać! :razz: Sadze, ze jednak nie bedziemy razem w pokoju ;) Jak narazie planuje byc z Dina. Moj pies to duża ONkowata eLeczka płci meskiej 8) Quote
AniaP Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 hanik napisał(a): też na razie nie mam przydziału. Zdaję się na łaskę Zielska. Ja też. :p hanik napisał(a): Mój pies jest bardzo tolerancyjny i przyjażnie nastawiony do innych. Oooo tak, tak, Asti też. :fadein: hanik napisał(a): ( o ile nie trzyma piłeczki w zębach:diabloti: ) A to raczej nie ma dla niej znaczenia. :eviltong: hanik napisał(a): Jeśli chodzi o suki jest bardzo kochliwy Asti też lubi fajnych chłopaków. ;) :lol: Polna napisał(a): Fanta nie lubi tylko briardów ;-) No Asti to raczej w ogóle nie zawiera znajomości z dużymi psiakami. :shake: Quote
hanik Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ania wszystko wskazuje na to, że możemy być razem:evil_lol: Quote
Zielsko Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Generalnie jesli sie dobierzecie w 3 do pokoi to ja nie mam nic przeciwko temu, mi nawet bedzie latwiej. Quote
talut Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Polna napisał(a):Fanta nie lubi tylko briardów ;) czyżby Irda miała z tym coś wspólnego? :diabloti: nam w sumie wszystko jedno z kim bedziemy, gorzej dla tego kogoś :evil_lol: Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 A to czemu?? A ten twój prześliczny to płci męskiej?? Quote
Polna Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 talut napisał(a):czyżby Irda miała z tym coś wspólnego? :diabloti: nam w sumie wszystko jedno z kim bedziemy, gorzej dla tego kogoś :evil_lol: No to bądźmy razem :evil_lol: Właśnie na obozie fortowym jej się nie podobały briardy tak zostało :roll: Quote
talut Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Polna']No to bądźmy razem :evil_lol: Właśnie na obozie fortowym jej się nie podobały briardy tak zostało :roll: to to myślałam, że od początku mamy ustalone :eviltong::evil_lol: a bierzemy kogoś jeszcze? :diabloti: A to czemu?? A ten twój prześliczny to płci męskiej?? a gdzie tam, suczydło ;) źle dla tego kogoś, bo hm...jak by to nazwać...Młoda ma dość dziwne hobby :evil_lol: Quote
Polna Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 bardzo dziwne :diabloti: :evil_lol: Jak chcesz, ale jak bysmy były same to psy mogłby zostawac luzem. Jakos te 10 dni wytrzymały :cool3: Quote
talut Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Polna napisał(a):bardzo dziwne :diabloti: :evil_lol: Jak chcesz, ale jak bysmy były same to psy mogłby zostawac luzem. Jakos te 10 dni wytrzymały :cool3: o gustach się nie dyskutuje :lol: mi w sumie wsio, w sumie gdybyśmy były same to nie ma strachu, że coś nienaszego ucierpi :evil_lol: Quote
Lulla Luck Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Błagam, powiedzcie, że jeszcze sa miejsca:roll: Quote
Guciek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Zielsko napisał(a):No wiec lista uczestnikow obozu jest juz zamknieta :) Lula - :( Ale moze zapisz sie na liste rezerwową? Zawsze ktos może zrezygnować, a nóż sie uda? :evil_lol: Quote
jovanna Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 poslalam e-maila z prosba o wpis na liste rezerwowa (chyba jest taka ?) do marca jeszcze sporo moze sie wydarzyc. :cool3: Quote
Recommended Posts