Asti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dziękuję, Zielsko! Jestem w pełni usatysfakcjonowana :D Będę cierpliwa :) A tak przy okazji: Zielsko: bardzo fajne, treściwe, bogate w informacje wypowiedzi w "Przyjacielu Psie" :) Quote
Zielsko Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Asti napisał(a):Dziękuję, Zielsko! Jestem w pełni usatysfakcjonowana :D Będę cierpliwa :) A tak przy okazji: Zielsko: bardzo fajne, treściwe, bogate w informacje wypowiedzi w "Przyjacielu Psie" :) Staralam sie :) Quote
Ewelina & Hera Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Można pojechać na ten obóz z 8-mio miesięcznym pieskiem,mój piesek(chcę jechać z haszczką) ,akurat będzie miał tyle w lipcu.Będą jeszcze miejsca jak się zapiszę w poniedziałek za tydzień?Mam 13 lat,będą jakieś dziewczyny mniej więcej w moim wieku.;) Quote
Ewelina & Hera Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wie ktoś może gdzie można kupić dośc tanią klatkę dla huskiego? Quote
olifka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Evela na ten obóz już dawno nie ma miejsc ;) Chyba że jesteś zapisana :) Quote
Viz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ehh ja dołączam się do pytania wix... Może jesteśmy trochę niecierpliwe, ale zależy mi na czasie, wiadomo. ;) Quote
Flaire Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 wix napisał(a):Kiedy bedzie wiadomo czy sie dostalysmy..? Kochani, myślę, że wszystko będzie wiadomo już bardzo niedługo :-). Nasz klub w ostatnich dwóch tygodniach organizował trzy duże publiczne imprezy (dwa razy zawody z udziałem 100 psów w pierszych, 70 w drugich i dwudniowe seminarium z instruktorem z Holandii). Tak więc wszyscy padają na pyski, a szczególnie chyba Zielsko, po 16 przebiegach z czterema psami we wczorajszych zawodach. Ale myślę, że jak tylko się Zielsko pozbiera i policzy wszystkie kończyny ;-), to zajmie się obozem. :-) Tak więc jeszcze tylko troszenieczkę cierpliwości... :-) Quote
Guciek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Viz napisał(a):Ehh ja dołączam się do pytania wix... Może jesteśmy trochę niecierpliwe, ale zależy mi na czasie, wiadomo. ;) Wam to nie na czasie zalezy, tylko chcecie sie juz pozbyc tej zaliczki, przyznajcie sie :eviltong: Quote
Viz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ehh Gucio rozszyfrowałaś mnie. :lol: A myślałam, że uda mi się to zwinnie zatuszować... :evil_lol: Quote
Guciek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nie chwalilabys sie, ze masz nadmiar :eviltong: :lol: Czekajcie cierpliwie jak ja :cool3: Quote
Viz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Czekam czekam. Nic innego mi nie pozostało. :lol: A zaliczka leży i prosi, abym ją wpłaciła... Jak tu się oprzeć? :evil_lol: Jestem naciskana. :lol: Quote
Guciek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 To ją schowaj, żeby nie uciekła :diabloti: Moja grzecznie schowana odpoczywa przed męczącą drogą na fortowe konto :eviltong: Quote
wix Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 juz sie tak napalilam na ten oboz ze naprawde mam ogromna nadzieje ze sie dostane. ooooby.. czekamy. Quote
Ewelina & Hera Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Szkoda,że już nie ma miejsc,a znacie jakiś inny agillitowy obóz dla 13 letniej dziewczyny z wyżłem(jednak nie z huskim),jak nie ma już to miałabym prośbę jak nie zapomnicie to ktoś mógłby mnie powiadomić kiedy trzeba będzi zapisywać się na następny.:eviltong: Quote
Guciek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ALPI organizuje. Moja droga, a czy nie możesz sobie sama przypilnowac terminów obozów? Nas to ni grzeje, ni ziębi, każdy pilnuje swoich interesow ;) Poszukaj w necie, na forum agility, pewnie cos znajdziesz, nie widze potrzeby, aby robic to za Ciebie ;) Quote
Ewelina & Hera Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Gucio napisał(a):ALPI organizuje. Moja droga, a czy nie możesz sobie sama przypilnowac terminów obozów? Nas to ni grzeje, ni ziębi, każdy pilnuje swoich interesow ;) Poszukaj w necie, na forum agility, pewnie cos znajdziesz, nie widze potrzeby, aby robic to za Ciebie ;) Ok,a jeśli chodzi o alpi to do lat 16 z rodzicami:razz:.Wiesz może czy ktoś organizuje podobny obóz? Quote
Flaire Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Evela1994, ja bym radziła zgłosić się na ten obóz na listę rezerwową. Może nic z tego nie wyjdzie, ale zazwyczaj kilka osób z takich czy innych powodów rezygnuje, więc może się załapiesz. Quote
Ewelina & Hera Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Może załapię się za rok...A tak wogóle to w jakim miesiącu muszę zacząć interesować się obozem (2008),abym znów nie przegapiła? Quote
monia&Tofi Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Evela1994, po prostu wchodź od czasu do czasu na strony klubów albo do działu agility na dogo ;) Quote
Zielsko Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Wyslalam maile do wszystkich, ktorzy sie zglosili i prosilabym o jak najszybsze wypelnienie formularza, to dostaniecie w odpowiedzi juz ostateczne dane z numerem konta itp. :) Takze, juz koniec niepewnosci i oczekiwania :) i przepraszam ze tak dlugo Was trzymalam ale ostatnio na prawde mielismy duzo pracy przy zawodach i warsztatach:) Quote
Polna Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wysłane :) Mam nadzieje, ze Asia i Rasta, Natalia i Mona, Marta i Teddy chcą być ze mną w pokoiku :razz: :mad: Quote
wix Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Chcą :D :D :D DOSTAŁAM SIĘ!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jejku jak sie ciesze. Suuuperrrr :D :D :D Mam nadzieje ze Vizus tez sie dostala!! :cool3: Quote
Viz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 JEEEEEE!!! Dostałam się! :multi::multi::multi::multi: Polna, oczywiście, że chcą! :evil_lol: Ale udany początek dnia! :loveu: Quote
Recommended Posts