Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj dotarła do mnie kurierem kolejna paka, wielka i ciężka!
Otwieram, a tam 30 puszek po 1250g każda :multi: od Oski1983 :loveu: :loveu: :loveu:
[SIZE=2]Razem 37,5kg mokrej karmy! (oraz 400ml szamponu przeciwpchelnego w gratisie)
Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy!!!

Posted

a ja wczoraj z Pyrdką i moim TZ byłam u sylwiaso i widziałyśmy wszystkie psiaki hotelikowe i najbardziej urzekła nas mała Florcia.
Taka kocha, malutka... słyszałyśmy jej historię...
mimo wszystko jest bardzo dzielna i szczęśliwa, bo ma tak cudowną opiekę ze strony Sylwii :)

Posted

[quote name='mamanabank']Witaj Akrum u Naszych :loveu:
Florci trudno nie zauważyć, ostatnio nawet na Karaibach została rozpoznana!

made by Figafiga :-)

hahaha dobre :)

Posted

[quote name='Florentynka']O rany, następną parówę będą głodzić....

Zawsze się kurna jakaś znajdzie, widać taka karma
Ciekawe co z tego wyniknie, bo sobie nie wyobrażam chudej Bojki, zawsze była takiej budowy ;-) dlatego ma ksywkę "świnka wietnamska".

Posted

Jaka karma taka pasza, jak mawiała pewna znajoma ;).
W przypadku psów o takiej budowie efekt jest taki pewnie, jak u Łucji. Niby szczupła, żeberka wyczuwalne, tłuszczu nie ma, a i tak wygląda jak wałek na cienkich łapkach. Taka budowa i już. Też tak mam, tylko bez cienkich łapek :(

Posted

No i czego beczysz? No! Pienkna jesteś, widziałam! I utalentowana - sto razy mówiłam! A jakby tego było mało jeszcze inteligentna i wrażliwa, kurczę, no!
A ja mam budowę labradorki po sterylizacji, o! I nie będę płakać, nie będę płakać, nie nie nie... :placz:

Posted

mamanabank napisał(a):
No i czego beczysz? No! Pienkna jesteś, widziałam! I utalentowana - sto razy mówiłam! A jakby tego było mało jeszcze inteligentna i wrażliwa, kurczę, no!
A ja mam budowę labradorki po sterylizacji, o! I nie będę płakać, nie będę płakać, nie nie nie... :placz:

Taaa, jasne. Mam tylko jedną wadę - nie jestem bogata.
Ja tam Cię nie widziałam, bo się ukrywasz, ale labradory bywają piękne.

Posted

[quote name='mamanabank']Bardzo serdecznie dziękujemy Pani Kasi z Łowicza za 3kg karmy purina senior i 4 puszki pedigree dla naszych psów :multi: :loveu: :multi:

Dziękujemy Pani Kasiu :-)

Co do parów, to ja też potrzebuję karmy light :-) dla siebie :-) bo moje suczydło linię trzyma.