Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasze też poszło:lol:
Wix fajnie, że się udało:multi:
A ja mierzyłam Figla i on ma 42 a nawet 43 cm:-o
Ja zawsze myślałam, że on do medium należy a tu się okaże jeszcze, że do wielkoludów:lol:

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje, dostalam maila :multi: Zgloszenie wyslane! ;-) Oplacalo sie czekac, bo ponoc zawody mieliscie bombowe ... ;-)

Dinusia - mam nadzieje, ze sie nie rozmyslilas z pokoju ze mna :D bo wpisalam Ciebie :eviltong:

Wix - ciesze się razem z Tobą!!! :multi: :multi: :multi:

Hanik - a wiesz jak ja sie zdziwilam, ze moj ma 65??? :o :o Doszlam do wniosku, ze źle go chyba zmierzyłam i wpisałam ok 60-65 :eviltong:

No to co moi drodzy - do zobaczenia w lipcu, nie? :loveu: :multi:

Edit:
No, zapomnialam! Jakie wymiary ma ta koszulka? Bo ja jakas niewymiarowa jestem - normalnie nosze XL, nieraz L a czasem to i M za duże :o

Posted

No to co moi drodzy - do zobaczenia w lipcu, nie? :loveu: :multi:

Jeee wreszcie poznam Was wszystkich!!! :multi:

Zgłoszenie wysłane! :loveu:

Ale się cieszę!

Posted

Gucio napisał(a):
Dziekuje, dostalam maila :multi: Zgloszenie wyslane! ;-) Oplacalo sie czekac, bo ponoc zawody mieliscie bombowe ... ;-)

No, zapomnialam! Jakie wymiary ma ta koszulka? Bo ja jakas niewymiarowa jestem - normalnie nosze XL, nieraz L a czasem to i M za duże :o

No właśnie jakie ma wymiary. ja napisałam Xl ale jak to jakieś�*zaniżone XL to ja poproszę xxl albo xxxl:p

Posted

Jeszcze raz zmierzyłam Figla i ma równe 43. Gdzie on sie kwalifikuje? Chyba jeszcze do medium co? Jej niech ten pies już nie rośnie i tak już 3 cm wzorzec przerósł:evil_lol: Jakby co Łapy mu skrócę:-D

Posted

Nareszcie coś wiadomo! Tylko mój klub: łączkus za domus :D Nie widzę takiego :P
U nas z zakwaterowaniem jest problem, bo jedna osoba do końca nie wie, czy pojedzie... :/
Co do daty szczepienia, u nas termin u weta jest na 1 lipca, to tak mam napisać?

Posted

Agata - masz za to opcje "inne" czyli bez klubu ;)
Mnie się najbardziej podoba Częstochowa hihihi a jestem jedyna trenująca w tym mieście ;) Ale to już się pojawiło na zgłoszeniach do zawodów :cool3:

Ja też mam pytanie - czy koszulki będa takiej wielkości jak na Fort Cup? :razz:

Posted

Hanik - jak zamowilam sobie z Gappay.pl koszulke o rozmiarze XL, to spokojnie bez spodenek moge w niej śmigać, jest jak sukienka 8) Ale i tak ją lubię :lol:
Czekamy w takim razie na wymiary : )

Posted

Gucio napisał(a):
Hanik - jak zamowilam sobie z Gappay.pl koszulke o rozmiarze XL, to spokojnie bez spodenek moge w niej śmigać, jest jak sukienka 8) Ale i tak ją lubię :lol:
Czekamy w takim razie na wymiary : )

Hihi nie o to chodzi by była długa ale szeroka:-D

Posted

Dzięki, Ola, już wiem. Co do klubu, to zastanawiałam się czy właśnie nie dać "Częstochowa", bo mam do niej blisko, ale jednak nie mieszkam w Częstochowie, więc będzie "Inne". ;)

Posted

Dinusia - nice :evil_lol:

W takim razie juz wiem jak sie nazywasz wiec gdyby byly jakiekolwiek problemy ze zidentyfikowaniem Dinusi z mojego zgłsozenia to bedzie tak: Klaudia Małuj w pokoju z Klaudyną Szymerowską :eviltong:

No i pragne tez poinformowac, ze jesli jest ktos chetny do naszego pokoju (jeden duuuzy mix i cocker spaniel) i jest jakby to ujac - szajbnięty tak jak my to chetnie zapraszamy :lol: Dluzsze przebywanie z nami grozi nabyciem naszych nawyków... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

2Monika2 napisał(a):
dlatego nie skorzystam :diabloti:

Szkoda :loveu:
Moze jeszcze jedzie jakas Klaudia/Klaudyna - skoro juz we dwie sie tak dobralysmy to... :evil_lol:

Posted

[quote name='2Monika2'][quote name='Gucio']
Dluzsze przebywanie z nami grozi nabyciem naszych nawyków...dlatego nie skorzystam :diabloti:
Ło rany, a co to ma znaczyć? :mad: A Dinusia może miała jechać ze mną autkiem? :roll: :evil_lol:

Posted

"A Dinusia moze miala jechac ze mna autkiem?"
ee.... Gucia klamie!!! :P Gucia no ciii..... ;)
A wlasnie, Aniu, nic sie nie zmienilo w zwiazku z naszym wspolnym wyjazdem? :P

Posted

Dinusia napisał(a):
A wlasnie, Aniu, nic sie nie zmienilo w zwiazku z naszym wspolnym wyjazdem? :P

No, nic się nie zmieniło, poza tym, że do końca nie wiem czy pojadę. :roll: