tymuś Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 wiesz max z psitula też jest do niego podobny ma nr2691 Quote
Beatkaa Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='tymuś']wiesz max z psitula też jest do niego podobny ma nr2691 oj wiem wiem,cioteczki z psitula już znają moje upodobanie do Maxia :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-cShHqw_bvKY/TotFCKTYERI/AAAAAAAAThA/V8X-z2NST3Y/s640/DSC_6674.jpg - tutaj oczywiście z Maxem (w parku po pokazie psiaków) :loveu: My się bardzo kochamy [Bosek śpi to nie słyszy :evil_lol: a nie chcę żeby był o niego zazdrosny :lol:] Quote
tymuś Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Beatkaa']oj wiem wiem,cioteczki z psitula już znają moje upodobanie do Maxia :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-cShHqw_bvKY/TotFCKTYERI/AAAAAAAAThA/V8X-z2NST3Y/s640/DSC_6674.jpg - tutaj oczywiście z Maxem (w parku po pokazie psiaków) :loveu: My się bardzo kochamy [Bosek śpi to nie słyszy :evil_lol: a nie chcę żeby był o niego zazdrosny :lol:] no no o taką pańcię to na pewno będzie zazdrosny!:eviltong: Quote
ania > Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 jaki zadowolony! :loveu: luuubimy zabawy z pańcią :loveu: Quote
Bjuta Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Boskowi należało się tarzanko w cuchnącej rybie! W końcu od czego są Święta? Quote
Artemida Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 No doczekałam się :D https://lh5.googleusercontent.com/-bVrBPMyW5F8/Tv3WpHfTTNI/AAAAAAAAAiE/IKnOsmIhOJM/s640/bosek3012bossss%252520037.jpg jaki przystojniak pewnie się za nim oglądają :loveu: Quote
Beatkaa Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 A niestety nie...dalej siedzę w domu i już tu wariuję :roll: Gardło boli,katar dalej.... Obfociłam za to mój zwierzyniec,wkleję jutro fotki :loveu: Quote
__Lara Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Beatkaa napisał(a):A niestety nie...dalej siedzę w domu i już tu wariuję :roll: Gardło boli,katar dalej.... Obfociłam za to mój zwierzyniec,wkleję jutro fotki :loveu: Hyhy, przynajmniej na to masz czas cioteczko :) :) kuruj się, a raczej kurujmy się, bo mnie też dopadło..... Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 no kurujmy,kurujmy...niech choróbsko znika już :shake: To teraz czas na zdjęcia ;) Rózia,mikrusek nasz :loveu: Sapunia :loveu: myju,myju :lol: Mika :loveu: Oczka zamykała,mój zwierzyniec nie lubi lampy błyskowej (phi...a kto lubi :evil_lol:) Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Czaruś z Miką :loveu: Święta trójca :evil_lol: Mika często śpi z Boskiem na jego posłanku :cool3: Bosek niekoniecznie chce się dzielić,ale też specjalnie nie protestuje.;) Pan na włościach :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Wariacje na łóżku o poranku :evil_lol: pobawmy się!:multi: chcę na rączki :diabloti: Tak,w ramionach pańci mi najlepiej :loveu: Quote
__Lara Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jakie cudowne kocio-psie stadko :D :D :D Bosek - pan na włościach :) :) Quote
Bjuta Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Piękne stadko!!! _Laro - a Ty masz wątek swojego zwierzyńca? Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Zapomniałabym opisać co się dziś stało! Bosek był dziś w wyjątkowo świetnym humorze....podczas zabawy..strącił z krzesła pluszowego misia....zaśmiałam się i powiedziałam " przynieś" a on wziął w ząbki,podszedł do mnie i położył mi pod nogami misia!!!! :-o:-o:-o byłam w wielkim pozytywnym szoku,bo nigdy go takich komend nie uczyłam ;) Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 tymuś napisał(a):to Ty treserka jesteś!:eviltong: nieświadoma tego :lol::lol: Quote
tymuś Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 dobra ja spadam na siłownie...siebie tresować:eviltong::lol:bd za godzinke!;) Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 no no! :eviltong: siłownia,fajnie fajnie :cool3::cool3: Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 ja kiedyś się pojawiłam na siłowni parę razy z koleżanką :lol: prawie sami faceci,zrezygnowałam i wróciłam do pływania na basenie, siłownia to miejsce stworzone dla mężczyzn :razz: Quote
tymuś Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 nie koniecznie, są siłownie profesjonalnie, z kilkoma salami: fitness rzeźba masa ćw aerobowe ale to w wielkich miastach u mnie taka wiocha............... i sam sobie zrobiłem siłownię:eviltong: (teraz Sarik też tam śpi.....!tam ma spokój);) poza tym basen jest coll a chodzenie po górach jeszcze lepsze!:razz::razz: Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 no tak,w sumie to masz rację,to ja byłam chyba nie na takiej profesjonalnej :grins: ale jak masz własną siłownie to exxxxtra,nie ma co :p chodzenie po górach bardzo zdrowe jest ;) Quote
Recommended Posts