nosek Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jaka karma karmic labradora mam problem leni mi sie ciagle czesanie nic nie daje czesze a jak sie przytuli to na ciuchach siersc kazdemu tak sie leni ciagle a 2 to to ze niechce mi jesc karmy suchej musze czyms ja polac polewam watrubka Quote
sachma Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 interpunkcja! tekst bardzo ciężki do przeczytania... jaką karmą teraz go karmisz? kup sobie furminator, powinno trochę pomóc - Lab mojego kuzyna też tak gubi sierść.. u nich czesanie co kilka dni furminatorem trochę to ograniczyło. Quote
nosek Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 roznymi karmami go karmie ostatnio jadl boscha teraz kupiłem mu bozita niby ma byc lepsza okaze sie w praniu bylem na innym forum typowo dla labradorw wszyscy pisza ze ciagle sie lenia ja go mam juz 4 lata i leni sie mysle ze juz nic mu nie pomoze jest jedna opcja wygolic go na łyso he he Quote
sachma Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 tak jak mówiłam, zainwestuj w furminator - on na prawdę dużo daje :) i pozostałabym jednak przy jednej karmie ;) bo częste zmiany też nie są dobre :) Quote
Ania :) Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Kupując labradora powinieneś być przygotowany na to, że pies będzie liniał, a nie teraz narzekasz, że wszędzie pełno kłaków. ;) Quote
nosek Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 ja nie narzekam tylko pytam czy mozna tego uniknac robie sobie poduszke z siersci mojego pieska miekka jak aksamit Quote
Ania :) Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Nie można uniknąć, można ewentualnie zmniejszyć trochę tą ilość, ale sachma Ci już to napisała. Quote
Recommended Posts