Asti Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ja się chyba załamię, jak się nie załapię na ten obóz :( W końcu się zdecydowałam, mimo wszelkich trudności... Mam nadzieję, że to tylko strajk pocztowy :] Quote
Davie Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie strajk, tylko fortowy admin wraca jutro wieczorem z Gdańska.;) Quote
2Monika2 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 no właśnie, nie wpadać tu w panikę :razz: Asti, to super, że w końcu jedziesz! :multi: Starałam się powiedzieć Pikusiowi, że jedziemy na obóz znowu, ale chyba nie zrozumiał ;) Quote
Asti Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A... to dobrze... Aha - jeżeli dojdą 2 e-maile proszę to potraktować jako jedno zgłoszenie. E-maile są identyczne wysłane z dwóch różnych skrzynek. Jest jeszcze jakaś nadzieja :) Więc czekam niecierpliwie! *** O, cześć Monika. Wiem, że chyba na głowę upadłam, że sie na ten obóz zdecydowałam, ale co tam ;) Agility to najlepszy sport na świecie i tyle. Z wypracowania o agility dostałam z polskiego 6 ;) Jak narazie nic nie jest zadecydowane, bo nie wiadomo, czy jakieś miejsce zostało dla mnie i Kulki. Zobaczymy :) Quote
Dinusia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 O kurcze a my jeszcze nie zgloszone :/ kurcze, niewiem czy bede mogla jechac bo jest problem z transportem... tata ostatnio musial wolne zeby mnie zawiezc i teraz juz nie chce :/ a czy ktos z Poznaniakow ew.moglby nas ze soba zabrac? jeszcze bede gadac z mama zeby mnie zawiozla a tata odbierze... Quote
Flaire Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dinusia, a mogłabyś pociągiem do Warszawy, czy raczej nie? Bo z Warszawy to np. ja bym Cię mogła odebrać z dworca i zawieźć na obóz. A pociąg z Poznania do Warszawy jest naprawdę fajny i dużo szybszy niż samochód... Quote
AniaP Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Dinusia']O kurcze a my jeszcze nie zgloszone :/ To szybko się zgłaszaj. :mad: [quote name='Dinusia']kurcze, niewiem czy bede mogla jechac bo jest problem z transportem... (...) a czy ktos z Poznaniakow ew.moglby nas ze soba zabrac? Nie ma problemu, jadę (jeśli się załapałam na listę :eviltong: ) sama tylko z Asti i spokojnie się w moim autku zmieścicie. :fadein: Mam nadzieję, że psiaczki się polubią. :) [quote name='Flaire']Dinusia, a mogłabyś pociągiem do Warszawy, czy raczej nie? (...) A pociąg z Poznania do Warszawy jest naprawdę fajny i dużo szybszy niż samochód... Pytanie tylko czy rodzice puszczą dziecko same w taką trasę z bagażami i psiakiem. :roll: Quote
Flaire Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 AniaP napisał(a):Pytanie tylko czy rodzice puszczą dziecko same w taką trasę z bagażami i psiakiem. :roll: No dlatego się pytałam. ;-) Ale dziecko juz nieco podrośnięte jest, a pociąg Intercity zatrzymuje się chyba tylko raz pomiędzy Poznaniem a Warszawą. Więc jeśli rodzice wsadziliby w Poznaniu, to ja bym mogła rozpakować w Warszawie. ;-) Założywszy oczywiście, że dziecko nie wysiadłoby w Koninie. ;-) Quote
hanik Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jeśli ktoś będzie sie wybieral z Gdańska lub na trasie, którą będę przemierzać to też mogę zabrać;) Quote
2Monika2 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 normalnie przy Was człowiek nabiera jeszcze większych chęci do życia, :p idealny świat, wszyscy sobie pomagają :multi: Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ja już wysyłam...ale gdzie???? Proszę o szybką odpowiedź:D Quote
Guciek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dobra, dzis rozmowa z tatą i 80-90% że wysyłam zgłoszenie :cool3: Mamuśka przekonana :cool3: 15 latki górą hihi :lol: :lol: :lol: Quote
AniaP Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Kala_Gracja_Kiwi']Ja już wysyłam...ale gdzie???? Proszę o szybką odpowiedź:D No jak to gdzie? :-o Żartujesz? :mad: Przeczytaj pierwszego posta (na: admin@agility.strefa.pl). [quote name='Flaire']Założywszy oczywiście, że dziecko nie wysiadłoby w Koninie. ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Dinusia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 AniaP, byloby super :) to ja jeszcze pogadam z rodzicami i jesli sie zgodza to sie zglaszam :) Quote
Dinusia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 AAA!!! zgodzili sie to jzu wysylam zgloszenie :) ale sie ciesze :) AniaP to rezerwuj dla nas miejsce w samochodze :P Flaire, dziekuje bardzo za dobre checi :) ale i tak watpie ze rodzice by mnei puscili sama pociagiem do Warszawy... Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='AniaP']No jak to gdzie? :-o Żartujesz? :mad: Przeczytaj pierwszego posta (na: admin@agility.strefa.pl). :lol: :lol: :lol: Przepraszam, czytałam czytałam i nie znalazłam... Ze mnie jest sierotka Marysia...:oops: :oops: Ale zgłoszenie wysłałam!!:D Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 No to Poznań godnie się stawi :] Mam nadzieję, że przywieziecie dużo nowych doświadczeń:loveu: :evil_lol: Quote
olifka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Hihihi może i ja pojadę. A ile jeszcze miejsc zostało? Quote
Polna Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Wysłałam jedno złosznie i chyba nie doszło? Teraz wysłałam drugi raz :) Quote
AniaP Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dinusia napisał(a):AAA!!! zgodzili sie to jzu wysylam zgloszenie :) ale sie ciesze :) AniaP to rezerwuj dla nas miejsce w samochodze :P Masz zaklepane. :kciuki: Paskuda_Bandzior napisał(a): No to Poznań godnie się stawi :] Mam nadzieję, że przywieziecie dużo nowych doświadczeń:loveu: :evil_lol: Będziemy się pilnie uczyć i skrzętnie wszystkie nauki notować. :shiny: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Będziemy się pilnie uczyć i skrzętnie wszystkie nauki notować. No to trzyma za słowo :multi: Masz zaklepane. :kciuki: Wreszcie jakiś mniejszy i nie śliniący się potffór :evil_lol: Quote
Dinusia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wreszcie jakiś mniejszy i nie sliniący się potffór Moze i nie sliniacy sie ale za to klaczacy :P A dostaliscie juz potwierdzenia? bo ja nie i nie wiem czy nie doszlo czy jak? Quote
Asti Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja też nie dostałam i budzi to moje najgorsze przeczucia... :( Mam nadzieję, że niedługo dostanę :) Quote
talut Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 spokojnie ;) może Zielsko nie sprawdzała jeszcze poczty ;) ja czekałam 3 dni na swoje potwierdzenie :) Quote
Recommended Posts