Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joanka40 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie na wątek Waszych zwierzaków. Przykro mi z powodu Sapci...
Będę do Was zaglądać Dziewczyny. Pozdrawiam serdecznie.

Dzięki Joasiu. Będzie nam miło :)

Posted

Beatko, poczytałam sobie wątek. Bardzo fajny. Podobają mi się strasznie zdjęcia zwierzaków, jedynie filmy mi się nie "otwierają" ale może mam za stary komputer i dlatego.

Posted

joanka40 napisał(a):
Beatko, poczytałam sobie wątek. Bardzo fajny. Podobają mi się strasznie zdjęcia zwierzaków, jedynie filmy mi się nie "otwierają" ale może mam za stary komputer i dlatego.

To super :)
Po prostu usunęłam konto na youtube i dlatego nie działają, kiedyś będe musiała coś z tym zrobić i wkleić na inny serwis ;)

Posted

joanka40 napisał(a):
Zdublował mi się post, jakoś inaczej dziś ta dogomania działa. Czyżby jakieś zmiany ? Wolałabym nie, bo posty inaczej się zapisują :roll:.

Dogo czasem szaleje ...;)

U nas dobrze,tylko brak Sapy jest bardzo odczuwalny :( Spała ze mną,chodziła krok w krok,rozmawiała ...I Mika za nią bardzo tęskni,były dość zżyte ze sobą.Chodzi w te same miejsce co ona,widać,że czeka,aż Sapcia wróci i nagle się pojawi..

Posted

joanka40 napisał(a):
Kurcze, biedaki jesteście. Śliczną koteczką Sapcia była, a jeszcze jak taka proludzka, to tym trudniej pogodzić się ze stratą. Bardzo Wam współczuję...

Dzięki Joasiu...

Posted

Od 27 listopada chodzimy z kotami do weta ,Mika bardzo chora ,nie wiadomo ,czy przeżyje,zaraziły się kocim wirusem od kotki,którą adoptowałyśmy z Kociego Świata,zapewniano ,że jest zdrowa ,gdy napisałam,że po skończeniu leczenia prześlę rachunek za leczenie zostałam posądzona,że chcę wyłudzić pieniądze:(

Posted

[quote name='róża35']Od 27 listopada chodzimy z kotami do weta ,Mika bardzo chora ,nie wiadomo ,czy przeżyje,zaraziły się kocim wirusem od kotki,którą adoptowałyśmy z Kociego Świata,zapewniano ,że jest zdrowa ,gdy napisałam,że po skończeniu leczenia prześlę rachunek za leczenie zostałam posądzona,że chcę wyłudzić pieniądze:([/QUOTE]

różo nie przejmój się to co się dzieje ostatno a szczególnie w 2013 to skandal !!!!!!!!!!!!!!!

wszyscy i wszędzie , czy to , widzisz , o fundacje chodzi czy u mnie w branży budowlanej , jadą na oszustwach wyzysku sądzeniu się to chore , wiesz jak nam jest ciężko w tym roku?! zusy i podatki coraz wyższe a ceny usług są zaniżane przez właśnie takich oszóstów którzy ludziom kitu nawciskają a my uczciwi wykonawcy tracimy rynek pracy................

Posted

Rózia odpukać już praktycznie zdrowa,Mika dochodzi powoli do siebie...ale było już naprawdę ciężko,praktycznie dzień w dzień u weta :( Jutro z Miką do kontroli. O zdjęciach pamiętam,wrzucę w wolnej chwili.

• 2 weeks later...
Posted

Sytuacja na szczęście opanowana, wklejam zaległe zdjęcia,dopiero teraz :oops:

Teraz jak Sapci nie ma to Mika się dzielnie ze mną edukuje :)

I teraz elastyczna Rózia:

Na kaloryferku najlepiej :evil_lol:

I rooozciągamy się! :cool3:

WSZYSTKIM ŻYCZMY WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!!!!!! :* :tree1::tree1::tree1:

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dwa kotki to troszkę za mało jak na ferajnę...i jakoś tak cicho się zrobiło...dwa kotki i psiak to nie to...nie dla nas z mamą;) Więc postanowiłyśmy przygarnąć kolejnego bezdomniaczka. Padło na Edmurka z Psitula :) 11.07.2014 Edmurek dołączył do naszego grona i co najważniejsze szybko poczuł się jak u siebie. Widzicie jak wyleguje się na kanapie ;) Ściskamy i pozdrawiamy :loveu:
A poza tym dziś 21.07 czyli już 4 lata jak jest z nami Bosek,świętujemy ! :tort:

• 2 months later...