Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
Ja tez mam pozyczoną dog V dla beagle co ma w kłębie około 38 cm heheh. Więc nie tylko Figiel ma apartament ;p

Tak tylko ja mam Opla Corsę z małym bagażnikiem i nie zmieści mi się:roll:
Muszę składać tylne siedzenia. A gdzie pies? i jeszcze koło zapasowe?

Posted

Hmmm... Psy z reguły wolą mniejsze klatki, a poza tym, mniejsze klatki łatwiej się mieszczą nie tylko w samochodach, ale i w ciasnych pokojach hotelowych... ;-)

A tak w ogóle to jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowanie i organizacji. Do obozu jeszcze pół roku i to jest właśnie odpowiedni moment, żeby kupować klatki i przyzwyczajać do nich psiaki. Tyle że więszość osób pewnie poczekałaby do ostatniego tygodnia przed wyjazdem i zaczęła płakać, co zrobić, bo nie mają klatki, albo co zrobić, bo pies nie chce do klatki wchodzić. Tak więc uważam, że jesteście SUPER! I dzięki temu obóz będzie :multi: :multi: :multi: .

Posted

Flaire napisał(a):
Hmmm... Psy z reguły wolą mniejsze klatki, a poza tym, mniejsze klatki łatwiej się mieszczą nie tylko w samochodach, ale i w ciasnych pokojach hotelowych... ;-)

A tak w ogóle to jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowanie i organizacji. Do obozu jeszcze pół roku i to jest właśnie odpowiedni moment, żeby kupować klatki i przyzwyczajać do nich psiaki. Tyle że więszość osób pewnie poczekałaby do ostatniego tygodnia przed wyjazdem i zaczęła płakać, co zrobić, bo nie mają klatki, albo co zrobić, bo pies nie chce do klatki wchodzić. Tak więc uważam, że jesteście SUPER! I dzięki temu obóz będzie :multi: :multi: :multi: .

Ja juz to przezywałam ;) :placz: Niestety nie miałam innej mozliwości i klatka przyjechała na obóz :lol:

Posted

Flaire napisał(a):

Szkoda, że ja nie zmądrzałam zanim kupiłam tę klatkę:lol:
Kupiłam ją zanim zapisałam się na obóz, bo mój szkoleniowiec powiedział, że jak się ćwiczy agility to bez klatki ani rusz. Powiedział, że muszę ją kupić bo mi pomoże w wyciszeniu psa i tak się stało. Naprawdę to świetna rzecz.
Boję się, że ten mój nie będzie chciał siedzieć w tym materiałowym transporterku. Ale kiedy biorę go do szkoły, zabieram też ten transporter. Ostatnio pod koniec zajęć sam tam wlazł i zasnął wyczerpany wieloma wrażeniami. Może coś z tego będzie

Posted

ja kupilam duza poniewaz planuje jeszcze jednego psa... I moze to faktycznie apartament jest hehehe....tylko nikt przedtem mi nie powiedzial ze psy wola mniejsze klatki...ale co tam Angie narazie kosc obgryza w niej i woli spac ze mna w lozku ale to dopiero jeden dzien ;)

Posted

jovanna napisał(a):
ja kupilam duza poniewaz planuje jeszcze jednego psa...
jovanna, na dwa psy potrzebujesz dwie klatki, nie jedną dużą... Klatki mają być miejscem, w którym psy odpoczywają i wyciszają się, co jest raczej niemożliwe, gdy masz w klatce dwa psy razem. :-(

Posted

Drodzy obozowicze,
mam pytanie w szczegolnosci do tych z zeszlego roku.
czy ktos mam moze kontakt z sympatyczna pania od czarnej cocker spanielki Catty (telefon,e-mail). wspominala ona ze umie zaprojektowac tor agility a mi by sie to bardzo teraz przydalo.:eviltong:
Z gory dzielkuje!

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):
Rozumiem, że miejsca już zajęte ? Szkoda, chętnie bym się załapała :(

Zapisz się na listę rezerwową. W ostatniej chwili często zwalniają się miejsca.

Posted

Szkoda, ale może dlatego że ich mało jest. I tak super, że jeszcze jeden foks na obozie będzie:loveu: Za to beagli będzie pewnie dużo:cool3:
Dzisiaj były drugie zajęcia z rozłożonym kawałkiem toru. Wcześniej ćwiczyliśmy pojedyńcze przeszkódki. I już widze, że najciężej będzie z przekierowywaniem bo ze mnie niezła ciapa:lol: Trzy razy wchodziliśmy w ten slalom i za każdym razem nie od tej strony co trzeba:-D A jak mam z nim kręcić ósemki na hopkach to dostaję białej gorączki:lol: Oj jak dużo jeszcze przed nami, ale w końcu po co jest obóz;)

Posted

:multi: :multi: Hanik to Ty trenowałaś ze mną w Gdyni :crazyeye: :crazyeye: takie postępy:crazyeye: :crazyeye: hohoho daj mi dokładnie znać na priv gdzie trenujesz, kiedy. Nieźle dajecie sobie radę!!!!:lol: :lol:

Posted

Lambi napisał(a):
:multi: :multi: Hanik to Ty trenowałaś ze mną w Gdyni :crazyeye: :crazyeye: takie postępy:crazyeye: :crazyeye: hohoho daj mi dokładnie znać na priv gdzie trenujesz, kiedy. Nieźle dajecie sobie radę!!!!:lol: :lol:

Lambi , doszly mnie sluchy, ze chcialabys pocwiczyc razem z nami. bardzo sie ciesze, bo mamy jedo m-ce w aucie. Podobno mieszkasz niedaleko Ujeściska?Bo my wlasnie wyruszamy stamtad we srody o 13.20, w soboty i niedziele 8.20. Ode mnie to 25km w jedna strone. Nie ukrywam, ze dodatkowy pasazer zmniejszylby koszty takiego wypadu.
Teraz wszystko zalezy od p. szkoleniowca, czy zgodzi sie na te same terminy co nasze. Jesli tak to prosze o kontakt. Jezdzimy z 3 jrt.