Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zielsko jest very busy na wyjezdnym. Najpierw była w Gdańsku, a teraz jest w Łodzi... Na pewno jak wróci, to Wam odpowie! A póki co, spoko, myślę, że dla Was wszystkich starczy miejsc! :lol:

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucio napisał(a):
Flaire - ja cos czuje, ze dla mnie moze braknac :(

Guciu, ja pisałam do tych osób, które tutaj napisały, że już wysłały zgłoszenie i niepokoiły się, że jeszcze nie mają potwierdzenia. Myślę, że dla wszystkich tych osób, które już wysłały zgłoszenie, miejsce na obozie będzie. Z tego co wiem, Ty jeszcze nie wyłałaś, więc oczywiście nie mogę Tobie gwarantować, że będzie miejsce - to będzie zależało od tego, kiedy wyślesz to zgłoszenie...

Posted

Asti napisał(a):
Możliwe, choć pewniejsza byłabym, gdybym dostała potwierdzenie :) Wysłałam je w końcu dość dawno... :roll:
Asti, wedle tego, co pisałaś w tym topiku, wysłałaś je 3 dni temu. Dodatkowo, dwie osoby, ja i Davie, pisały już tutaj, że od tego czasu Zielsko, czyli osoba, do której wysłałaś zgłoszenie - i jedyna osoba, która może potwierdzić jego odbiór - jest poza Warszawą. Jestem pewna, że usłyszysz od niej jak tylko wróci. Trzy dni to naprawdę nie jest bardzo dawno temu. ;-)

Posted

Dinusia napisał(a):
To w takim razie czekamy na Magde :P a jak to bedize z tymi pokojami? do kogo mamy napisac z kim chcemy byc? do Magdy?
Tak, do Magdy. Tylko nie pchajcie się wszyscy ze mną do pokoju ;-).

NB, rozmawiałam z Magdą, jest już w drodze do Warszawy i obiecała mi, że jak tylko dojedzie to wszystko potwierdzi! :-)

Posted

Pomyślalam, że wezmę kamerę. Fajnie by było zfilmować wszystkie obozowe psiaki i ich wlaścicieli i zrobić potem jakiś video-clip z fajowską muzyczką.
Co wy na to?

Posted

2Monika2 napisał(a):
hanik :loveu: tylko trzeba dużo kaset wziąć :cool3:

Ona chyba jest na kartę pamięci bo to cyfrowka. Musze się zorientować ile tych kart mamy w domu i jaka pojemność.:lol: Już dziś muszę zaklepać kamerę, żeby potem ktoś mi jej z przed nosa nie gwizdnął:evil_lol:

Posted

hanik napisał(a):
Pomyślalam, że wezmę kamerę. Fajnie by było zfilmować wszystkie obozowe psiaki i ich wlaścicieli i zrobić potem jakiś video-clip z fajowską muzyczką.
Co wy na to?

byłoby superr :loveu::loveu:

no dobra-to kto chce mieć beagla w pokoju :evil_lol:

Posted

hanik napisał(a):

No pewnie, że fajosko. :multi: Jestem za. :thumbs:

Posted

No wlasnie, ja sobie wyjechalam na pracowite warsztaty do Gdanska, a tu z Warszawy dostaje telefon za telefonem, ze niektorzy na forum jacys niecierpliwi :) Ale mysle, ze wszystko dotarlo, zostalo przyjete juz i kazdy powinien juz miec swoje potwierdzienie

Posted

Do nas tez juz doszlo :) juz sie nie mozemy doczekac obozu :) ale 2 miejsca dla dwoch psow tak? a jakbym chciala jeszcze zabrac ze soba kolezanke jako osobe towarzyszaca to nie beidze problemu?

Posted

No właśnie ja się zastanawiałam nad towarzyszeniem, ale to się na pewno nie zdecyduję w ciągu kilku dni... I czy te trzy wolne miejscówki dotyczą osób z psami czy towarzyszów też?

O Guciek jedziesz? :D
Kurde to ja się musze powaznie nad tym towarzyszeniem zastanowić..... Trzeba pogadać z rodzicami...
Ania a w razie czego mogłabym się wcisnąć bez Bandiora?

Posted

Paula - no musisz jechac, 8 osob od nas z Forum jedzie! :D :D Ja przed krótką chwilą wysłałam zgłoszenie, juz potwierdzone zresztą, kaltkę mamy, szczepienia tez, podstawowe umiejętnosci jako tako zpaoznane, ale mamy czas do lipca hihi :) Zrestza oboz poczatkujacych, a psa niemoty nie mam :D :lol: JEDZ JEDZ JEDZ!!! Bedizesz ze mna, Zochą i Diną w pokoju haha :D :D :D oczywiscie zalezy czy koleżanka Diny pojedzie ;)