Guciek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 W Radomiu te zabiegi sa stosunkwo tansze niz np w Warszawie - ja za kastarcje swojej suczki zaplacilam 130zl, a suczka jest spora. Tylko, ze w okolicach Radomia. Quote
Asior Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 kastracja psa kosztuje znacznie mniej niż suczki.... Quote
Guciek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 No wlasnie - dlatego jesli ja za suczke dalam 130 to i pies powinien byc sporo tanszy ;) Quote
Guciek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Czarny Radom - 186,00 :multi: :multi: :multi: Quote
gallegro Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nie byłbym sobą, gdybym nie wszedł na wątek Czarnego z Radomia. Coś ostatnio ten Radom mnie prześladuje, a jeszcze się okazało, że niedługo muszę zajechać do tamtejszego schronu :razz:. Wracając do bohatera wątku... ogólnie znana (i szanowana ;)) naciągaczka Pucka, zwana dalej Ciotką, jej tylko znanymi sposobami, wcisnęła mi piękny, własnoręcznie wykonany szal, z którego dochód przeznaczyła na Czarnego. Jest mi niezmiernie miło, że na spółkę ze wspomniana Ciotką, mogliśmy pomóc temu sympatycznemu psiakowi. >Pucka... kasę wyrwałaś, a szalika jeszcze nie widać... jak nie dostane go do jutra, wystawiam negatywa :cool3:. Quote
pucka69 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 O Ty szantażysto! Negatywem straszysz? Taki z Ciebie kumpel? Jutro wysyłam szalik i ksiązkę. Wiem, wiem ze mówiłam ze wyślę wczoraj - ale mówiłam przecież że muszę sprawdzić czy z szalikiem nie uciekniesz, tak? ;)))) Quote
pucka69 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Halo! Tutaj na ostatniej stronie proszę przeczytać!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2590592#post2590592 Quote
gallegro Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='pucka69']...ale mówiłam przecież że muszę sprawdzić czy z szalikiem nie uciekniesz, tak? ;)))) A to sie chyba nazywa "miec ograniczone zaufanie do innych użytkowników... dogo" :evil_lol: Pucka, za kilka dni będę w Warszawie. Może odbiorę osobiście? Pracujesz chyba przy Puławskiej (a może coś pokręciłem?). Quote
pucka69 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A to zapraszam serdecznie!!! Pracuję na Koszykowej (ok. Pl. Konstytucji)Koło Puławskiej mieszkam - na wysokości Geanta mniej więcej. Proszę tylko o informacje - czy mam wysyłać czy nie? Ps. To się nazywa "zasada ograniczonego zaufania" hehe Ps1.A czy czytałaś jak Tolkowi się poszczęściło? Quote
gallegro Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pucka, w takim razie wyślij. Już wiem nawet, z kim pomyliłem Twoje miejsce pracy :razz:. O Tolku słyszałem i bardzo się cieszę. Czarny też miał dużo szczęścia. Może jeszcze trochę psów uda się wyadoptować przed prawdziwą zimą. Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Łosiek, Gucio - jak Czarny ???? Czy wszystko w porządku ???? Jakoś tak się zaniepokoiłam. Quote
Guciek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ja wiem tyle, ze Czarny ma na imie Nero :) Quote
Guciek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Wiecej info Łosiek da w sobote :) Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Trudno - tym razem muszę cierpliwie poczekać. I wciąż proszę o wsparcie finansowe dla Czarnego !!! Konieczna jeszcze pomoc w utrzymaniu (+ podstawowe sprawy wet), oraz kastracja !!! Quote
Guciek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Czarny Radom - 221,00 z AFN :multi: :multi: Quote
pucka69 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Uwaga! Prywata będzie - ale to do Gallegro - jednego z największych sponsorów Czarnego - Nero!!! ( DZIĘKUJEMY!!!! ) ... oj Tomaszu, Tomaszu - no to wyślę jutro, skoro tak... Quote
gallegro Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pucka, sorry... trochę mi nie do śmiechu... zaraz wcisnę "Zatwierdz odpowiedz" w innym wątku (drugi wpis będzie "ciekawszy"). Przepraszam za zaśmiecanie, ale dla mnie osobiście to bardzo znamienna chwila na dogo :-(. Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja tylko udaję, że nie widzę !!!! Wiem, że Czarny się "dorabia" na Wujku Gallegro !!!! I bardzo dziękuję !!!!! Quote
łosiek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dziekuje Wam baardzo :) Nerus raczej nie bedzie szczepiony w ta sobote, pewnie dopiero w nastepna a to dlatego ze troche choruje po tabletkach na robale, widocznie mial niezla robaczyce...takze szczepienie bedzie dopiero gdy dojdzie do pelni sil ;) jesli chodzi o zabieg kastracji to jescze bede gadac na ten temat z ciocia i wujkiem, to teraz ich pies i oni podejma ostatecznie decyzje w tej sprawie. Nero narazie nie sprawia problemow, chyba sie poczul pewnie w nowym miejscu bo zaczyna obszczekiwac intruzow ;) buda dla niego jest w trakcie robienia a Nero narazie spi w warsztacie, w sobote moze ich odwiedze to zrobie kilka zdjec :) ciocia mowila ze narazie z jedzeniem nie bedzie problemu, jest jescze duzo suchej karmy ktora zakupilam z pieniedzy od przyjaciela koni i dziadek cos tam jeszcze kupil, takze narazie Nero dostaje dobre gotowane jedzonko. Dziekuje za wplaty na AFN :) mysle ze ta suma ktora jest uzbierana w tej chwili zabezpiecza na jakis czas byt Nerusia dlatego sadze ze teraz lepiej wplacac na bardziej potrzebujace psiaki :) gallegro wielkie dzieki :) jestescie wielcy :) Quote
przyjaciel_koni Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Łosiek - jeśli jest za co, należy psiaka wykastrować !!!! Takie sprawy powinny być zrozumiałe przez każdego !!!! I nie jestem do końca przekonana, co do tego prawa decyzji w sprawie kastracji !!!! To konieczne, by nie doszło do przypadkowego rozmnożenia się jakiejś suczki. Wystarczy przecież chwila nieuwagi. A szczeniąt i psów w potrzebie naprawdę już jest wystarczająco dużo !!!!! Niczego nikomu nie ujmując - nie rozumiem innego podejścia !!!! Quote
amarulka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Moim zdaniem to powinna być decyzja własciciela........... Quote
justynavege Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 przy psiaku chyba cieżko uplinowac , suni mozna podac tabletki zastrzyki anty ale u psiaka to chyba najrozsadniejsze wyjscie Quote
samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 gallegro napisał(a): Przepraszam za zaśmiecanie, ale dla mnie osobiście to bardzo znamienna chwila na dogo :-(. ????????????????????:niewiem: :hmmmm: Quote
Recommended Posts