Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figafiga napisał(a):
No i dobrze, czyli szukamy domu dla trzech pozostałych, przyjrzyj się mamanabank, który :-)

Pierwszy :-) A dlaczego zdjęcie trzeciego zniknęło?

sylwiaso napisał(a):
Mamusiu trzeba dopisać darczyńców(ze Szczudłowa) oddali 50zł z bazarku za Żabcię na sunie w ciąży ze Szczudłowa!!!

Dobrze, bardzo dziękujemy. To może dołożymy do suczki w ciąży?

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia ze Szczudłowa po sterylizacji, dzięki czujności Sylwiaso na świat nie przyszły niechciane, nikomu niepotrzebne szczenięta. Na zabieg trafiła w zaawansowanej ciąży.

a jest to jedna z suń z tego wątku, adoptowana ze schroniska, gdy była szczenięciem...
http://www.dogomania.pl/forum/threads/212899-9-zagro%C5%BConych-szczeni%C4%85t-WSZYSTKIE-W-NOWYCH-DOMACH!/page2

tutaj na zdjęciu z siostrą jeszcze w schronisku

Na koniec m-ca rozpiszę darczyńców, którzy pomogli sfinansować zabiegi, ale już dzisiaj ogromnie dziękujemy!!!

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
Teksty z ogłoszeniami wrzuciłem jak na razie do postu 11. Figa jak odzyskasz posty na pierwszej stronie, Ja swój edytuję ;)

no nie mogę znaleźć tego zdjęcia, z serwera mi usunęło, bo sprawdzałam.

Posted (edited)

Sylwiaso przekazała mi jednorazowo 170zł od Kingusi75 i 10zł od siebie jako stałą deklarację na potrzeby 5 psów i sterylizacje wiejskich psiaków. Bardzo dziękujemy!

Edited by mamanabank
Posted

Mała Czarna jest nadal w lecznicy, już po sterylizacji. Potrzebne były dodatkowe badania, bo jest strasznie chuda, no i ze względu na bezpieczeństwo. Dzisiaj zobaczymy co dalej.

Posted (edited)

Mała Czarna na drugi dzień po zabiegu, została na noc wg zaleceń weterynarza.

I Lala sunia po sterylizacji przebywająca u Pani Farowej, dziś po zabiegu

dwie "skansenianki" :evil_lol:

Przekazałyśmy 15kg karmy Brit dla Fary.

Edited by Figafiga
Posted (edited)

Śliczne zdjęcia! Dzięki Figa!!! :iloveyou:
Nie wytrzymałam i pojechaliśmy do czarnej zobaczyć jak się miewa, przy pomocy sąsiada włamałam się do środka i pooglądałam sobie suczkę. Wszystko w jak najlepszym porządku, szew idealny, suchutki, fartuszek nie zgryziony, efekty trawienia znacznie się poprawiły, antybiotyk jest podawany. Spokojnie czekamy do piątku do zdjęcia szwów :-)

Mała Czarna na drugi dzień po zabiegu, została na noc wg zaleceń weterynarza.

I miała badanie krwi w kierunku wykrycia chorób trzustki, które na szczęście zostały wykluczone, dostała antybiotyk na zapalenie jelit. Dodatkowy koszt badania 77zł + leki, płatność jak zwykle na koniec m-ca.

Edited by mamanabank
Posted (edited)

Mamanabank super wieści, ja też cały czas myślałam o Małej jak sobie poradzi i cieszę się bardzo, że jest dobrze.
Moja mama zakupiła książkę od Mamanabank za 6 zł.
Damy radę!!!Dla psów!!!

Edited by Figafiga