Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha, 1sza kąpiel w życiu:-)
Aldonika, jak zaczniecie je uczyć zostawania samych w domu, to pochowaj wszystko co możliwe, a zostaw to co mogą gryźć, czyli np te zapachowe kości.
I tak rób za każdym wyjściem.
A po powrocie kości chowaj.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę się bały kąpieli, ale były twarde :) Wczoraj wieczorem kot był u sąsiadki, strasznie zaczęły na niego szczekać, więc nie będą mogły być z kotami w nowym domu.
Dziś je również wyszczotkowałam, sporo sierści pofrunęło na wietrze. ;)

Posted

Tripti może i tak, założyłam że tak jest bo kiedyś miałam jamnika który nienawidził kotów i tak zostało :)
Dziewczyny bardzo leniwie spędzają niedzielę trochę się poganiałyśmy, uwielbiają się bawić ;)
Niedługo coś zamieszczę, zgubiłam kabel.

Posted

A właśnie:-) Ciekawe czy po tygodniu życia w luksusie i po kąpieli wyglądają inaczej.
Chociaż gdyby były długowłose to różnica byłaby znacząca:-)

Posted

[quote name='malvaaa']podnosze panienki! dziewczyny czy Crazy ma ogloszenia? czy zadnych? jak to wyglada?[/QUOTE]

prawdopodobnie żadnych, pakiet był dla Velvet.

Posted

[quote name='Ellig']Nie pomyslalam ,ze powinny byc dwa............[/QUOTE]

Dobrze, że był ten jeden chociaż :) poza tym dla Crazy porobi się ogłoszenia na tych najbardziej popularnych portalach :) więc luuuzik :)

Posted

Ciężki dzień dziś miałam, wiele pracy domowej no ale uporałam się i jestem :)
Mam cudowne i bardzo słodkie zdjęcia ich w jesiennym klimacie na spacerku z dzisiaj, prześlę jutro oczy mi się kleją a wam zostawiam niedosyt ;)
Próbuję okiełznać ich entuzjazm, w kwestii higieny są idealne, lnieją teraz trochę i codziennie się czeszemy.

Posted

[quote name='malvaaa']z mojego bazarku zebralismy 44zł... zawsze cos ale glownie my cos kupilysmy, no ale staralam sie :) moze nastepny bedzie bardziej owocny :)[/QUOTE]

dzięki :) to zawsze krok do przodu. Z tego ciuszkowego też coś będzie.