Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję, Zielsko! Jestem w pełni usatysfakcjonowana :D Będę cierpliwa :)

A tak przy okazji: Zielsko: bardzo fajne, treściwe, bogate w informacje wypowiedzi w "Przyjacielu Psie" :)

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asti napisał(a):
Dziękuję, Zielsko! Jestem w pełni usatysfakcjonowana :D Będę cierpliwa :)

A tak przy okazji: Zielsko: bardzo fajne, treściwe, bogate w informacje wypowiedzi w "Przyjacielu Psie" :)

Staralam sie :)

Posted

Można pojechać na ten obóz z 8-mio miesięcznym pieskiem,mój piesek(chcę jechać z haszczką) ,akurat będzie miał tyle w lipcu.Będą jeszcze miejsca jak się zapiszę w poniedziałek za tydzień?Mam 13 lat,będą jakieś dziewczyny mniej więcej w moim wieku.;)

Posted

wix napisał(a):
Kiedy bedzie wiadomo czy sie dostalysmy..?

Kochani, myślę, że wszystko będzie wiadomo już bardzo niedługo :-). Nasz klub w ostatnich dwóch tygodniach organizował trzy duże publiczne imprezy (dwa razy zawody z udziałem 100 psów w pierszych, 70 w drugich i dwudniowe seminarium z instruktorem z Holandii). Tak więc wszyscy padają na pyski, a szczególnie chyba Zielsko, po 16 przebiegach z czterema psami we wczorajszych zawodach. Ale myślę, że jak tylko się Zielsko pozbiera i policzy wszystkie kończyny ;-), to zajmie się obozem. :-) Tak więc jeszcze tylko troszenieczkę cierpliwości... :-)

Posted

Viz napisał(a):
Ehh ja dołączam się do pytania wix... Może jesteśmy trochę niecierpliwe, ale zależy mi na czasie, wiadomo. ;)

Wam to nie na czasie zalezy, tylko chcecie sie juz pozbyc tej zaliczki, przyznajcie sie :eviltong:

Posted

Czekam czekam. Nic innego mi nie pozostało. :lol:

A zaliczka leży i prosi, abym ją wpłaciła... Jak tu się oprzeć? :evil_lol: Jestem naciskana. :lol:

Posted

Szkoda,że już nie ma miejsc,a znacie jakiś inny agillitowy obóz dla 13 letniej dziewczyny z wyżłem(jednak nie z huskim),jak nie ma już to miałabym prośbę jak nie zapomnicie to ktoś mógłby mnie powiadomić kiedy trzeba będzi zapisywać się na następny.:eviltong:

Posted

ALPI organizuje.
Moja droga, a czy nie możesz sobie sama przypilnowac terminów obozów? Nas to ni grzeje, ni ziębi, każdy pilnuje swoich interesow ;) Poszukaj w necie, na forum agility, pewnie cos znajdziesz, nie widze potrzeby, aby robic to za Ciebie ;)

Posted

Gucio napisał(a):
ALPI organizuje.
Moja droga, a czy nie możesz sobie sama przypilnowac terminów obozów? Nas to ni grzeje, ni ziębi, każdy pilnuje swoich interesow ;) Poszukaj w necie, na forum agility, pewnie cos znajdziesz, nie widze potrzeby, aby robic to za Ciebie ;)

Ok,a jeśli chodzi o alpi to do lat 16 z rodzicami:razz:.Wiesz może czy ktoś organizuje podobny obóz?

Posted

Evela1994, ja bym radziła zgłosić się na ten obóz na listę rezerwową. Może nic z tego nie wyjdzie, ale zazwyczaj kilka osób z takich czy innych powodów rezygnuje, więc może się załapiesz.

Posted

Wyslalam maile do wszystkich, ktorzy sie zglosili i prosilabym o jak najszybsze wypelnienie formularza, to dostaniecie w odpowiedzi juz ostateczne dane z numerem konta itp. :)

Takze, juz koniec niepewnosci i oczekiwania :) i przepraszam ze tak dlugo Was trzymalam ale ostatnio na prawde mielismy duzo pracy przy zawodach i warsztatach:)

Posted

Chcą :D :D :D

DOSTAŁAM SIĘ!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jejku jak sie ciesze. Suuuperrrr :D :D :D

Mam nadzieje ze Vizus tez sie dostala!! :cool3: