hanik Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Viz napisał(a): Na szkoleniu próbujemy to wyeliminować, ale idzie BAAAAAAAARDZO mozolnie. Viz jeszcze ok 6 miesięcy i będzie cacuś:evil_lol: Quote
Viz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hanik, coś czuję, że to minimum. :lol: przy sprzyjających wiatrach. :eviltong: Quote
Asti Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ja też wczoraj wpłaciłam resztę :D Aha... Slalom 8-tyczkowy też umiemy już :P Cóż za zawrotne tempo nauki. Wprawdzie ten slalom to nie jest super szybki, ale Kulka wie, że trzeba chodzić między tyczkami :) Nie mogę się doczekać! Jak wszyscy chyba ;) Quote
hanik Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 A my mamy przerwę w agility i cały czas piłujemy obi bo chce wystartować w tym roku w zerówkach. Dużo pracy przed nami więc agility spadło na drugi plan i pewnie do obozu nic nowego sięnie nauczymy. Za to na obozie sobie odbijemy:lol: Moje pieniążki też pewnie już poszły. Proszę o potwierdzenie czy doszły. Quote
Asti Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No gdzie ta lista ;) Ja już się doczekać nie mogę :) Quote
Zielsko Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Wszyscy uczestnicy powinni juz dostac e-mail z rozpiska zakwaterowania. Quote
Guciek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Mail "dostanięty" ;) Agata, Zośka- współczuję Wam ... :D :lol: Quote
Guciek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A ja proszę nie cytować mnie z innych for, nie po to napisałam to gdzie indziej, żeby i tu było. Możesz zedytować? Dziękuję ;) Quote
Flaire Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Mysha792']Czy są jeszcze wolne miejsca na obóz Fortu? Mysha729, w tej chwili rozmawiałam z Zielskiem, która prosiła, abyś wysłała jej maila (admin@agility.strefa.pl), bo jest możliwość miejsca. Niestety, ona teraz jest na seminarium w Belgii, więc maile czytać będzie pewnie trochę sporadycznie, ale jeśli nie przez weekend, to jak wróci - odpowie. Quote
Mysha792 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Flaire, wielkie dzięki ;) miałam jechac na mazury z psem, ale tak wyszło że nie pojechałam, troska mojego tatusia, mam uczulenie na komary, a tam jest ich pełno :shake: Ale mam cichutką nadzieje czy bym się dostała do Fortu z psiakiem :oops: napisze dzisiaj maila. Quote
Asti Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wyobraźcie sobie... Dokładnie za miesiąc jest obóz! :) :hurra: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja mam do was pytanie, czy jest jakieś ograniczenie wiekowe uczestników obozu i czy na obozie mogą być zaawansowani i początkujący ???? I ile taki obóz kosztuje ???? Może w przyszłym roku się wybiorę :eviltong: Quote
dog_master Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wszystko znajdziesz na pierwszej stronie... Quote
Pudelka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 czesc wszystkim ! Prosze moze ktos mi poswięci trochę czas ...i odpisze... bardzo chce jechac na ten obóz agillity..ale mam 12 lat chciałabym zeby byli mniewiecej trówiesnicy przedział wieku 12-15 ...nie wiem jak wzeszyłm roku było ... Czy jeszcze jest mozliwosc dopisania się ...? nie rozumiem jedego zdania w regulaminie to znaczy : ze wszystki psy muszą miec klatkę ... jakie są terminy czy jest tylko jeden (ten) czy moze jeszcze troche dalsze.. :) a moze ktos poleci mi jeszcze jakis obóz agillity w te wakacje ? czas troche nagli..ale moze... jesli ktos ma numer tel.to bardzo bym prosiła ..moge zadzwonic.. i osobiscie popytac organizatora ..:) P.S . na obozie tym uczestniczylyby moje psiaki czyli whippetka i pudelka :) Pozdrawiam serdeczniei z góry dziękuje :) Quote
Guciek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 bardzo chce jechac na ten obóz agillity..ale mam 12 lat chciałabym zeby byli mniewiecej trówiesnicy przedział wieku 12-15 ...nie wiem jak wzeszyłm roku było ... specjalnej rekrutacji "pod daną osobę" robić nie będą, ale są osoby i w tym wieku. Ja mam osobiście 16... ;) Czy jeszcze jest mozliwosc dopisania się ...? Zawsze istnieje lista rezerwowa, bo tak to już miejsca brak niestety... nie rozumiem jedego zdania w regulaminie to znaczy : ze wszystki psy muszą miec klatkę ... Kennel Klatka. Poszukaj sobie o niej na http://karusek.com.pl . Bardzo przydatna rzecz na wyjazdy :) jakie są terminy czy jest tylko jeden (ten) czy moze jeszcze troche dalsze.. FORTowy dla początkujących tylko ten, ale jeszcze chyba Alpi jeszcze coś urządza (?) :) a moze ktos poleci mi jeszcze jakis obóz agillity w te wakacje ? czas troche nagli..ale moze... J.w. Alpi, jest jeszcze zagraniczny organizowany przez Polaka, jednak osoba dorosła musiałaby z Tobą jechać, poza tym nie wiadomo czy jednak grupa agility będzie, bo malutko chętnych :( jesli ktos ma numer tel.to bardzo bym prosiła ..moge zadzwonic.. i osobiscie popytac organizatora szukaj na stronie FORTu albo napisz maila do Zielska ;) Quote
Zielsko Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Gucio dzieki za pomoc w odpowiadaniu na posty :) nie bylo mnie troche a tu masz ci babo placek tak sie temat rozwinał :) W przyszlym roku zorganizujemy dwa obozy dla poczatkujacych :) ale na ten rok jest tylko jeden. Jesli ktos jeszcze chce sie zalapac na ten oboz, to prosze do piatku o kontakt, moze cos sie uda wykombinowac. Quote
Guciek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Gucio dzieki za pomoc w odpowiadaniu na posty nie bylo mnie troche a tu masz ci babo placek tak sie temat rozwinał Trzeba sobie pomagać :) Dziękuję za maila z informacjami, do mnie już dotarł :) Jaka szczęśliwa wiadomość (zaraz po ogłoszeniu list kandydatów do LO :lol:) Quote
Zielsko Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 No, mam nadzieje, ze sprawy rekrutacyjne zakonczyly sie rownie mile :) Quote
Likaa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ktoż byłby tak miły aby przygarnąć milusią duszyczkę z milusim malym pieseczkiem :lol: ? Bo narazie wychodzi na to że jestem sama samotna:cool3: w pokoju ------ Oferta nieaktualna :lol: Quote
Guciek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Zielsko napisał(a):No, mam nadzieje, ze sprawy rekrutacyjne zakonczyly sie rownie mile :) 1D LO im. AK w B-gach wita, profil biol-chem - wakacje pełną parą, obóz na miły początek :cool3: Likaa - rozmawiałyśmy na gg ;) niestety u nas już komplet, 4 osoby.. :( Quote
Recommended Posts