Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nie wysyłac na meile tylko wstawiać tu, ja też chcę popatrzeć :eviltong:

nie tylko ty, kurcze na maile sobie beda wysyłać no :diabloti:
kurcze moze i mykiedys sie zalapiemy na jakis oboz. hmmm ( ale to chyba wiek juz nie ten :evil_lol: )

pozdrawiam

Posted

Hejoooooooooo :D Świetnie było! Już tęsknię za Wami... Muszę pojechać na następny obóz: hmm, albo z odchudzoną Kulką albo z innym psem :lol:

Kaśka (nie pomyliłam imienia?) - Mam zdjątka Frenkiego, jak ćwiczyłaś z nim frisbee na koniec obozu :)

A poza tym to niewiele... Jakoś okazji nie było. Kilka filmików (Flesz, Gofer, Kiara, Figa, Nathan, Gracja, Speaker, Sparky, Briska) i może coś będzie jeszcze), jakieś fotki (Figiel, Flesz, Briska, Alacer - a, krótka pamięć ;) ), jutro może wstawię, bo teraz cosik zmęczona jestem (obozowymi nocami spałam max 5-6 godz. ;) ).

Jeśli udało Wam się zrobić fotki i filmiki naszych przebiegów z Kulką (co graniczy z cudem z naszą częstotliwością ćwiczeń) to ja błagam na kolanach na: asti@vp.pl
A jak coś znajdziecie z Monią to będzie cudownie. Sama w to nie wierzę, że z nią biegłam! :)

Posted

Muszę pojechać na następny obóz: hmm, albo z odchudzoną Kulką albo z innym psem :lol:

Aż tak jej się biegać nie chciało? :lol:
Pożyczę Ci Bandziora... on ma niesamowitą pasję do agility:evil_lol: :lol:

A jak coś znajdziecie z Monią to będzie cudownie. Sama w to nie wierzę, że z nią biegłam! :smile:

Doszły mnie już te słuchy :cool3: (miałam przecieki od tajnego infromatora już w trakcie obozu :razz: )

Posted

Ooo a to Ty jesteś :evil_lol: a ja tak przed obozem się zastanawiałam kto to jest :eviltong: jakby co to masz moje GG koleżaneczko od... wspólnego pokoju? :lol: 8690319.

To ja wstawię psa, który na obozie miał u mnie I miejsce - Jazda :)

A tu Toś (czyli Tosia) - ozikowa "siostra" Jazdy - mordująca Pana Czapkę :lol:

A teraz sobie czekajcie :P

Posted

Chciałam podziękować FORT-owiczom za zorganizowanie tak świetnej imprezy jak tegoroczny obóz agility :loveu::loveu::loveu:
Myślę, że wszyscy bawiliśmy się świetnie :multi:
Nauka połączona z zabawą - gry i konkursy uczestników obozu bardzo mi się podobały.
Ja również bawiłam się doskonale, a i nauczyłam się sporo :lol:
Byliście wszyscy superowi :loveu:
Szczególne podziękowania należą się Magdzie za wytrwałe propagowanie agility, za cierpliwość, niezmordowanie oraz wiedzę i profesjonalizm :klacz:
Było SUPER :cool2:
:laola:
Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników obozu.
bum bum ... !!!

Posted

piekne zdjecia :loveu:

a ja blagam o Tajka - bc szczur taki, moze cos sie znajdzie? proosze ;) ;) ja wiem, ze dosyc trudno go uchwycic w locie :lol:

kamowa

Posted

dobradobra xD to i ja już dotarłam i chcę więcej! 5 dni to zdecydowanie za mało, zwłaszcze że zaczynaliśmy się dopiero rozkręcać (Viz, Gucia :evil_lol:)

bum bum hitem obozu ;D

i pozdrawiam Buraczane Siostry :cool3:

Posted

talut napisał(a):
dobradobra xD to i ja już dotarłam i chcę więcej! 5 dni to zdecydowanie za mało, zwłaszcze że zaczynaliśmy się dopiero rozkręcać (Viz, Gucia :evil_lol:)

No dokłaaadnie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihi, ja chcę wrócić!
W przyszłym roku poproszę o więcej niż 5 dni!

Czy komuś nie zaplątała się na zdjęciach jakaś czarna paróweczka? Jeśli tak to baaardzo proszę o nie! :loveu:

Posted

Wiżlu, my się jeszcze widzimy 8)

z tego co widziałam na obozowym to jest sporo Monulców, więc jestem dźwienczna :) gorzej z moimi genialnymi minami, ale to się wytnie :lol:

a filmiki dostępne?^^

Posted

Ja mam póki co kilkanaście fotek i filmik mojego paszczura. :cool3: Ale mam nadzieję, że jeszcze trochę będzie. Widziałam, że Justynka coś pstrykała i może Flaire. ;)

Talucikuuuu mój Ty! :loveu: Musimy się zobaczyć niebawem! :evil_lol:

Posted

liczę jeszcze na Guciową, Hanię, Wixa i Flairę z Mokką jak wrócą z seminarium :)

w sumie widzimy się za jakieś dwa tygodnie^^ byle bez wyskoków:cool3::evil_lol: