Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj dopiero wróciłam do domu.W sprawie piesków nikt nie dzwonił:( Nie rozmawiałam jeszcze z koleżanką ale na pewno nadal tam są.Nie wiem czy nie lepsze byłoby dla nich schronisko?Może tam miałyby większą szansę na dom,tutaj jak nie dzieci je zamęczą to samochód zabije.Co o tym myślicie?Bo już nie wiem co robić a szkoda mi je tak zostawić:(

Posted

rozmawiałam dzisiaj z koleżanką.Okazało się,że jak mnie nie było to 3 osoby dzwoniły w sprawie piesków do niej bo jej nr dałam jako pierwszy w ogłoszeniach bo nie było mnie wtedy w Polsce.Jedna osoba miała zadzwonić pod koniec sierpnia,wtedy koleżanka dała nr do kolegi.Na drugi dzień pyta go czy te osoby do niego dzwoniły a on na to,że 3 psy są wydane:/ nie pasuje mi to trochę.Wydaje mi się,że albo ktoś coś im zrobił bo przeszkadzały albo wywiózł gdzieś:/ co się stało z czwartym tego nie wiem.Nie lata po osiedlu.Dzisiaj widziałam tylko ich matkę jak dzieci za nią latały.Biedne pieski,nie wiadomo co się z nimi stało i gdzie są :( w piątek postaram się dowiedzieć więcej.Kolega oczywiście nie wie do kogo niby zostały wydane:/

Posted

Pytałam znowu koleżankę.Powiedziała,że widziała ostatnio 2 małe :/ mówię do niej jak to,przecież 3 zostały podobno wydane więc wychodzi na to,że został 1.A ona na to,że nie wie.Ja też nie wiem o co w tym wszystkim chodzi;/ Pieski niby wydane a tu okazuje się,że jest inaczej.Ja osobiście ich nie widziałam,tylko ich matkę.Dzisiaj tam będę to się rozejrzę.

Posted

Spotkałam dzisiaj dziewczynkę jak biegała z mamą piesków.Powiedziała,że to jej pies.Zapytałam czy ma jeszcze inne.Powiedziała,że ma jeszcze 2 a ja na to co się stało z pozostałą dwójką.Odpowiedziała,że są chore i pojechały do lekarza.Pytałam kiedy wrócą to odpowiedziała,że nie wie bo są chore.Wydaje mi się,że zostały one uśpione albo ten facet coś im zrobił a bajka z lekarzem była dobra dla dziecka jakby pytało ;/