Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz wyślę... a jak liczymy to 280zł za sunie, Velvet w domu więc przechodzi to na Crazy, tak? bo jesli tak to crazy ma w zapasie 2 miesiące. Moze te pieniążki bardziej przydałyby się Ince i Bawarce?

Posted

A mnie się poplątało, że wizyta ma być w niedzielę, więc właśnie się mile zaskoczyłam:-)
Velvet szczęściara jedna jaka, a tak siadają tylko śliczności z dłuższymi kadłubkami, bo łapek im nie starcza na normalnie usięście:-)
Czyli psy jednak widzą ekran czy to komp czy to tv:-)

Posted

magdajedral napisał(a):
Proszę o informacje komu przelać pieniądze zebrane z barazku?

malvaa jest skarbikiem suniek, jeśli wcześniej malvaa nie poda konta to jutro rano prześlę Ci na adres e,mail- teraz słabo mi chodzi internet.

Posted

U Crazy nadal nie ma nawet zapowiedzi cieczki. Radzi sobie, biega rozentuzjazmowana i wskakuje na ludzi z radości na ich widok. Chodzi lepiej na smyczy, już nie piszczy. Rozpieszczamy ją, zwłaszcza mama :) Jutro zrobię jej ogłoszenia.

Posted

hmm, moze Crazy dostala bo stres, zmiana miejsca... chyba ze to nie mozliwe :)

jak zrobisz ogloszenia to wstaw je, ja porobie jej jeszcze tam gdzie nie bedzie miala...

Posted

Crazy się trzyma :) Wariuje, myślałam że dorośnie a ona nawet nie próbuje :D Napisałam do pani dwa dni temu co u nich, napisała że Velvet zaraziła się od niej zapaleniem gardła i dostała zastrzyk i antybiotyk, powiedziała że straszna z niej histeryczka. W następnym tygodniu najprawdopodobniej jadę do Wawy na zakupy to wpadnę do nich na chwilkę i zobaczę co u mojej księżniczki :) Dawno się nie odzywałam, dużo pracy mam, w weekend albo piątek zamieszczę nowe zdjęcia Crazy i te co pani przesłała mi Velvet no i ogłoszeń porobię. ;)