Flaire Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Zielsko jest very busy na wyjezdnym. Najpierw była w Gdańsku, a teraz jest w Łodzi... Na pewno jak wróci, to Wam odpowie! A póki co, spoko, myślę, że dla Was wszystkich starczy miejsc! :lol: Quote
Guciek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Flaire - ja cos czuje, ze dla mnie moze braknac :( Quote
Flaire Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gucio napisał(a):Flaire - ja cos czuje, ze dla mnie moze braknac :( Guciu, ja pisałam do tych osób, które tutaj napisały, że już wysłały zgłoszenie i niepokoiły się, że jeszcze nie mają potwierdzenia. Myślę, że dla wszystkich tych osób, które już wysłały zgłoszenie, miejsce na obozie będzie. Z tego co wiem, Ty jeszcze nie wyłałaś, więc oczywiście nie mogę Tobie gwarantować, że będzie miejsce - to będzie zależało od tego, kiedy wyślesz to zgłoszenie... Quote
Asti Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Możliwe, choć pewniejsza byłabym, gdybym dostała potwierdzenie :) Wysłałam je w końcu dość dawno... :roll: Quote
Flaire Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Asti napisał(a):Możliwe, choć pewniejsza byłabym, gdybym dostała potwierdzenie :) Wysłałam je w końcu dość dawno... :roll:Asti, wedle tego, co pisałaś w tym topiku, wysłałaś je 3 dni temu. Dodatkowo, dwie osoby, ja i Davie, pisały już tutaj, że od tego czasu Zielsko, czyli osoba, do której wysłałaś zgłoszenie - i jedyna osoba, która może potwierdzić jego odbiór - jest poza Warszawą. Jestem pewna, że usłyszysz od niej jak tylko wróci. Trzy dni to naprawdę nie jest bardzo dawno temu. ;-) Quote
Zocha Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ja też wysłałam zgłoszenie, mam nadzieje że dołącze do grona szczęśliwców jadących na ten obóz ;) Quote
Dinusia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 To w takim razie czekamy na Magde :P a jak to bedize z tymi pokojami? do kogo mamy napisac z kim chcemy byc? do Magdy? Quote
Flaire Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dinusia napisał(a):To w takim razie czekamy na Magde :P a jak to bedize z tymi pokojami? do kogo mamy napisac z kim chcemy byc? do Magdy?Tak, do Magdy. Tylko nie pchajcie się wszyscy ze mną do pokoju ;-). NB, rozmawiałam z Magdą, jest już w drodze do Warszawy i obiecała mi, że jak tylko dojedzie to wszystko potwierdzi! :-) Quote
hanik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Pomyślalam, że wezmę kamerę. Fajnie by było zfilmować wszystkie obozowe psiaki i ich wlaścicieli i zrobić potem jakiś video-clip z fajowską muzyczką. Co wy na to? Quote
2Monika2 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hanik :loveu: tylko trzeba dużo kaset wziąć :cool3: Quote
hanik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 2Monika2 napisał(a):hanik :loveu: tylko trzeba dużo kaset wziąć :cool3: Ona chyba jest na kartę pamięci bo to cyfrowka. Musze się zorientować ile tych kart mamy w domu i jaka pojemność.:lol: Już dziś muszę zaklepać kamerę, żeby potem ktoś mi jej z przed nosa nie gwizdnął:evil_lol: Quote
talut Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hanik napisał(a):Pomyślalam, że wezmę kamerę. Fajnie by było zfilmować wszystkie obozowe psiaki i ich wlaścicieli i zrobić potem jakiś video-clip z fajowską muzyczką. Co wy na to? byłoby superr :loveu::loveu: no dobra-to kto chce mieć beagla w pokoju :evil_lol: Quote
AniaP Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 hanik napisał(a):Pomyślalam, że wezmę kamerę. Fajnie by było zfilmować wszystkie obozowe psiaki i ich wlaścicieli i zrobić potem jakiś video-clip z fajowską muzyczką. No pewnie, że fajosko. :multi: Jestem za. :thumbs: Quote
Asti Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Mnie ten czas tak się dłuży, że wydają się te 3 dni bardzo długo... :D To czekam cierpliwie. Talut - ja mogę :P Quote
Polna Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 talut, aja nie mam zaklepane oj TY !:mad: :mad: :eviltong: :evil_lol: Quote
Zielsko Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Wszyscy Niecierpliwi powinni juz miec w swoich skrzynkach mailowych potwierdzenie :) mamy 27 psow, takze zostaly jeszcze 3 miejsca :) Quote
hanik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Zielsko dobrze, że już jesteś, bo tu ludzie o mało co nie posiwieli ze zmartwienia:evil_lol: Quote
Zielsko Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 No wlasnie, ja sobie wyjechalam na pracowite warsztaty do Gdanska, a tu z Warszawy dostaje telefon za telefonem, ze niektorzy na forum jacys niecierpliwi :) Ale mysle, ze wszystko dotarlo, zostalo przyjete juz i kazdy powinien juz miec swoje potwierdzienie Quote
Guciek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Łaaaaaaaaaaa......... 3 miejsca?! To już 2 bo wysłałam zgłoszenie!!! :loveu: [SIZE="1"]i czekam cierpliwie na potwierdzenie ;) Quote
Dinusia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Do nas tez juz doszlo :) juz sie nie mozemy doczekac obozu :) ale 2 miejsca dla dwoch psow tak? a jakbym chciala jeszcze zabrac ze soba kolezanke jako osobe towarzyszaca to nie beidze problemu? Quote
Guciek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Zielsko dziękuję za potwierdzenie :loveu: Zapomnialam - piesek jest eLka ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No właśnie ja się zastanawiałam nad towarzyszeniem, ale to się na pewno nie zdecyduję w ciągu kilku dni... I czy te trzy wolne miejscówki dotyczą osób z psami czy towarzyszów też? O Guciek jedziesz? :D Kurde to ja się musze powaznie nad tym towarzyszeniem zastanowić..... Trzeba pogadać z rodzicami... Ania a w razie czego mogłabym się wcisnąć bez Bandiora? Quote
Zielsko Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Niecwiczacych towarzyszy moze byc dowolnie duzo :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Zielsko napisał(a):Niecwiczacych towarzyszy moze byc dowolnie duzo :) To mam czas :D Muszę gadać z mamą i z tatą i podjąć jakąś pracę :P Quote
Guciek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Paula - no musisz jechac, 8 osob od nas z Forum jedzie! :D :D Ja przed krótką chwilą wysłałam zgłoszenie, juz potwierdzone zresztą, kaltkę mamy, szczepienia tez, podstawowe umiejętnosci jako tako zpaoznane, ale mamy czas do lipca hihi :) Zrestza oboz poczatkujacych, a psa niemoty nie mam :D :lol: JEDZ JEDZ JEDZ!!! Bedizesz ze mna, Zochą i Diną w pokoju haha :D :D :D oczywiscie zalezy czy koleżanka Diny pojedzie ;) Quote
Recommended Posts