Viz Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 O właśnie, jeszcze Hanik na pewno ma Teddka! :cool3: Nie nie, absolutnie bez wyskoków. Zresztą znasz mnie... :lol: :lol: :lol: Quote
talut Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Viz napisał(a):Nie nie, absolutnie bez wyskoków. Zresztą znasz mnie... :lol: :lol: :lol: taaaa...:cool3: i grupowe grupowe grupowe pragnę^^ Quote
Frenkino Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Tofikowa dzieki za swietne zdjecia plywajacego Frenka!!!:eviltong: Kurcze ile fotek juz wrzuconych....szybcy jestescie...:cool3: Fajnie bylo na obozie ....szkoda ze juz koniec:placz: (jak ktos ma jakes zdjecia mojego psiaka to walcie w kasia.bz@op.pl ):eviltong: Quote
Lulla Luck Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja też dziekuje za foty Flesza:multi: I proszę o więcej;) Quote
Asti Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Zdjęcia robiłam, kiedy padało, więc wybaczcie jakość :P Tośka Hmm... Fleszu Gucia i Gofer Rudi Figiel Smyk Border crash Gofer Tośka z Witkiem w tańcu radości Quote
Asti Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Briska i Teddy :D Figiel w oddali Alacer się wkurza, bo nie może biec Briska na starcie Nauka kładki Gracja Figa Bruno *** Sparky & Kulka /jak nie z charakteru, to przynajmniej z umaszczenia pdoobni xD/ Ulubiona metoda spędzania czasu Kulki między treningami Ale kupiłam już smycz automatyczną dla efektywniejszego odchudzania i zarzuciłam się ulotkami o karmach typu light :lol: Quote
Asti Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ostatnie... powąchanie :lol: Kala, Talut, Smykowa Z perspektywy Kulki (czyt. małego psa) A u nas w pokoju się różne rzeczy działy :P Mam jeszcze dużo filmików, ale zdjęć to już koniec (tych z psami :lol: ), bo nie miałam czasu ich robić ;) Quote
Guciek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja mam na razie takie: Tosia: http://pl.youtube.com/watch?v=O8I5A8L1MHo http://pl.youtube.com/watch?v=c0zGrQJiyh4 Gofer: http://pl.youtube.com/watch?v=ZZ8EIqMDiW8 http://pl.youtube.com/watch?v=qxQhNVXbZUo Quote
Asti Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Mój już zrobiony, ale nie wgrany na YouTube (ma 6 minut). Quote
Lulla Luck Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A ma ktoś fleszowy filmik?:diabloti::cool3: Quote
Guciek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Lulla Luck napisał(a):A ma ktoś fleszowy filmik?:diabloti::cool3: Ja, z zawodów :lol: haha a wiecie co się dowiedziałam dziś? Że obóz IPO z L. Helleportem w (ponoć) finalnej wersji też będzie w J-M :lol: Quote
yassue Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 piekne zdjecia :loveu: , ale brakuje mi kropek i szczurowatej czekoladki (no, oprocz paru na kladce, ale to jeszcze na obrozy a ja pozadam w biegu :evil_lol: ) Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzięki za zdjątka kochana Agatko:loveu: Julka się nie odzywa.... ona ma dużo fotek;/ I filmów też sporo:D He he he w kennelu można było zamieszkać. A Gracja wcale nie chciała tam siedzieć, kompletnie nie zrozumiałe:diabloti: Quote
Asti Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Monia od Toffika (bo wiem, że masz) i inni! Jeśli macie filmik z mojego przebiegu z Monią na zawodach lub fotki Kulki (czy coś tam związane z moimi przebiegami) to proszę, wstawcie! Zacznijcie od nas. Wyjeżdżam wcześnie rano w środę i nie będę miała dostępu do Internetu przez kilka dni, a chciałabym zobaczyć jak nam poszło (głównie o przebieg z Monią mi chodzi). :modla: Cóż za podniosły apel:diabloti: Quote
Asti Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Lulla Luck - ja mam filmik Flesza, ale z treningu. Quote
monia&Tofi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Asti napisał(a):Monia od Toffika (bo wiem, że masz) Mam, mam :eviltong: Nie mam chyba tylko Sparkiego, bo leciałam po swojego mapeta. Postaram się powstawiać jutro trochę zdjęć i filmików, bo mam sporo wolnego czasu (o ile net się nie zbuntuje :shake:) Quote
Guciek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 yassue napisał(a):piekne zdjecia :loveu: , ale brakuje mi kropek i szczurowatej czekoladki (no, oprocz paru na kladce, ale to jeszcze na obrozy a ja pozadam w biegu :evil_lol: ) Mam kilka czekoladowych fotek :) Iga - cierpliwości - mam 106 filmów do wgrania, łącznie 1,24GB co przy necie radiowym graniczy niemalże z cudem aby to szybko wgrać :lol: Quote
monia&Tofi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 U mnie znowu robili porządki na kompie i w rezultacie nie mam ani programu do obróbki zdjęć, ani nic do odtwarzania filmików :roll: Wrzucę filmy na YT, ale fotek nie będę obrabiać w paincie :evil_lol: Quote
Guciek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 polecam photofiltre do zmniejszania albo easythumbnails- ten leci hurtowo ;) Quote
Recommended Posts