Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tymuś']wiesz max z psitula też jest do niego podobny ma nr2691

oj wiem wiem,cioteczki z psitula już znają moje upodobanie do Maxia :loveu:

https://lh4.googleusercontent.com/-cShHqw_bvKY/TotFCKTYERI/AAAAAAAAThA/V8X-z2NST3Y/s640/DSC_6674.jpg - tutaj oczywiście z Maxem (w parku po pokazie psiaków) :loveu:

My się bardzo kochamy [Bosek śpi to nie słyszy :evil_lol: a nie chcę żeby był o niego zazdrosny :lol:]

Posted

[quote name='Beatkaa']oj wiem wiem,cioteczki z psitula już znają moje upodobanie do Maxia :loveu:

https://lh4.googleusercontent.com/-cShHqw_bvKY/TotFCKTYERI/AAAAAAAAThA/V8X-z2NST3Y/s640/DSC_6674.jpg - tutaj oczywiście z Maxem (w parku po pokazie psiaków) :loveu:

My się bardzo kochamy [Bosek śpi to nie słyszy :evil_lol: a nie chcę żeby był o niego zazdrosny :lol:]

no no o taką pańcię to na pewno będzie zazdrosny!:eviltong:

Posted

Beatkaa napisał(a):
A niestety nie...dalej siedzę w domu i już tu wariuję :roll: Gardło boli,katar dalej....
Obfociłam za to mój zwierzyniec,wkleję jutro fotki :loveu:

Hyhy, przynajmniej na to masz czas cioteczko :) :) kuruj się, a raczej kurujmy się, bo mnie też dopadło.....

Posted

no kurujmy,kurujmy...niech choróbsko znika już :shake:

To teraz czas na zdjęcia ;)

Rózia,mikrusek nasz :loveu:

Sapunia :loveu:

myju,myju :lol:

Mika :loveu: Oczka zamykała,mój zwierzyniec nie lubi lampy błyskowej (phi...a kto lubi :evil_lol:)

Posted

Czaruś z Miką :loveu:

Święta trójca :evil_lol:

Mika często śpi z Boskiem na jego posłanku :cool3: Bosek niekoniecznie chce się dzielić,ale też specjalnie nie protestuje.;)

Pan na włościach :evil_lol:

Posted

Zapomniałabym opisać co się dziś stało! Bosek był dziś w wyjątkowo świetnym humorze....podczas zabawy..strącił z krzesła pluszowego misia....zaśmiałam się i powiedziałam " przynieś" a on wziął w ząbki,podszedł do mnie i położył mi pod nogami misia!!!! :-o:-o:-o byłam w wielkim pozytywnym szoku,bo nigdy go takich komend nie uczyłam ;)

Posted

ja kiedyś się pojawiłam na siłowni parę razy z koleżanką :lol: prawie sami faceci,zrezygnowałam i wróciłam do pływania na basenie, siłownia to miejsce stworzone dla mężczyzn :razz:

Posted

nie koniecznie, są siłownie profesjonalnie, z kilkoma salami: fitness rzeźba masa ćw aerobowe ale to w wielkich miastach u mnie taka wiocha............... i sam sobie zrobiłem siłownię:eviltong: (teraz Sarik też tam śpi.....!tam ma spokój);)
poza tym basen jest coll a chodzenie po górach jeszcze lepsze!:razz::razz:

Posted

no tak,w sumie to masz rację,to ja byłam chyba nie na takiej profesjonalnej :grins:
ale jak masz własną siłownie to exxxxtra,nie ma co :p chodzenie po górach bardzo zdrowe jest ;)