Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Artemida']aaaa jakie to słodkie :loveu: a tak nawiasem mówiąc mam podobnie :D[/QUOTE]

jakby nie było to Wy się świetnie ze sobą dogadujecie wiec no..no własnie :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

tymuś napisał(a):
no no to Ty Beatko masz trochę tych zwierzątek!

dziękuję za odwiedziny :) ahh...miałabym ich jeszcze więcej,ale niestety domu z ogrodem nie posiadam :lol:

Posted

Beatkaa napisał(a):
dziękuję za odwiedziny :) ahh...miałabym ich jeszcze więcej,ale niestety domu z ogrodem nie posiadam :lol:

a u mnie zaś na opak dom mam ale czasu mało a odwiedz też bąbla tam jest trochę wieści popisanych:razz:

Posted

Bosuś życzy wszystkim Wesołych Świąt! Bardzo podoba mu się śnieg i kocha ciągnać pańcię szczególnie w miejscach gdzie jest ślisko więc sobie tak "latam" zamiast spacerować :lol: Bosek pozdrawia wszystkie psitulowe i niepsitulowe pieski,tym które mają domek gratuluje a tym które nie mają życzy żeby w końcu znalazły swoje domki.
Bardzo cieszy się na święta i już stoi pod kuchnią :evil_lol: Postaram się o jakieś zimowe zdjęcia :cool3: