monia&Tofi Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Strasznie wszystkim dziękuję za bardzo, bardzo mile spędzony czas :p Było super! Do zobaczenia w przyszłym roku :multi: Miałam zacząć z fotkami ale coś mi PS szwankuje :-( Quote
shangri_la Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 kaskaSz napisał(a):Nie wysyłac na meile tylko wstawiać tu, ja też chcę popatrzeć :eviltong: nie tylko ty, kurcze na maile sobie beda wysyłać no :diabloti: kurcze moze i mykiedys sie zalapiemy na jakis oboz. hmmm ( ale to chyba wiek juz nie ten :evil_lol: ) pozdrawiam Quote
Polna Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 shangri_la ja mam nadzieje, ze spotkamy się w przyszłym roku ! Frania odsypia i pewnie ja zaraz tez polegne xD Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja też stanowczo protestuję przeciw wysyłaniu sobie zdjęc na maila:eviltong: Dajcie nacieszyć oczy tym których nie było :razz: Quote
Asti Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hejoooooooooo :D Świetnie było! Już tęsknię za Wami... Muszę pojechać na następny obóz: hmm, albo z odchudzoną Kulką albo z innym psem :lol: Kaśka (nie pomyliłam imienia?) - Mam zdjątka Frenkiego, jak ćwiczyłaś z nim frisbee na koniec obozu :) A poza tym to niewiele... Jakoś okazji nie było. Kilka filmików (Flesz, Gofer, Kiara, Figa, Nathan, Gracja, Speaker, Sparky, Briska) i może coś będzie jeszcze), jakieś fotki (Figiel, Flesz, Briska, Alacer - a, krótka pamięć ;) ), jutro może wstawię, bo teraz cosik zmęczona jestem (obozowymi nocami spałam max 5-6 godz. ;) ). Jeśli udało Wam się zrobić fotki i filmiki naszych przebiegów z Kulką (co graniczy z cudem z naszą częstotliwością ćwiczeń) to ja błagam na kolanach na: asti@vp.pl A jak coś znajdziecie z Monią to będzie cudownie. Sama w to nie wierzę, że z nią biegłam! :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Muszę pojechać na następny obóz: hmm, albo z odchudzoną Kulką albo z innym psem :lol: Aż tak jej się biegać nie chciało? :lol: Pożyczę Ci Bandziora... on ma niesamowitą pasję do agility:evil_lol: :lol: A jak coś znajdziecie z Monią to będzie cudownie. Sama w to nie wierzę, że z nią biegłam! :smile: Doszły mnie już te słuchy :cool3: (miałam przecieki od tajnego infromatora już w trakcie obozu :razz: ) Quote
Asti Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Oj, z Kulką to miałam problemy niestety i psina nie pokazała na co ją stać. No szkoda. A tego informatora to chyba znam ;) Quote
Guciek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ooo a to Ty jesteś :evil_lol: a ja tak przed obozem się zastanawiałam kto to jest :eviltong: jakby co to masz moje GG koleżaneczko od... wspólnego pokoju? :lol: 8690319. To ja wstawię psa, który na obozie miał u mnie I miejsce - Jazda :) A tu Toś (czyli Tosia) - ozikowa "siostra" Jazdy - mordująca Pana Czapkę :lol: A teraz sobie czekajcie :P Quote
machoj Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Chciałam podziękować FORT-owiczom za zorganizowanie tak świetnej imprezy jak tegoroczny obóz agility :loveu::loveu::loveu: Myślę, że wszyscy bawiliśmy się świetnie :multi: Nauka połączona z zabawą - gry i konkursy uczestników obozu bardzo mi się podobały. Ja również bawiłam się doskonale, a i nauczyłam się sporo :lol: Byliście wszyscy superowi :loveu: Szczególne podziękowania należą się Magdzie za wytrwałe propagowanie agility, za cierpliwość, niezmordowanie oraz wiedzę i profesjonalizm :klacz: Było SUPER :cool2: :laola: Serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników obozu. bum bum ... !!! Quote
yassue Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 piekne zdjecia :loveu: a ja blagam o Tajka - bc szczur taki, moze cos sie znajdzie? proosze ;) ;) ja wiem, ze dosyc trudno go uchwycic w locie :lol: kamowa Quote
monia&Tofi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Nie ma za co dziękować, lepiej wklej swoje foty :D Quote
2Monika2 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 umie ktos cofnac czas? ja chce juz wracac taaaa....:placz::placz: hehe, wiecie, że straciłam głos? wczoraj nie mogłam mówić prawie :lol: Quote
monia&Tofi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja w ogóle ledwo zyję po tym bieganiu po deszczu... :lol: Quote
Guciek Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja w ogóle ledwo zyję po tym bieganiu po deszczu... a co mamy powiedzieć my, tzn. ja i Tomek? :lol: Quote
talut Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dobradobra xD to i ja już dotarłam i chcę więcej! 5 dni to zdecydowanie za mało, zwłaszcze że zaczynaliśmy się dopiero rozkręcać (Viz, Gucia :evil_lol:) bum bum hitem obozu ;D i pozdrawiam Buraczane Siostry :cool3: Quote
Viz Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 talut napisał(a):dobradobra xD to i ja już dotarłam i chcę więcej! 5 dni to zdecydowanie za mało, zwłaszcze że zaczynaliśmy się dopiero rozkręcać (Viz, Gucia :evil_lol:) No dokłaaadnie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihi, ja chcę wrócić! W przyszłym roku poproszę o więcej niż 5 dni! Czy komuś nie zaplątała się na zdjęciach jakaś czarna paróweczka? Jeśli tak to baaardzo proszę o nie! :loveu: Quote
yash Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ekstra fotki :D hihi, też chciałam pojechać na jakiś obóz, ale ciężko by było z Rockym :/ Quote
talut Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wiżlu, my się jeszcze widzimy 8) z tego co widziałam na obozowym to jest sporo Monulców, więc jestem dźwienczna :) gorzej z moimi genialnymi minami, ale to się wytnie :lol: a filmiki dostępne?^^ Quote
Viz Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ja mam póki co kilkanaście fotek i filmik mojego paszczura. :cool3: Ale mam nadzieję, że jeszcze trochę będzie. Widziałam, że Justynka coś pstrykała i może Flaire. ;) Talucikuuuu mój Ty! :loveu: Musimy się zobaczyć niebawem! :evil_lol: Quote
talut Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 liczę jeszcze na Guciową, Hanię, Wixa i Flairę z Mokką jak wrócą z seminarium :) w sumie widzimy się za jakieś dwa tygodnie^^ byle bez wyskoków:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts