Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczko mariamc, zainteresowanie mediów może pomóc Małgoni i nie tylko. Czytałam bardzo pochlebny artykuł na temat Waszego schroniska - serce rośnie :lol::lol::lol:
Śpijcie spokojnie dobre duszyczki i sunieczka też:loveu:

Posted

[quote name='DONnka']Ciotki kochane, przepraszam za tego off`a. Pilnie proszę o informacje, które z Was są z Warszawy (najlepiej okolice Ursusa). Dostałam właśnie na maila wiadomość o kolejnej porzuconej tam ONce :shake::-( Na razie jest bezpieczna, ale tylko do końca tygodnia. Ja mieszkam na południu Polski i nikogo z tych okolic nie znam.

witaj,ja jestem z Pruszkowa..to rzut beretem....co prawda nie mam jej gdzie zabrać,bo mam swoje kudłacze. Ale wspólnie moze coś zaradzimy..pewnie jakiś płatny dt by się znalazł ale kasy brak....

Posted

Biedatwo kochane. Czy ona cały czas jest na srodkach przeciwbolowych? Zapewne tak, bo przeciez to bardzo bolesne rany. Takie pytanie retoryczne, wybaczcie...

Posted

Wszystko będzie dobrze !!!!! Gosiaczek jest radosna i chce żyć ;) ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST TO, ŻE NIE BRAKUJE LUDZI O DOBRYM SERDUCHU, KTÓRZY NIOSĄ POMOC I POMAGAJĄ JAK TYLKO MOGĄ W UŚMIARZANIU BÓLU :glaszcze:

Posted

inga.mm napisał(a):
widziałam reportaż.
Fajne to schronisko.
Takie kolorowe, że aż miło.
Jeśli w ogóle można tak powiedzieć o schronie.

Ja nie mogłam obejrzeć - ładowało się i ładowało, w końcu odpuściłam. Ale cieszę się, że Gocha trafiła w takie właśnie miejsce i tak dobre ręce. Dziękujemy!

Posted

Co do schronu.
Oddane do użytku 03.07.2009. Wybudowane przez miasto za ponad 4mln pln, na 100psów i 50 kotów.
Z psami dajemy radę , z kiciusiami - porażka. Mamy ponad 100.
Pracujemy w systemie 12 godzinnym , 8 osób na etatach + 2 osoby z robót publicznych + 4 skazanych i całe "stado" wolontariuszy.
Do tego w roku szkolnym praktyki z Tech.Wet a na wakacjach - praktyki studenckie.
Pracuje 3 wetów i w razie W , mamy lekarkę z I stopniem specjalizacji w zakrasie chorób psio- kocich z zaprzyjażnionego Centrum Wet.
Reszta, to jest właściwie wszystko na naszej stronie.

Posted

Biedna ONeczka... jak sobie pomyślę, że ktoś to zrobił z taka premedytacją to mi się nóż w kieszeni otwiera. Dobrze,że znaleźli się ludzie którzy chcieli o nia zawalczyć. Ukłony w Waszą stronę...

Posted

Wasze schronisko to dobitny dowód na to, że jak się chce to można. Bez przekrętów, kłótni, walk. Do tego bardzo dobry pomysł z resocjalizacją skazanych. Brawo:)
Sunia bideńka, jak ona pazury i łapkę napręża podczas tego zabiegu....Dorwać tego, który ją podpalił! Wierzę, że się uda.
Tyle cierpienia z powodu głupoty:(