Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słyszałam od siostry mamy, że na lipowej fajnie jest, ona też tam jeździ z kotami :) a Ty Beatko też w mikulczycach mieszkasz? ja kiedyś mieszkałam na gogolińskiej :cool3:
daj znać jak wyniki Kini.

Posted

[quote name='Mysia_']no widzisz :evil_lol: a którędy idziecie do lecznicy? :eviltong:

najpierw 3 jedziemy,później wysiadamy na Tarnopolskiej,później idziemy jak jest ta szkoła,skręcamy w prawo i caaaały czas prosto az do weta ;)

ania >;17365736 napisał(a):
słyszałam od siostry mamy, że na lipowej fajnie jest, ona też tam jeździ z kotami :) a Ty Beatko też w mikulczycach mieszkasz? ja kiedyś mieszkałam na gogolińskiej :cool3:
daj znać jak wyniki Kini.

Nie Aniu,ja praktycznie Mikulczyc prawie nie znam :evil_lol: Wiem tylko gdzie jest szkoła i weterynarz ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
najpierw 3 jedziemy,później wysiadamy na Tarnopolskiej,później idziemy jak jest ta szkoła,skręcamy w prawo i caaaały czas prosto az do weta ;)

a to nie mijasz mojego domku :P

Posted

Niestety :(:( Kinia już za TM[*].Wyniki były gorsze niż ostatnio,mocznik 229,przedtem 208,kroplówki nie pomogły,dziś juz praktycznie nic nie jadła ani nie piła.

Żegnaj kochana nasza!:placz::placz::placz:

Posted

jaka smutna wiadomość :sad: miałam nadzieję, że jej się polepszy :sad::sad::sad:
przykro bardzo, ale miała szczęście mieć super domek, być kochana i dożyc pięknego wieku!

Posted

Tam na zielonej łące,biegają nasze koty,
zdrowe,szczęśliwe i silne,
harcują w dzień i w nocy.

A jeśli śpią ,to śnią o nas,
o tych,co ich przygarnęli,
drapali często za uszkiem,
i zawsze czas dla nich mieli.

Są także koty okrutnie,
skrzywdzone przez złego człowieka,
i one biegają szczęśliwe,
nie muszą przed złem już uciekać.

Na zielonej łące biegają wszystkie koty,
ta łąka jest rajem dla kotów....

Posted

Mysia_ napisał(a):
Beatko jak się trzymacie? :-(
A jak reszta zwierzyńca?

Pusto tak bez Kini :( Praktycznie była ze mną od urodzenia ,no i pierwszy kot w domu,ale jakoś dajemy radę,czas leczy rany...

Z resztą zwierzyńca póki co okey,Bosek przyjmuje swoje lekarstwa,nic się złego nie dzieje,kotki ogólnie w porządku ;)

Posted

Na pewno jest pusto i smutno, ale teraz Kinia przeżyła z Wami wiele długi, wspaniałych lat i na pewno nie jeden kiciuś tak by chciał - odejść w swoim ukochany domku, otoczony miłością :)

Dobrze, że u reszty w porządku :)

• 2 weeks later...
Posted

ja zagłosuję na pewno :cool3: :)
(miałam tam Luksa zgłosić, ale termin minął :cool3:)
edit: nie wiem czy niedowidzę czy co, ale nie potrafię Boska znaleźć, jaki ma numer?

Posted

ania >;17490921 napisał(a):
ja zagłosuję na pewno :cool3: :)
(miałam tam Luksa zgłosić, ale termin minął :cool3:)
edit: nie wiem czy niedowidzę czy co, ale nie potrafię Boska znaleźć, jaki ma numer?

kandydat nr 2 :) na drugiej stronie jest ;)

dzięki:loveu:

Posted

Ostatnio odwiedziła nas cioteczka Martika&Aischa :) Boskiem była naprawdę zachwycona :loveu: Kociaki też poznała i od razu wróciła cała z kłakami:diabloti:

Mam kilka nowych fotek,ale Bosek ma tylko jedną,bo on strasznie nie lubi zdjęć,nawet bez lampy,wystarczy,że mignie mu tylko czerwony błysk kiedy robi sie zdjęcie to od razu pyszczek w drugą stronę.... :evil_lol:

Posted

zagłosowane :)

Beatkaa napisał(a):
Mam kilka nowych fotek,ale Bosek ma tylko jedną,bo on strasznie nie lubi zdjęć,nawet bez lampy,wystarczy,że mignie mu tylko czerwony błysk kiedy robi sie zdjęcie to od razu pyszczek w drugą stronę.... :evil_lol:

ma jedną, ale za to jak słodko na niej wyszedł! i te siwe łapki :loveu:

a Sabcia to urodzona modelka :crazyeye: :cool3:

Posted

ania >;17496276 napisał(a):
zagłosowane :)

ma jedną, ale za to jak słodko na niej wyszedł! i te siwe łapki :loveu:

a Sabcia to urodzona modelka :crazyeye: :cool3:

dziękujemy Aniu :loveu:

Sapcia to rzeczywiście zawsze cudnie wychodzi na zdjęciach,a inne kotki ciężko uchwycić. :)

Bosek wyszedł naprawdę słodko,masz rację ! :loveu: