Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się chyba załamię, jak się nie załapię na ten obóz :( W końcu się zdecydowałam, mimo wszelkich trudności... Mam nadzieję, że to tylko strajk pocztowy :]

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, nie wpadać tu w panikę :razz:

Asti, to super, że w końcu jedziesz! :multi:
Starałam się powiedzieć Pikusiowi, że jedziemy na obóz znowu, ale chyba nie zrozumiał ;)

Posted

A... to dobrze...
Aha - jeżeli dojdą 2 e-maile proszę to potraktować jako jedno zgłoszenie. E-maile są identyczne wysłane z dwóch różnych skrzynek.
Jest jeszcze jakaś nadzieja :) Więc czekam niecierpliwie!
O, cześć Monika. Wiem, że chyba na głowę upadłam, że sie na ten obóz zdecydowałam, ale co tam ;) Agility to najlepszy sport na świecie i tyle. Z wypracowania o agility dostałam z polskiego 6 ;)

Jak narazie nic nie jest zadecydowane, bo nie wiadomo, czy jakieś miejsce zostało dla mnie i Kulki. Zobaczymy :)

Posted

O kurcze a my jeszcze nie zgloszone :/ kurcze, niewiem czy bede mogla jechac bo jest problem z transportem... tata ostatnio musial wolne zeby mnie zawiezc i teraz juz nie chce :/ a czy ktos z Poznaniakow ew.moglby nas ze soba zabrac? jeszcze bede gadac z mama zeby mnie zawiozla a tata odbierze...

Posted

Dinusia, a mogłabyś pociągiem do Warszawy, czy raczej nie? Bo z Warszawy to np. ja bym Cię mogła odebrać z dworca i zawieźć na obóz. A pociąg z Poznania do Warszawy jest naprawdę fajny i dużo szybszy niż samochód...

Posted

[quote name='Dinusia']O kurcze a my jeszcze nie zgloszone :/
To szybko się zgłaszaj. :mad:

[quote name='Dinusia']kurcze, niewiem czy bede mogla jechac bo jest problem z transportem... (...) a czy ktos z Poznaniakow ew.moglby nas ze soba zabrac?
Nie ma problemu, jadę (jeśli się załapałam na listę :eviltong: ) sama tylko z Asti i spokojnie się w moim autku zmieścicie. :fadein: Mam nadzieję, że psiaczki się polubią. :)

[quote name='Flaire']Dinusia, a mogłabyś pociągiem do Warszawy, czy raczej nie? (...) A pociąg z Poznania do Warszawy jest naprawdę fajny i dużo szybszy niż samochód...
Pytanie tylko czy rodzice puszczą dziecko same w taką trasę z bagażami i psiakiem. :roll:

Posted

AniaP napisał(a):
Pytanie tylko czy rodzice puszczą dziecko same w taką trasę z bagażami i psiakiem. :roll:

No dlatego się pytałam. ;-) Ale dziecko juz nieco podrośnięte jest, a pociąg Intercity zatrzymuje się chyba tylko raz pomiędzy Poznaniem a Warszawą. Więc jeśli rodzice wsadziliby w Poznaniu, to ja bym mogła rozpakować w Warszawie. ;-) Założywszy oczywiście, że dziecko nie wysiadłoby w Koninie. ;-)

Posted

[quote name='Kala_Gracja_Kiwi']Ja już wysyłam...ale gdzie???? Proszę o szybką odpowiedź:D
No jak to gdzie? :-o Żartujesz? :mad: Przeczytaj pierwszego posta (na: admin@agility.strefa.pl).

[quote name='Flaire']Założywszy oczywiście, że dziecko nie wysiadłoby w Koninie. ;)
:lol: :lol: :lol:

Posted

AAA!!! zgodzili sie to jzu wysylam zgloszenie :) ale sie ciesze :) AniaP to rezerwuj dla nas miejsce w samochodze :P
Flaire, dziekuje bardzo za dobre checi :) ale i tak watpie ze rodzice by mnei puscili sama pociagiem do Warszawy...

Posted

Dinusia napisał(a):
AAA!!! zgodzili sie to jzu wysylam zgloszenie :) ale sie ciesze :) AniaP to rezerwuj dla nas miejsce w samochodze :P

Masz zaklepane. :kciuki:

Paskuda_Bandzior napisał(a):
No to Poznań godnie się stawi :] Mam nadzieję, że przywieziecie dużo nowych doświadczeń:loveu: :evil_lol:

Będziemy się pilnie uczyć i skrzętnie wszystkie nauki notować. :shiny:

Posted

Wreszcie jakiś mniejszy i nie sliniący się potffór

Moze i nie sliniacy sie ale za to klaczacy :P
A dostaliscie juz potwierdzenia? bo ja nie i nie wiem czy nie doszlo czy jak?