Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie żyła, musi!!!! Zagoją się nawet tak potworne rany, jak u niej. Zdrowiej sobie teraz spokojnie sunieczko:)
Bardzo dobrze, że prasa podjęła temat! Myślę, że to kwestia czasu i zwyrodnialec wpadnie wreszcie.

Posted

Witam cioteczki i wujowie.We wtorek będzie wysłana następna przesyłka z opatrunkami żelowymi dla Małgosi.Z granuflexem co wysłałem kilka dni temu,można powiedziec,że trafiłem w 10.Jest duża poprawa.Utrzymuję kontakt telefoniczny ze schroniskiem w Szczecinku z panią kierownik.

Posted

Muszę przyznac,że rana dobrze się goi,tak dalej.Dla wspaniałych lekarzy wet. gorące uściski i pozdrowienia.
Małgosia nie poddawaj się,wyzdrowiejesz,wiem to.

Posted

zapewne wd to Wiesław, który zasponsorował te cudowne plastry.
Bardzo dziękujemy i cieszymy się z dołączenia do grona dogomaniaków.
Mamy nadzieję, że na dłużej, nie tylko dla Małgosi.

Posted

Witaj Wiesławie. dziekuję za podpowiedż i przysłanie granuflexu.

Absolutna rewelacja. Dokupiliśmy jeszcze 20 sztuk. Dzisiaj miała zmieniany opatrunek, goi się jak na przysłowiowym psie.

Mysza1 też dziękuję za opatrunki, cieszę się ,że jesteś z nami.Zdjęcia wstawię jutro , nie mam już dzisiaj sił.

Posted

Witam.Jutro wysyłam właśnie 5 sztuk aqua gelu.Zaraz z rana odbieram z apteki i zaraz wysyłam.Myślę,że na środę już będzie w Szczecinku.
Bardzo się cieszę,że mogę jakoś pomóc.Postaram się o jeszcze jakieś leki,opatrunki.Może potrzebne są prześcieradła operacyjne?Mogę postarać się o kilka sztuk.

Posted

trafiłam po czyimś banerku
powstrzymuję swój niewybredny komentarz pod adresem tego skur...na

Małgosiu kochana piękna psineczko - trzymam bardzo mocno kciuki, musisz wyzdrowieć!
Taka dzielna...Będzie dobrze:*

Posted

Zebraliśmy ponad 15 tys., muszę rozdzielić wpłaty na te od mieszkańców Szczecinka , z allegro i pozostałe.

Bardzo jestem wszystkim wdzięczna za wsparcie Małgosi i jednocześnie moich schroniskowców. To wielka pomoc , nie spodziewałam się ,że uzbieramy aż tyle.

Jasiek też się załapie.Przyszli prawie jednoczesnie , moje dwie największe bidy teraz w schronisku . Dlatego Jaś i Małgosia.