Guciek Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Na Słowackiego chyba Sylwia nawet ze swoimi psiakami chodzi. Pokombinuje, może uda mi się jakiś plakacik wymodzić. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2561653 Quote
przyjaciel_koni Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bardzo pilnie potrzebna pomoc i wpłaty dla Czarnego z ulicy !!!!!!!! Prosimy - psiak nie ma się gdzie podziać !!!!! Może niedrogi tymczas ktos zna ???? Quote
agusiazet Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ja polecam hotelik w Brzyściu koło Mielca, bardzo domowe warunki!!! Gucio, wystawiłam dla Czarnego 3 aukcje na bazarku, proszę o ich podnoszenie, jak mnie nie ma na dogo!!!:oops: Quote
przyjaciel_koni Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bardzo prosimy o pomoc finansową !!!!!!! Same nie damy rady pomóc psiakowi !!!!!! Dajmy mu szansę - to biedny, bezdomny, ale piękny psiak !!!! Wciąż szukamy taniego tymczasu !!!! Quote
Beata R Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 podnosze, CZarnuszka, trzymaj się, POMOC, POMOC!! Quote
Beata R Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 i podnoszę. na allegro 305 wyświetleń ale nie ma zapytań, koniecznie do góry i grosiki potrzebne dla CZARNUSZKA Quote
Guciek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Czarny Radom - 55,00 Dziekujemy i prosimy o jeszcze :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
łosiek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 bardzo dziekujemy za pieniazki :) :) przyjacielu koni 80 zl wplynelo na konto bardzo dziekuje :) dzis zakupilam dla Czarnego preparat przeciwpchelny ektifo za 15 zl i tabletki na robale tenaver 5 szt za 10 zl, jutro mu to wszytsko zaaplikuje :) jutro zakupie rowniez karme i sie z tego rozlicze :) jeszcze raz dziekuje za Wasze zaangazowanie w pomoc psiakowi :) Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dziękuję Łosiek za karmienie i resztę. (poproś o zwrot za tabletki i preparat z AFN) Niestety wciąż jesteśmy z problemem braku schronienia !!!!!! Tak raczej zostać nie może !!!!!!! Prosimy Radom o pomoc !!!!!! Szukamy taniego tymczasu !!!!!!! I konieczna jest pomoc finansowa !!!!!! Bez tego nic nie będzie można zdziałać !!!!!! Będziemy wdzięczni za każdy grosz !!!!! Psiak jest wciąż na ulicy !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Przypominam - koniecznie potrzebna wszelka pomoc !!!!!! Pies jest bez dachu nad głową !!!!!! Pomóżmy, by nie doszło do nieszczęścia !!!! Quote
justynavege Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pilnie tymczas , lub jakikolwiek przyjazny psaikowi kątek Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Naprawdę mamy ogromny problem - prosimy - POMÓŻCIE !!!!!!! Quote
karusiap Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 podnosze!! na jakie konto wplacac pieniazki?? Quote
Tigraa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dziewczyny a moze rozwazyc opcje budy jednak? Karmiony codziennie i majacy bude psiak mialby lepiej niz w schronisku przeciez. Ja pomoge w wybudowaniu budy.Mysle ze inni radomiacy tez. Quote
przyjaciel_koni Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='karusiap']podnosze!! na jakie konto wplacac pieniazki?? Bardzo dziękujemy w imieniu biedaka. Wpłaty na AFN - "Czarny z ulicy" lub "Czarny Radom" Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka nr konta dla przelewów z zagranicy BREXPLPWMUL31114020170000490205270923 Aniu - z tą budą jak zrozumiałam jest problem, bo nie ma jej tam gdzie postawić. Nie może stać na ulicy ! Łosiek - skontaktuj się z Anią - może coś wspólnie tam na miejscu wymyślicie !!!! Porozmawiajcie bardzo proszę !!!! Quote
pucka69 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ciotki! Ja Bazylka dla Mamy-tego z avatorka, wyszperałam na forum "zwierzęta" w gazecie wyborczej. To było rok temu i o dogo pojęcia zielonego nie miałam, a nawet jak miałam - to zupełnie nie potrafiłam się w nim poruszać.Czy on tam jest? Quote
tamiczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Ania-tygrysiczka']Dziewczyny a moze rozwazyc opcje budy jednak? Karmiony codziennie i majacy bude psiak mialby lepiej niz w schronisku przeciez. Ja pomoge w wybudowaniu budy.Mysle ze inni radomiacy tez. I Pionkoszczanie też ;) ;) Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Bardzo prosimy o wsparcie finansowe !!!!!! Nie damy rady same - jest nas zbyt mało !!!! Psiak jest na ulicy !!!!! To bardzo niebezpieczne !!!!! Konieczna natychmiastowa pomoc !!!!!! Jakiekolwiek miejsce dla Czarnego !!!!!!! Quote
beka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Czy jako pies stróżujący na dużym parkingu - czy taka rola wchodzi w grę czy nie? Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Beka - a coś bliżej - tzn. jakie warunki ? Czy kojec z budą, czy jakoś inaczej ? To ważne, bo z relacji Łosiek wynikało, że psiak nie nadaje się na łańcuch (który i mnie przeraża). To młody psiak - wymaga nieco nauki, chociaż z tego co czytałam wynika, że jest pojętny. Konkretnie to tylko Łosiek może odpowiedzieć, ale musi poznać nieco szczegółów dot. tego parkingu. Quote
Tigraa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Mysle ze parking bylby na pewno lepszy niz ulica.Byle nie na lancuchu! Quote
Recommended Posts