Guciek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Astro&Marta napisał(a):No to my chyba mamy po obozie ;( Astro ma zapalenie kaletki stawu łokciowego... jutro idziemy prześwietlić łokcie i przy okazji bioderka, może nie jest aż tak źle. Trzymajcie kciuki ;( Nie dość, że psy mamy w miarę podobne, to i w miarę podobne problemy! Tylko mój nie mógł najpierw wstać bo tylnia łapa go bolała, po czym cały tył siadł i pies mógł leżeć w jednej pozycji. Na szczęście po interwencji weta, serii zastrzykó i przetrzywywaniu w domu, coby nie biegał - jest OK :roll: Przeciwwskazań co do obozu vet nie miał na szczęście. Choć niewykluczone, że takie ataki mogą się powtórzyć.. :( Quote
Viz Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Oby nic się nie działo z psiakami na obozie! :( Buziaki dla Waszych chorutków kochanych. A nas już dopadła gorączka przedobozowa. :evil_lol: Teddy dzisiaj na szczepieniu był, bo akurat termin tak wypadał, na zdjęciu szwów (kastracja :eviltong:), opróżnieniu gruczołów okołoodbytowych (wyjątkowo szybko mu się zapełniają i egularnie musimy chodzić. :roll: ), zakupy już dawno zrobione. Wszystko co potrzebne (i niepotrzebne) chyba kupione. :loveu: Do zobaczyska więc! Quote
*Iza* Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zazdroszcze wam tego obozu:loveu: . Ja też chętnie wybrałabym się na taki obóz, ale niestety , nie ten pies i nie ten czas.:roll: Życze wam udanego wyjazdu ! Quote
Frenkino Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Spakowani?? Juz jutro zaczynamy obozik:cool3: :eviltong: Quote
Guciek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Frenkino napisał(a):Spakowani?? Juz jutro zaczynamy obozik:cool3: :eviltong: Pranie schnie :cool3: Jeszcze przed wyjazdem żebym nie zapomniała o wodzie i parówkach... ! :evil_lol: Quote
Viz Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ja dopiero dziś się pakuję. :diabloti: To będzie cięęężka misja, znając mnie - wszystkiego pozpominam i nawet o 2 w nocy nagle sobie przypomnę o czymś. :lol: Quote
Astro&Marta Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ja wlaśnie szykuje liste żeby nie zapomnieć ważnych rzeczy jak np ksiazeczka :) pakować się pewnie bede jutro ;) Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Mam pytanko: jakie bierzecie smakołyki i w jakich ilościach??:) Quote
Guciek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kala_Gracja_Kiwi napisał(a):Mam pytanko: jakie bierzecie smakołyki i w jakich ilościach??:) parówki w ilościach doprawdy dużych ;) kupię ze 2kg, powinno raczej starczyć (jak sama nie zjem trochę :lol:). Ooo i nożyk do pokrojenia tego.... Quote
Zocha Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ja mam jeszcze pytanko - gdzie jest cos na temat dojazdu? bo nie moge zneleźć :shake: :oops: Quote
Guciek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Zocha']ja mam jeszcze pytanko - gdzie jest cos na temat dojazdu? bo nie moge zneleźć :shake: :oops: [quote name='Zielsko na forum obozowym']DOJAZD Przesylam link do opisu trasy i map dojazdu do osrodka http://www.kafort.pl/klub/oboz/dojazd/dojazd.html Jesli ktos jest niezmotoryzowany i jeszcze sie nie umowil z nikim z obozowiczow, sluzymy pomoca i w razie czego mozemy odebrac Panstwa z dworca w Sochaczewie. proszę ;) (+ 10 znaków...) Quote
Guciek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wróciłam! Było SUPER! Zmęczona jestem, ale od razu napiszę, że dziękuję WSZYSTKIM za tak mile spędzony tydzień! No i nie zapominajmy o harcerzach, bum bum! ;) :lol: Quote
yassue Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 umie ktos cofnac czas? ja chce juz wracac :placz: Quote
PATIszon Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja osobiscie protestuje przeciwko cofaniu. Ewentualnie mozna przyspieszyc, coby przyszloroczny oboz wlasnie sie zaczynal....:razz: Quote
Viz Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Za szybko minęło! :( Ludzie, jesteście boscy i aż żal było się rozstawać... Bum bum i wszystko jasne. :lol: Quote
Frenkino Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dzieki wszystkim za mile towarzycho i swietna zabawe!!:cool3: ;) Mam nadzieje ze za rok sie spotkamy:razz: :eviltong: bum bum.... !! hehehe:lol: Quote
Guciek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Frenkino napisał(a):Dzieki wszystkim za mile towarzycho i swietna zabawe!!:cool3: ;) Mam nadzieje ze za rok sie spodkamy:razz: :eviltong: bum bum.... !! hehehe:lol: Planujemy być :cool3: Nawet lokalizacja mogłaby pozostać ta sama :eviltong: Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Jestem za! Jestem za! Było extra. I w ogóle. A harcerzyki rulez.:razz: Ja się piszę za rok:D:D Quote
Zocha Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ja też już wróciłam, ale chetnie bym jreszcze została... co tu mówić - było świetnie :p no i koniecznie do zaobaczenie w przyszłym roku :cool3: haha ja dzisiaj zrobiłam bum bum przy obiedzie :lol: Quote
Guciek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ja w samochodzie po konsumpcji bułeczki, zarówno zwrotkę jak i refren oraz efekty wizualne. Hicior taki, że głowa mała... Ja jeszcze napiszę, że jak ktoś ma moją Goferową poczwarkę to ja poproszę (najchętniej w dużym formacie) na maila djguciek@gmail.com, skrzynkę mam 3GB, więc spoko loko ;) może być nawet w postaci linków! Flaire, FikuMiku, Hania, Wixu i może Mokka coś ma? ;) Quote
Viz Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja również bardzo bardzo proszę mojego przegubowca Teddka, jeśli tylko ktoś ma! :evil_lol: Również mam na tym adresie dużą skrzynkę: bayern.beauty@gmail.com Quote
Lulla Luck Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 To ja też, ja też!:modla:;) owczarekaustralijski@interia.pl Quote
kaskaSz Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Nie wysyłac na meile tylko wstawiać tu, ja też chcę popatrzeć :eviltong: Quote
asia&smyk Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja się na początku przedstawię, bo po nicku (wymyślałam go, jak byłam jeszcze smarkulą i miałam obsesję na punkcie szelciaków :evil_lol:) to mnie raczej nikt nie pozna. No, w każdym razie ja to Smykowa. :p Było cudownie, ale stanowczo za szybko minęło. A ja poproszę wszystkie Smykolcowe foty - . Quote
Recommended Posts