Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Artemida']uhuhuh Bosek "ciągnie kija" jak on szaleje po tym śniegu <3[/QUOTE]

co Ty z tym kijem Kasiu ?.........jakieś braki / smaki Cię dręczą?:eviltong:

Posted

ej posikałam się hahahaha mam nadzieję że poza Betką moich nikt nie słyszał...bo to jeszcze większy koszmar hahaha
BEATKA też bym chciała żeby Cię kiedyś złapali do wywiadu:diabloti:

Posted

Niestety Pusia dziś wraca do fundacji...:( Z dnia na dzień jest coraz gorzej,przed chwilą strasznie się pożarli z Czarkiem....Z tego co mówiła pani z fundacji,Pusia u nich nie atakowała innych kotów,syczała a tamte schodziły jej z drogi.No a u nas niestety sama zaczyna...i ehh...gdyby nikogo nie było w domu to sama nie wiem jakby się to skończyło.Musimy wybrać "mniejsze zło" :(.

Posted

Pusia pojechała wczoraj do fundacji,nie obyło się bez łez z powodu rozstania.Tymuś nigdy nie skreślam zwierząt jeśli widze chociaż szanse,że może być lepiej.Moja mama jest jeszcze większą miłośniczką zwierząt niż ja,kiedy ja byłam w pieluszkach to ona już miała kotki,też jej było strasznie przykro,że tak wyszło z Pusią,ale wiemy też,że różnie mogłoby się to skończyć gdyby została.Nie wróciła do schroniska tylko do fundacji,do domku,w którym była ostatnie 2 lata.Pan powiedział,że potencjalnie ma dla niej domek z psiakiem,ale jeszcze zobaczą jak to wyjdzie w praktyce...no zobaczymy,ja za Pusię trzymam kciuki z całych sił i nigdy o niej nie zapomnę!!!

• 2 weeks later...
Posted

Dziś spacerek z Kasią i Gają :loveu:

Taki jestem groźny :eviltong:

I ładnie się cieszę:loveu:

U Kasi w domku mi się bardzo podobało :loveu: A Gaja mnie miło przyjęła ;)