Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powstaje bazarek dla Crazy i Tusi z super rzeczami dla psiaków i nie tylko od Natalii, czas świąteczny za nami, ludzie na dogo powracali więc bazarek będzie niedługo.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest problem, bo już go nawet doświadczyłam.

na różne województwa też nie tak prosto, ponieważ Crazy to raczej typ psa, którego trzeba poznać na żywo :(

Posted

tripti napisał(a):
jest problem, bo już go nawet doświadczyłam.

na różne województwa też nie tak prosto, ponieważ Crazy to raczej typ psa, którego trzeba poznać na żywo :(

Fakt... ale jeśli komuś się bardzo spodoba, to myslę, że odleglość nie będzie problemem... Można by na mazow i np na lubelskie bądź łódzkie.

Kiedyś to były czasy... ludzie przyjeżdżali po psa 300 czy nawet 500km w jedną stronę...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

malvaaa czy możesz uzupełnić rozliczenie? Zdaje się że Crazy zyskała wirtualną opiekunkę na stronie korabiewic więc jest szansa że będą wpływać jakieś pieniądze na nią ale ile i czy w ogóle (bo różnie to z tymi wirtualnymi opiekunami bywa) to się okaże, dam znać żeby można było wpisać do rozliczeń, jeśli przyjdą jakieś przelewy.

• 2 weeks later...
Posted

a możesz w rozliczeniu na pierwszej stronie zrobić aktualizację, tak żeby było widać ile wynosi dług, w tytule wątku też by się przydało to zaznaczyć, może ktoś wejdzie na wątek, albo osoby które tu były i zniknęły wrócą. Ja nie wiem co mam robić, powiem szczerze na 9 psów dogomaniackich mam płacone w tej chwili za dwa i pół, reszta ma długi, nie starcza już nawet żeby opłacić z tego ZUS.

Posted (edited)

DŁUG CRAZY WYNOSI 904ZŁ

przelałam teraz deklaracje tusinki za marzec, kwiecień, maj czyli 60zł i ode mnie 40zł czyli 100zł ale te pieniążki są już wliczone w rozliczenie.
jeśli rozliczenie jest nieczytelne napiszcie, poprawie.

Edited by malvaaa
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...