Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Astro&Marta napisał(a):
O super :) tylko ja muszę ją jak najszybciej kupić bo Astro sie musi przyzwyczaić i pokochać. Więc może przy jakiejś najbliższej okazji??
Jakiś sobotni trening albo cos.

No to chyba bedziesz musiala kupic "na oko" bo mnie wlasnie olsnilo, ze swoja zostawilam u rodzicow....:shake:

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
No to chyba bedziesz musiala kupic na oko bo mnie wlasnie olsnilo, ze swoja zostawilam u rodzicow....:shake:

Trudno. Ale dziekuje:) No ale myśłe ze Vtka to spokojnie wystarczy a IV by była ciut za mała chyba choć byłoby jeszcze lepiej bo jeszcze lżejsza jest. No ale nie ma tak dobrze na tym świecie :( Że też mi taki byk wyrósł z tej małej, puchatej kuleczki eh...

Posted

Prosze o kontakt e-mailem admin@agility.strefa.pl osoby, ktore wplacily zaliczke na nazwiska Dlugosz, Sanetra i Slomion. Niestety jesli Wasze nazwiska nie sa te same, co osob wplacajacych, a w przelewie nie napiszecie za kogo to jest wplata, to ja zupelnie nie mam mozliwosci sprawdzenia za kogo to jest zaliczka.

• 3 weeks later...
Posted

Nie mogę się już doczekać :twisted: To będzie piękny prawietydzień ;) Nareszcie professional parcours! I mnóstwo ludzi o podobnych zainteresowaniach :love:

Mam nadzieję, że nie zapomnę dokonać reszty wpłaty, bo bym sobie tego nie wybaczyła :D

Posted

A ja ogłaszam (jak to brzmi ;-) ) nabór na osoby chętne do dzielenia pokoju ze mną i Goferem ;)

Niestety Dinusia się mi wykruszyła i nie jedzie :placz: i zostałam sama :placz:

Mój psiak jest spory, toleruje inne psy, a jak nie to będzie siedział w kennelu ;) :cool3: A z resztą on ma malutki pyś :loveu: <- patrz avatar po lewo ;-)

Są chętni? :multi:

Posted

A ja informuję wszem i wobec, że nie jadę z Teddym, lecz Lupem. :evil_lol: To będzie dopiero obóz. Z psem, czesto przejawiającym objawy celowego autyzmu:lol::lol::lol:

Posted

Polna,
bo ani Ty ani ja ani ktokolwiek żywy nie wytrzyma z nim w obcym miejscu dłużej niż kilka godzin. Nienawidzi obcych miejsc, ciągle piszczy, jest nerwowy. Mi się to udziela, więc oboje byśmy chodzili znerwicowani i trześli się. :eviltong: Już to przeszłam, więc jak pomyślę sobie, że tak ma wyglądać mój obóz to... :roll:

Dlatego z Lupem bezpieczniej :)

Wix potwierdzi :lol:

Posted

wix potwierdzi :cool3:
co prawda Mart troche tragizuje oczywiscie bo Teddy nikogo by nie zjadl ani nie wybuchl od piszczenia, znam bardziej pierdzielnięte psy, ale fakt faktem uciazliwy chlopak jest :lol: choc przyznam szczerze ze jak byla u mnie trojka Viz + dwie parowy to Viz sie denerwowala najbardziej z nich trzech :lol: , ale rzeczywiscie Teddy a Lupo to jak niebo a ziemia - Teddy chodzil, piszczal, marudzil i probowal pozrec wszystko co bylo na jego drodze :lol: :lol: :lol: a lupo siedzial i mial cztery programy na zmiane: jesc jesc jesc! polizac polizac! spac spac! wskoczyc na kolanka! :evil_lol:

w sumie to na miejscu Viziastosci mialabym trudna zagwozdke bo Teddyszon jest agilitowo fajowski, ale Lupo o niebo grzeczniejszy i przyjemniejszy w obsludze :cool3: osobiscie sie ciesze bo raz- bede z Marta w grupie, dwa- nie bede slyszala Martowego "TEDIIII!!! :angryy: ", i generalnie mieszkanie w domku z Lupciastym jest slodziaste, Lupciastego mozna gniesc, miziac, smiac sie z niego i robic mu IM BLUE, a on sie cieszy :cool3:

Posted

wix, nie chcesz słuchać Vizowego "TEDIIII!" to posłuchasz mojego "GOFEEEEEEEERRRR!" ;-) Niestety mój głos po operacji jest jakiś dziwny no i uciażliwy dla otoczenia, zwłaszcza przy komendzie "WARUUUUUUJ!" przydatnej przy strefach ;) :lol:

Posted

Gucio, ale Ty nie jestes z nami w domku, wiec mowiac kolokwialnie - nie robi mi to ;) ja tez nie naleze do najcichszych zawodnikow. ;)

Posted

wix napisał(a):
Gucio, ale Ty nie jestes z nami w domku, wiec mowiac kolokwialnie - nie robi mi to ;) ja tez nie naleze do najcichszych zawodnikow. ;)

czasami to z domku do domku echo niesie :cool3:

No to kto mnie przygarnie do chaupy? :eviltong:

Posted

Polna, no wiesz... Jak już Fanta zacznie wyć to Lupo ewentualnie dołączy.... No już taki nie będzie. :lol:
No w 100% zgadzam się z Wixem, bo taka prawda. ;) A Teddy ujada nie tylko jak zostaje sam (ała, moje uszy), ale nawet jak nie ma co robić albo odejdę 3 kroki od niegom gdy jest przywiązany gdzieś (lub w kojcu). :lol: Na szkoleniu próbujemy to wyeliminować, ale idzie BAAAAAAAARDZO mozolnie.

Posted

Monika:mad: :evil_lol: Kulka przyjedzie choćbym ją miała siłą przywlec do Joachimowa:diabloti: Ja obozu nie odpuszczę:cool3:

Z listy "Czego nie umiemy" można wykreślić tunel miękki:multi:

Jeszcze niecałe dwa miesiące!

U nas w szkole był taki program "Trzymaj formę" i jak wypełniałam ankietę dot. aktywności ruchowej to w wielu miejscach napisałam "agility":cool3: I na prezentacji wyników będzie wygłoszone "Jedna osoba napisała <<agility>>..." i mają wyjaśnić, co to jest:lol:

Posted

Hah za to nasza lista "Czego nie umiemy" to wszystkie przeszkody. :lol: Lupo raz był na agility, jak lało i nie chciał nic robić. :lol: więc mam psa MEGA początkującego! :evil_lol:

Posted

A my umiemy tyle ile pamietamy z zeszlego obozu:cool3: :eviltong:
Bo tak to nie cwiczymy...nie ma toru...nie ma trenera...
A nie licze na to ze Franek duzo pamieta bo przez ostatnie miesiace tylko flyball i flyball i frisbee i frisbee:lol: Wiec bedzie fajnie:eviltong: :cool3: hehehe

Pozdrawiam
Kasia&Frenki

Posted

My trenujemy dość regularnie, sami robimy przeszkody, mamy: stacjonatę, oponę, stół, tunel sztywny (ma tylko 2 m, nie wiem, co będzie z dłuższy), tunel miękki (moje nowe rękodzieło ;) ), kładkę, palisadę (rozkładane rzadko, bo ciężki te dechy wszystkie są ;) ), stół (Kulka go uwielbia, choć go nie musimy umieć)... A w trakcie robienia są dwie nowe stacjonaty! :D Umiemy slalom AŻ 4-tyczkowy :lol:

Podobno mamy niedługo dostać listę uczestników i przydział do pokoi :)

Posted

Polna napisał(a):
Kurcze moze lepiej Franciszona tez nie brac, bo jak zostaje sama to ładna solówka jest :shake: :eviltong:

Tym sposobem dojdziemy do wniosku, że lepiej na obóz jechać bez psów:eviltong: :evil_lol:

Polna, mój pies też wykazuje zdolności muzyczne jak zostaje sam a na dodatek znaczy w obecności innych samców:cool1:

Gucio nie martw się , ktoś się znajdzie. Sami pójdą do samych :-D