hanik Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nasze też poszło:lol: Wix fajnie, że się udało:multi: A ja mierzyłam Figla i on ma 42 a nawet 43 cm:-o Ja zawsze myślałam, że on do medium należy a tu się okaże jeszcze, że do wielkoludów:lol: Quote
Guciek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dziekuje, dostalam maila :multi: Zgloszenie wyslane! ;-) Oplacalo sie czekac, bo ponoc zawody mieliscie bombowe ... ;-) Dinusia - mam nadzieje, ze sie nie rozmyslilas z pokoju ze mna :D bo wpisalam Ciebie :eviltong: Wix - ciesze się razem z Tobą!!! :multi: :multi: :multi: Hanik - a wiesz jak ja sie zdziwilam, ze moj ma 65??? :o :o Doszlam do wniosku, ze źle go chyba zmierzyłam i wpisałam ok 60-65 :eviltong: No to co moi drodzy - do zobaczenia w lipcu, nie? :loveu: :multi: Edit: No, zapomnialam! Jakie wymiary ma ta koszulka? Bo ja jakas niewymiarowa jestem - normalnie nosze XL, nieraz L a czasem to i M za duże :o Quote
Viz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No to co moi drodzy - do zobaczenia w lipcu, nie? :loveu: :multi: Jeee wreszcie poznam Was wszystkich!!! :multi: Zgłoszenie wysłane! :loveu: Ale się cieszę! Quote
Guciek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Viz - ja tez sie ciesze! :multi: :loveu: Dostalam nr konta, dzieki! Zaliczka sie ucieszy, ze bedzie mogla odpoczac ode mnie :lol: Quote
Viz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Moja też! Aż odetchnęła z ulgą, że wreszcie mnie opuści... :evil_lol: Quote
hanik Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Gucio napisał(a):Dziekuje, dostalam maila :multi: Zgloszenie wyslane! ;-) Oplacalo sie czekac, bo ponoc zawody mieliscie bombowe ... ;-) No, zapomnialam! Jakie wymiary ma ta koszulka? Bo ja jakas niewymiarowa jestem - normalnie nosze XL, nieraz L a czasem to i M za duże :o No właśnie jakie ma wymiary. ja napisałam Xl ale jak to jakieś�*zaniżone XL to ja poproszę xxl albo xxxl:p Quote
Viz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja noszę przeważnie S,M, ale wolałam wziąć jednak M. Mam nadzieję, że będzie ok. :lol: Quote
wix Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ja napisalam s/m :cool3: bo jesli bedzie s długa, to bedzie dobra, ale jak bedzie krotka, to zdecydowanie m :P Quote
hanik Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jeszcze raz zmierzyłam Figla i ma równe 43. Gdzie on sie kwalifikuje? Chyba jeszcze do medium co? Jej niech ten pies już nie rośnie i tak już 3 cm wzorzec przerósł:evil_lol: Jakby co Łapy mu skrócę:-D Quote
Asti Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nareszcie coś wiadomo! Tylko mój klub: łączkus za domus :D Nie widzę takiego :P U nas z zakwaterowaniem jest problem, bo jedna osoba do końca nie wie, czy pojedzie... :/ Co do daty szczepienia, u nas termin u weta jest na 1 lipca, to tak mam napisać? Quote
2Monika2 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Agata - masz za to opcje "inne" czyli bez klubu ;) Mnie się najbardziej podoba Częstochowa hihihi a jestem jedyna trenująca w tym mieście ;) Ale to już się pojawiło na zgłoszeniach do zawodów :cool3: Ja też mam pytanie - czy koszulki będa takiej wielkości jak na Fort Cup? :razz: Quote
Guciek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hanik - jak zamowilam sobie z Gappay.pl koszulke o rozmiarze XL, to spokojnie bez spodenek moge w niej śmigać, jest jak sukienka 8) Ale i tak ją lubię :lol: Czekamy w takim razie na wymiary : ) Quote
hanik Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Gucio napisał(a):Hanik - jak zamowilam sobie z Gappay.pl koszulke o rozmiarze XL, to spokojnie bez spodenek moge w niej śmigać, jest jak sukienka 8) Ale i tak ją lubię :lol: Czekamy w takim razie na wymiary : ) Hihi nie o to chodzi by była długa ale szeroka:-D Quote
Guciek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No szeroka tez Ci powiem jest :D Nawet bardzo, idzie sie w niej utopic :D Quote
Asti Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzięki, Ola, już wiem. Co do klubu, to zastanawiałam się czy właśnie nie dać "Częstochowa", bo mam do niej blisko, ale jednak nie mieszkam w Częstochowie, więc będzie "Inne". ;) Quote
Dinusia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Guciek, oczywiscie, ze jestesmy razem w pokoju :P hohoh zaraz ide sprawdzic maila :P Quote
Guciek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dinusia - nice :evil_lol: W takim razie juz wiem jak sie nazywasz wiec gdyby byly jakiekolwiek problemy ze zidentyfikowaniem Dinusi z mojego zgłsozenia to bedzie tak: Klaudia Małuj w pokoju z Klaudyną Szymerowską :eviltong: No i pragne tez poinformowac, ze jesli jest ktos chetny do naszego pokoju (jeden duuuzy mix i cocker spaniel) i jest jakby to ujac - szajbnięty tak jak my to chetnie zapraszamy :lol: Dluzsze przebywanie z nami grozi nabyciem naszych nawyków... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
2Monika2 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 "Gucio" napisał(a):Dluzsze przebywanie z nami grozi nabyciem naszych nawyków... dlatego nie skorzystam :diabloti: Quote
Guciek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 2Monika2 napisał(a):dlatego nie skorzystam :diabloti: Szkoda :loveu: Moze jeszcze jedzie jakas Klaudia/Klaudyna - skoro juz we dwie sie tak dobralysmy to... :evil_lol: Quote
AniaP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='2Monika2'][quote name='Gucio'] Dluzsze przebywanie z nami grozi nabyciem naszych nawyków...dlatego nie skorzystam :diabloti: Ło rany, a co to ma znaczyć? :mad: A Dinusia może miała jechać ze mną autkiem? :roll: :evil_lol: Quote
hanik Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 jovanna napisał(a):ja jeszcze nie wiem czy jade :roll: :( trzymam kciuki Quote
Dinusia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 "A Dinusia moze miala jechac ze mna autkiem?" ee.... Gucia klamie!!! :P Gucia no ciii..... ;) A wlasnie, Aniu, nic sie nie zmienilo w zwiazku z naszym wspolnym wyjazdem? :P Quote
AniaP Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dinusia napisał(a):A wlasnie, Aniu, nic sie nie zmienilo w zwiazku z naszym wspolnym wyjazdem? :P No, nic się nie zmieniło, poza tym, że do końca nie wiem czy pojadę. :roll: Quote
Recommended Posts