Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak właściwie to co trzeba napisać? ;) Swoje dane i dane psa... Jeszcze coś? Ważny jest wiek psa? Kiedy dostarczyć podpis opiekuna, że się zgadza na wyjazd (no w końcu mam 13 lat)? Czy można otrzymać rachunek za obóz? Ja jestem bardzo niezorientowana...

Dlaczego na stronie FORt-u nie ma żadnego info o obozie?

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sumie to napisałam to co mi przyszło na klawiaturę (więc pewnie mój email będzie dość charakterystyczny :lol:), ale wspomniałam o swoim wieku i rasie i wieku Młodej...no bo co więcej?

Posted

Ja też bym chętnie pojechala. Tylko tak patrzę, że same 13 nastki i 15 nastki.
A ze mnie stary dinozaur. czy dinozaury też bywają na takich obozach?:lol:

Posted

2Monika2 napisał(a):
hmm a dinozaury to nie tak strasznie stare są?:cool3:
są też i takie :p

No to chyba sie wybierzemy:cool3:

A strasznie stare to jakie są?

Posted

Jak 13stki to dobrze, bo jestem w tym wieku. Bardzo chciałabym pojechać i myślę, że może mi się to uda. Bo jak taka okazji mi przejedzie koło nosa? To moja jedyna szansa, bo kluby agility są daleko, a w ciągu tych kilku dni przecież można się wiele nauczyć...

Posted

Polna napisał(a):
Ja mam jeszcze pytanko, czy moze juz teraz zaklepac miejsce a zaliczkę wpłacić w np. marcu ?

Tak, wazne, zeby zaliczka zostala wplacona do konca marca.

Posted

mrufk4 napisał(a):
ja mam z kolei inne pytanie - czy tacy kompletni amatorzy rowniez znajda dla siebie miejsce na takim obozie? ;)

Zawsze robimy 3-4 poziomy zaawansowania. Sa grupy dla zaczynajacych od zera i dla takich, ktorzy juz startuja na zawodach.

Posted

dog_master napisał(a):
A co jest w programie? [patrze, czy sie wynudze, czy skorzystam ;)]

Program zajec zalezy od poziomu psow zgloszonych na oboz. Niektore grupy beda uczyc sie od poczatku pojedynczych przeszkod i powoli beda skladac je w krotkie sekwencje, a inne beda pracowac na sekwencjach, uczac sie roznych technik prowadzenia psa i beda skladac to czego sie naucza w cale tory.

Bedzie troche o motywacji, troche o prowadzeniu psa po torze, troche teorii i duuzo praktyki, troche ogladania filmow i troche zabawy i spacerow :)

Posted

Asti napisał(a):
A tak właściwie to co trzeba napisać? ;) Swoje dane i dane psa... Jeszcze coś? Ważny jest wiek psa? Kiedy dostarczyć podpis opiekuna, że się zgadza na wyjazd (no w końcu mam 13 lat)? Czy można otrzymać rachunek za obóz? Ja jestem bardzo niezorientowana...

Dlaczego na stronie FORt-u nie ma żadnego info o obozie?

W zgloszeniu treba przeslac swoje dane, numer kontaktowy, dane swojego psa i to czy sie jedzie z osoba towarzyszaca czy nie. Dobrze by bylo gdybyscie jeszcze napisali jakie kontakty z agility mieliscie do tej pory. Zgode opiekuna nalezy przedstawic na miejscu. Zaliczke nalezy zaplacic najpozniej do konca marca a rachunek dostaje sie na miejscu.

Uff ale duzo pytan :) dawno mnie nie bylo i mnie cos chyba zasypaliscie :) w kazdym razie kto pyta nie bladzi, wiec pytajcie sie o wszystko co Wam przyjdzie do glowy :)

Posted

hanik napisał(a):

:) obozy sa dla ludzi w roznym wieku, i wiem, ze na naszym rozrzut bedzie co najmniej 40 lat ;)

Posted

Zielsko napisał(a):
:) obozy sa dla ludzi w roznym wieku, i wiem, ze na naszym rozrzut bedzie co najmniej 40 lat ;)

O to sie zmieszczę:lol:
Niestety nie moge wysłać zgłoszenia, bo serwer mailowy mi padł. Może jutro się naprawi

Posted

`[quote name='Dinusia']...nareszcie mamy maly torek w Poznaniu i od niedawna cwiczymy z Nela Agility co tydzien....
... Przez oboz dostalam swira na punkcie agility :p juz sie nie moge doczekac :)

Dinusia,
super, że działacie, tylko tak dalej! :cool3: Trzymam kciuki! :smile:
Czas leci szybko, i ani się obejrzymy, a znowu trzeba będzie pakować się na obóz.:multi:
Pozdrowionka dla Ciebie, Nelki i całej poznańskiej agilitowej ekipy! :loveu:

Posted

Zielsko napisał(a):
I mnie właśnie to najbardziej się podoba! :loveu: Ci "zaawansowani wiekowo" ;-) czują się młodzi, młodzież czuje się doroślej, czyli każdy ma to, czego chce i wszyscy są zadowoleni! :-) Byłam jak dotąd na dwóch obozach organizowanych przez Fort i każdy z nich był na swój sposób niezapomniany. A ten zapowiada się jeszcze lepiej! Więc ten dinozaur będzie na pewno obecny. :-)

Posted

hanik napisał(a):

No właśnie też mnie to od kilku dni męczyło :evil_lol: i już myślałam dać sobie spokój. :oops:

Ale skoro jednak jakieś dinozaury się wybierają, to może i ja się w końcu zdecyduję? :eviltong: