Polna Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja tez mam pozyczoną dog V dla beagle co ma w kłębie około 38 cm heheh. Więc nie tylko Figiel ma apartament ;p Quote
hanik Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Polna napisał(a):Ja tez mam pozyczoną dog V dla beagle co ma w kłębie około 38 cm heheh. Więc nie tylko Figiel ma apartament ;p Tak tylko ja mam Opla Corsę z małym bagażnikiem i nie zmieści mi się:roll: Muszę składać tylne siedzenia. A gdzie pies? i jeszcze koło zapasowe? Quote
Flaire Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hmmm... Psy z reguły wolą mniejsze klatki, a poza tym, mniejsze klatki łatwiej się mieszczą nie tylko w samochodach, ale i w ciasnych pokojach hotelowych... ;-) A tak w ogóle to jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowanie i organizacji. Do obozu jeszcze pół roku i to jest właśnie odpowiedni moment, żeby kupować klatki i przyzwyczajać do nich psiaki. Tyle że więszość osób pewnie poczekałaby do ostatniego tygodnia przed wyjazdem i zaczęła płakać, co zrobić, bo nie mają klatki, albo co zrobić, bo pies nie chce do klatki wchodzić. Tak więc uważam, że jesteście SUPER! I dzięki temu obóz będzie :multi: :multi: :multi: . Quote
Polna Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Flaire napisał(a):Hmmm... Psy z reguły wolą mniejsze klatki, a poza tym, mniejsze klatki łatwiej się mieszczą nie tylko w samochodach, ale i w ciasnych pokojach hotelowych... ;-) A tak w ogóle to jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowanie i organizacji. Do obozu jeszcze pół roku i to jest właśnie odpowiedni moment, żeby kupować klatki i przyzwyczajać do nich psiaki. Tyle że więszość osób pewnie poczekałaby do ostatniego tygodnia przed wyjazdem i zaczęła płakać, co zrobić, bo nie mają klatki, albo co zrobić, bo pies nie chce do klatki wchodzić. Tak więc uważam, że jesteście SUPER! I dzięki temu obóz będzie :multi: :multi: :multi: . Ja juz to przezywałam ;) :placz: Niestety nie miałam innej mozliwości i klatka przyjechała na obóz :lol: Quote
Flaire Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Polna napisał(a):Ja juz to przezywałam ;) :placz: No wiem. ;-) Więc Ty pewnie też jesteś pod wrażeniem tych przezorniaczków! ;-) Quote
hanik Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Flaire napisał(a):Hmmm... Psy z reguły wolą mniejsze klatki, a poza tym, mniejsze klatki łatwiej się mieszczą nie tylko w samochodach, ale i w ciasnych pokojach hotelowych... ;-) A tak w ogóle to jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowanie i organizacji. Do obozu jeszcze pół roku i to jest właśnie odpowiedni moment, żeby kupować klatki i przyzwyczajać do nich psiaki. Tyle że więszość osób pewnie poczekałaby do ostatniego tygodnia przed wyjazdem i zaczęła płakać, co zrobić, bo nie mają klatki, albo co zrobić, bo pies nie chce do klatki wchodzić. Tak więc uważam, że jesteście SUPER! I dzięki temu obóz będzie :multi: :multi: :multi: . Szkoda, że ja nie zmądrzałam zanim kupiłam tę klatkę:lol: Kupiłam ją zanim zapisałam się na obóz, bo mój szkoleniowiec powiedział, że jak się ćwiczy agility to bez klatki ani rusz. Powiedział, że muszę ją kupić bo mi pomoże w wyciszeniu psa i tak się stało. Naprawdę to świetna rzecz. Boję się, że ten mój nie będzie chciał siedzieć w tym materiałowym transporterku. Ale kiedy biorę go do szkoły, zabieram też ten transporter. Ostatnio pod koniec zajęć sam tam wlazł i zasnął wyczerpany wieloma wrażeniami. Może coś z tego będzie Quote
jovanna Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ja kupilam duza poniewaz planuje jeszcze jednego psa... I moze to faktycznie apartament jest hehehe....tylko nikt przedtem mi nie powiedzial ze psy wola mniejsze klatki...ale co tam Angie narazie kosc obgryza w niej i woli spac ze mna w lozku ale to dopiero jeden dzien ;) Quote
Flaire Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jovanna napisał(a):ja kupilam duza poniewaz planuje jeszcze jednego psa... jovanna, na dwa psy potrzebujesz dwie klatki, nie jedną dużą... Klatki mają być miejscem, w którym psy odpoczywają i wyciszają się, co jest raczej niemożliwe, gdy masz w klatce dwa psy razem. :-( Quote
Frenkino Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Drodzy obozowicze, mam pytanie w szczegolnosci do tych z zeszlego roku. czy ktos mam moze kontakt z sympatyczna pania od czarnej cocker spanielki Catty (telefon,e-mail). wspominala ona ze umie zaprojektowac tor agility a mi by sie to bardzo teraz przydalo.:eviltong: Z gory dzielkuje! ____________________ Pozdrawiam! Quote
Polna Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3140&page=27 mzoe napisz pw :) Quote
Dalmatynkaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Rozumiem, że miejsca już zajęte ? Szkoda, chętnie bym się załapała :( Quote
Asti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No, niestety... Ja na szczęście sie załapałam. Kiedy dostaniemy informacje na jakie konto wpłacać zaliczkę? Quote
Flaire Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):Rozumiem, że miejsca już zajęte ? Szkoda, chętnie bym się załapała :( Zapisz się na listę rezerwową. W ostatniej chwili często zwalniają się miejsca. Quote
hanik Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A my ciągle ćwiczymy. Ciężko jest:shake: A przekierowywanie na przeszkody to naprawde klapa. Ale co tam do wakacji jeszcze daleko. Wstawiam nasz pierwszy filmik z pierwszymi wypocinami. Jak na razie udało nam się w miarę opanować slalom:lol: http://video.google.pl/videoplay?docid=-288409551537981807 Quote
Polna Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Super sobie radzi. szkoda, ze mało foxów trenuje :( Quote
hanik Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Szkoda, ale może dlatego że ich mało jest. I tak super, że jeszcze jeden foks na obozie będzie:loveu: Za to beagli będzie pewnie dużo:cool3: Dzisiaj były drugie zajęcia z rozłożonym kawałkiem toru. Wcześniej ćwiczyliśmy pojedyńcze przeszkódki. I już widze, że najciężej będzie z przekierowywaniem bo ze mnie niezła ciapa:lol: Trzy razy wchodziliśmy w ten slalom i za każdym razem nie od tej strony co trzeba:-D A jak mam z nim kręcić ósemki na hopkach to dostaję białej gorączki:lol: Oj jak dużo jeszcze przed nami, ale w końcu po co jest obóz;) Quote
dog_master Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Uuuu, brawo :) Figiel super slalomuje :loveu: Quote
hanik Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No Dogi kiedy sie do nas przyłączysz:cool3: Quote
Lambi Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :multi: :multi: Hanik to Ty trenowałaś ze mną w Gdyni :crazyeye: :crazyeye: takie postępy:crazyeye: :crazyeye: hohoho daj mi dokładnie znać na priv gdzie trenujesz, kiedy. Nieźle dajecie sobie radę!!!!:lol: :lol: Quote
dog_master Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jak będzie cieplej ;) ~Wiosną. Narazie nie mam ani transportu, ani czasu :( Ale spokojnie, z agilitowania nie zrezygnuję :P Quote
monia&Tofi Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 hanik napisał(a): http://video.google.pl/videoplay?docid=-288409551537981807 super:multi: A jaka fajna muzyczka w tle:cool3: Quote
hanik Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Oczywiście jak dożyjemy to kamerę zabieram ze sobą:eviltong: :lol: Quote
Tinuś Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Lambi napisał(a)::multi: :multi: Hanik to Ty trenowałaś ze mną w Gdyni :crazyeye: :crazyeye: takie postępy:crazyeye: :crazyeye: hohoho daj mi dokładnie znać na priv gdzie trenujesz, kiedy. Nieźle dajecie sobie radę!!!!:lol: :lol: Lambi , doszly mnie sluchy, ze chcialabys pocwiczyc razem z nami. bardzo sie ciesze, bo mamy jedo m-ce w aucie. Podobno mieszkasz niedaleko Ujeściska?Bo my wlasnie wyruszamy stamtad we srody o 13.20, w soboty i niedziele 8.20. Ode mnie to 25km w jedna strone. Nie ukrywam, ze dodatkowy pasazer zmniejszylby koszty takiego wypadu. Teraz wszystko zalezy od p. szkoleniowca, czy zgodzi sie na te same terminy co nasze. Jesli tak to prosze o kontakt. Jezdzimy z 3 jrt. Quote
Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kurczę, szkoda, że już miejsca zajęte... Może też bym pojechała. Quote
Guciek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Flaire napisał(a):Zapisz się na listę rezerwową. W ostatniej chwili często zwalniają się miejsca. (minimum 10 znaków) Quote
Recommended Posts