hanik Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Flaire napisał(a):Holka to suczka. Dzięki Flaire bo już sie pogubiłam. Pewnie Figiel dostanie fiołka na jej punkcie:lol: Quote
monia&Tofi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Frenkino']witam wszystkich!! my tez jedziemy!!:multi: Pozdrowionka dla uczestnikow zeszlego obozu!! ;) czy Tofik jedzie?? Jedziemy, jedziemy :razz: Super, ze się znowu zobaczymy :multi: Szykuje się niezła ekipa z zeszłego roku :evil_lol: Quote
Asti Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Heh, no jasne, w końcu wnętrze się liczy :) Transporter zamówiony :) Quote
Frenkino Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Zocha napisał(a):witam kolejnego czarno-białego ;) ja jakby co jestem Zosia ;) Hej!! mi rowniez milo poznac!!;) Pozdrow borderka!!:eviltong: (tez jedziesz na oboz???) Quote
Frenkino Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 monia&Tofi napisał(a):Jedziemy, jedziemy :razz: Super, ze się znowu zobaczymy :multi: Szykuje się niezła ekipa z zeszłego roku :evil_lol: Zapowiada sie niezle!!!:evil_lol: Pozdro dla Tofiola:loveu: Ciekawe czy znowu trafimy do tej samej grupy!!??:cool3: Quote
Frenkino Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Asti napisał(a):Jasne, że Zocha jedzie! :) To widze ze jedzie tez troche nowych:cool3: Quote
Asti Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jadą, jadą nowi... Ja też ;) Mam nadzieję, że nowych nie odrzucacie :D :oops: Będę się starała nie odstawać! :) Prawdopodobnie będę z Zośką w pokoju ;) i z Pierniczkiem :) Heh, z lewej Border Collie, z prawej Cocker Spaniel, a tu kundelek ;) Quote
Frenkino Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wszystkim obozowiczom wszystkiego dobrego na Swieta!!!!! ________________________ Pozdrawiam!! Quote
Zocha Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Przyłączam się do życzeń ;) jedziemy, jedziemy, wygląda na to że bedzie kilku nowicjuszy :cool3: Quote
Asti Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A ja (sz)czekam na transporter ;) Zamówiony tydzien temu :( Miał przyjść w piątek... Quote
hanik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A ja nie mam klatki na wyjazd. Mam tylko materiałowy transporter, którego Figiel za bardzo nie lubi. Klatkę mam w domu i jest za wielka. Zrobiłam błąd i kupiłam za dużą:shake: I nie mieści się do bagażnika. Mój Figlasty bardzo lubi w niej siedzieć. Mam nadzieję, że do obozu polubi ten materiałowy klatko- namiocik. Quote
Asti Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Klatki nadal nie ma! :( Mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie... Ale na Allegro kupowałam u "Super sprzedawcy" sama pozytywne komentarze... :roll: Quote
talut Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 może to wina kuriera ;) a my się powoli przyzwyczajamy do transporterka :) Quote
dog_master Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asti, zarowno Poczta Polska, jak i kurierzy, maja OGROMNE opoznienia... Moje zamowienia z polowy grudnia jeszcze nie doszly ;) Dla pewnosci moze zadzwon do sprzedawcy? Quote
wiska Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Czy dobrze zrozumialam?: Jedzie sie z psem na oboz i pobyt psa jest za darmo i ile trwa ten oboz-bo w pierwszym poscie jest opis jednego dnia...?Co mam przez to rozumiec? Quote
wiska Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A i od kiedy do kiedy trwa ten oboz?? Czy oprocz meil'u mozna prosic o jakis tel kontaktowy z organizatorami??? Chcialabym sie wybrac na oboz tylko jeszcze trzeba "urobic" rodzicow:evil_lol: ),mam 14lat-czyli zgode osoby doroslej mozna "pokazac"(tzn przyprowadzic osobe dorosla:evil_lol: ) na miejscu?? Chyba nie umiem czyt ze zrozumieniem,bo przeczytalam caly watek i dalej jestem zielona:oops: hehehe. Jaka powierzchnie ma "teren obozu"(czyli teren na ktorym psy nie moga robic)?? :razz: Quote
jovanna Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asti napisał(a):Klatki nadal nie ma! :( Mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie... Ale na Allegro kupowałam u "Super sprzedawcy" sama pozytywne komentarze... :roll: Ja tez u takiego kupowalam ale w piatek wiec obiecal mi wyslac ja dzisiaj czy ten sprzedawca to picia104 ? Ja bym zadzwonila sie upewnic, zreszta ja bede wieczorem dzisiaj do niego dzwonic spytac czy juz poslal dla mnie. A ksiazke zamowiona w zeszly wtorek tez dopiero dzisiaj dostalam... Quote
AniaP Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Oj, wiska, podobno: wiska napisał(a):bo przeczytalam caly watek I nie doczytałaś, że: 1. lista zgłoszeń jest już zapełniona, możesz się tylko wpisać na listę rezerwową, 2.wiska napisał(a):Jedzie sie z psem na oboz i pobyt psa jest za darmo Cena: - przewodnik+pies = 700 zł, a jesli jedziesz z jeszcze jednym psem, to jeszcze + 240 zł = 940 zł, - jeśli jedziesz sama bez psa = 360 zł. 3.wiska napisał(a):ile trwa ten oboz Odpowiedź: Zielsko napisał(a):TERMIN: 23.07-28.07.2007 4.wiska napisał(a):bo w pierwszym poscie jest opis jednego dnia... Jak to jednego dnia? :crazyeye: Przecież jest program: Zielsko napisał(a): 23.07 - poniedziałek 10:00 - przyjazd uczestników, zakwaterowanie 13:00 - obiad 15:00 - podział na grupy według zaawansowania 16:00 - trening 16:00 - 17:00 Grupa A 17:00 - 18:00 Grupa B 18:00 - 19:00 Grupa C 20:00 - ognisko i zaraz pod tym kolejne dni obozu (program każdego dnia taki sam): Zielsko napisał(a): 24.07 - 27.04 7:00 - rozgrzewka 7:30 - 9:00 - grupa A 9:00 - 9:30 śniadanie 9:30 - 11:00 grupa B 11:00 - 12:30 grupa C 13:00 - obiad 15:00 - 16:30 - grupa A 16:30 - 18:00 - grupa B 18:00 - 19:30 - grupa C 20:00 - kolacja i jeszcze ostatni dzień: Zielsko napisał(a): 28.07 - sobota 9:00 - 9:30 śniadanie Zawody Wakacyjne Odjazd uczestników obozu Quote
Davie Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 wiska napisał(a):Czy dobrze zrozumialam?: Jedzie sie z psem na oboz i pobyt psa jest za darmo i ile trwa ten oboz-bo w pierwszym poscie jest opis jednego dnia...?Co mam przez to rozumiec? Tak jest, za psy nie ma dodatkowych opłat.:multi: Na pierwszej stronie (oprócz dokładnie określonej daty trwania obozu ;) ) jest szczegółowy opis poszczególnych dni :cool3: - z podziałem na 23.07 (dzień przyjazdu), potem 24-27.07 i ostatni dzień, kiedy rozjeżdżamy się do domów. Edit: AniaP już mnie wyręczyła w odpowiedzi - dzięki!:loveu: Quote
Guciek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 wiska napisał(a):A i od kiedy do kiedy trwa ten oboz?? Czy oprocz meil'u mozna prosic o jakis tel kontaktowy z organizatorami??? Chcialabym sie wybrac na oboz tylko jeszcze trzeba "urobic" rodzicow:evil_lol: ),mam 14lat-czyli zgode osoby doroslej mozna "pokazac"(tzn przyprowadzic osobe dorosla:evil_lol: ) na miejscu?? Chyba nie umiem czyt ze zrozumieniem,bo przeczytalam caly watek i dalej jestem zielona:oops: hehehe. Jaka powierzchnie ma "teren obozu"(czyli teren na ktorym psy nie moga robic)?? :razz: Moze nie tyle czytanie ze zrozumieniem co w ogole SAMO CZYTANIE sie przydaje :evil_lol: Quote
kajolka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 wiska,czyżbyś też chciała z jamnikiem jechać,czy ja jako jedyna będe z parówką przy nodze biegała? ;) wpisuj się na liste rezerwowych,jesli Ci zalezy :D Quote
Asti Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Klatka została wysłana w następny dzień po zamówieniu. Miała być w piątek (wysłana priorytetem). Pisałam na gg z sprzedawcą i miał mi napisać na e-mail co z tą klatką. Nie ma jak narazie e-maila ;) Ja mam czas, jakieś pół roku :D *** Przecież ja sie pytałam, co z tą zgodą. Na miejscu! Wszystko właściwie pisze w pierwszym poście! ;) Quote
Polna Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 To ja mam jeszcze takie pytanie, czy będą posiłki wegetariańskie?:razz: Quote
Recommended Posts