Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viz napisał(a):
Na szkoleniu próbujemy to wyeliminować, ale idzie BAAAAAAAARDZO mozolnie.

Viz jeszcze ok 6 miesięcy i będzie cacuś:evil_lol:

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też wczoraj wpłaciłam resztę :D Aha... Slalom 8-tyczkowy też umiemy już :P Cóż za zawrotne tempo nauki. Wprawdzie ten slalom to nie jest super szybki, ale Kulka wie, że trzeba chodzić między tyczkami :)

Nie mogę się doczekać! Jak wszyscy chyba ;)

Posted

A my mamy przerwę w agility i cały czas piłujemy obi bo chce wystartować w tym roku w zerówkach. Dużo pracy przed nami więc agility spadło na drugi plan i pewnie do obozu nic nowego sięnie nauczymy. Za to na obozie sobie odbijemy:lol:
Moje pieniążki też pewnie już poszły. Proszę o potwierdzenie czy doszły.

Posted

[quote name='Mysha792']Czy są jeszcze wolne miejsca na obóz Fortu?
Mysha729, w tej chwili rozmawiałam z Zielskiem, która prosiła, abyś wysłała jej maila (admin@agility.strefa.pl), bo jest możliwość miejsca. Niestety, ona teraz jest na seminarium w Belgii, więc maile czytać będzie pewnie trochę sporadycznie, ale jeśli nie przez weekend, to jak wróci - odpowie.

Posted

Flaire, wielkie dzięki ;) miałam jechac na mazury z psem, ale tak wyszło że nie pojechałam, troska mojego tatusia, mam uczulenie na komary, a tam jest ich pełno :shake:

Ale mam cichutką nadzieje czy bym się dostała do Fortu z psiakiem :oops: napisze dzisiaj maila.

• 2 weeks later...
Posted

czesc wszystkim !
Prosze moze ktos mi poswięci trochę czas ...i odpisze...
bardzo chce jechac na ten obóz agillity..ale mam 12 lat chciałabym zeby byli mniewiecej trówiesnicy przedział wieku 12-15 ...nie wiem jak wzeszyłm roku było ...
Czy jeszcze jest mozliwosc dopisania się ...?
nie rozumiem jedego zdania w regulaminie to znaczy :

ze wszystki psy muszą miec klatkę ...
jakie są terminy czy jest tylko jeden (ten) czy moze jeszcze troche dalsze.. :)
a moze ktos poleci mi jeszcze jakis obóz agillity w te wakacje ?
czas troche nagli..ale moze...
jesli ktos ma numer tel.to bardzo bym prosiła ..moge zadzwonic.. i osobiscie popytac organizatora ..:)
P.S . na obozie tym uczestniczylyby moje psiaki czyli whippetka i pudelka :)
Pozdrawiam serdeczniei z góry dziękuje :)

Posted

bardzo chce jechac na ten obóz agillity..ale mam 12 lat chciałabym zeby byli mniewiecej trówiesnicy przedział wieku 12-15 ...nie wiem jak wzeszyłm roku było ...

specjalnej rekrutacji "pod daną osobę" robić nie będą, ale są osoby i w tym wieku. Ja mam osobiście 16... ;)

Czy jeszcze jest mozliwosc dopisania się ...?

Zawsze istnieje lista rezerwowa, bo tak to już miejsca brak niestety...

nie rozumiem jedego zdania w regulaminie to znaczy :

ze wszystki psy muszą miec klatkę ...

Kennel Klatka. Poszukaj sobie o niej na http://karusek.com.pl . Bardzo przydatna rzecz na wyjazdy :)

jakie są terminy czy jest tylko jeden (ten) czy moze jeszcze troche dalsze..

FORTowy dla początkujących tylko ten, ale jeszcze chyba Alpi jeszcze coś urządza (?) :)

a moze ktos poleci mi jeszcze jakis obóz agillity w te wakacje ?
czas troche nagli..ale moze...

J.w. Alpi, jest jeszcze zagraniczny organizowany przez Polaka, jednak osoba dorosła musiałaby z Tobą jechać, poza tym nie wiadomo czy jednak grupa agility będzie, bo malutko chętnych :(

jesli ktos ma numer tel.to bardzo bym prosiła ..moge zadzwonic.. i osobiscie popytac organizatora

szukaj na stronie FORTu albo napisz maila do Zielska ;)

Posted

Gucio dzieki za pomoc w odpowiadaniu na posty :) nie bylo mnie troche a tu masz ci babo placek tak sie temat rozwinał :)

W przyszlym roku zorganizujemy dwa obozy dla poczatkujacych :) ale na ten rok jest tylko jeden.

Jesli ktos jeszcze chce sie zalapac na ten oboz, to prosze do piatku o kontakt, moze cos sie uda wykombinowac.

Posted

Gucio dzieki za pomoc w odpowiadaniu na posty nie bylo mnie troche a tu masz ci babo placek tak sie temat rozwinał

Trzeba sobie pomagać :)

Dziękuję za maila z informacjami, do mnie już dotarł :) Jaka szczęśliwa wiadomość (zaraz po ogłoszeniu list kandydatów do LO :lol:)

Posted

Ktoż byłby tak miły aby przygarnąć milusią duszyczkę z milusim malym pieseczkiem :lol: ? Bo narazie wychodzi na to że jestem sama samotna:cool3: w pokoju

------
Oferta nieaktualna :lol:

Posted

Zielsko napisał(a):
No, mam nadzieje, ze sprawy rekrutacyjne zakonczyly sie rownie mile :)

1D LO im. AK w B-gach wita, profil biol-chem - wakacje pełną parą, obóz na miły początek :cool3:

Likaa - rozmawiałyśmy na gg ;) niestety u nas już komplet, 4 osoby.. :(