Jump to content
Dogomania

Czarny z ulicy - a teraz Nero - ma nowy dom w Radomiu!!!! :))))

Recommended Posts

Posted

Gucio! Łosiek! Wiem, ze starałyscie się znalezc dom i nie udalo sie i jestescie zniechęcone! Ale nie dajmy się!
Piszmy tu często, żeby wątek był na pierwszej stronie - jak będzie na 5 str. jest mała szansa że ktoś nowy do wątku zajrzy
A możecie coś wystawić na bazarku dla Czarnego? Też ktoś może zajrzec do wątku i zainteresować się.
Trzeba zmienić tytuł - że zima,że pieniądze na karmę i szczepienia, że domek.
Jeżeli piszę rzeczy oczywiste - przepraszam, ale wczułam sie w sytuację.

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucio zawsze mozna postawic murowana bude,takiej nikt nie zniszczy,w kazdym razie nie tak szybko.A piesowi jak tylek zmarznie to wejdzie do budy.na razie bylo cieplo.Ja sie podejmuje pomoc w pracach murarskich.

Posted

Aniu - ja wciąż nie wiem, gdzie mam przekazać pieniądze na karmę !!!!!!!
Czy w końcu ktoś mnie oświeci ????
Jak mam zrobić ten przelew ????????????

Gucio - psiak jak mu się zrobi zimno wejdzie do budy !!! Ania ma rację, do tej pory było mu ciepło.

Posted

Przyjacielu - JAK BEDE WIEDZIALA GDZIE TO NAPISZE NIE???? Potrzebna jest zgoda wlascicielki konta !!!!!

pucka - gdybym miala to bym wystawila juz dawno, na bullowate, tym czsem nic.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Guciek napisz czy łoska mama udostepni swoje konto?
Bo jak nie to udostepnie swoje.

Aniu - Ty jesteś w Radomiu - wobec tego przeleję na Twoje konto. Będzie prościej. I szybciej. Przekażesz Łosiek. Nie pamiętam, czy miałam Twoje dane do przelewu - na wszelki wypadek poproszę na PW.

Napiszę że dla Czarnego.

Posted

Gucio napisał(a):
Przyjacielu - JAK BEDE WIEDZIALA GDZIE TO NAPISZE NIE???? Potrzebna jest zgoda wlascicielki konta !!!!!

pucka - gdybym miala to bym wystawila juz dawno, na bullowate, tym czsem nic.

A mówiłam, że przepraszam, jeśli mówie rzeczy oczywiste, mówiłam tak?
To ja zaraz dom przeszukam i jeszcze coś wystawię!

Posted

Guciek moze byc na moje konto?A ja Tobie przekaze,wpadniesz do mnie ktoregos dnia lub spotkamy sie w schronisku.Wazne zeby doszlo szybko i zeby miala dziewczyna czym karmic psiaka.To jak robimy?

Posted

Gucio napisał(a):
puska - pytalas sie wiec odpowiedzialam ;)

Zawsze to jakiś dialog, prawda? :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
A może by bannerek zrobić? Ktoś umie, ja - niestety nie!

Posted

Od bannerkow to ja tez m.in. jestem ;)

Aniu spytam sie Sylwi czy jej pasuje, ja tego psa nawet na oczy nie widzialam, jestem oglaszajacym na dogo i od pewnego czasu łącznikiem między Wami. Narazie Sylwii na GG nie ma, jak bedzie to spytam

Posted

Ciekawe czy ten psiak jadł przez ten czas, jakoś w podstawowych kwestiach ciężko się dogadać.

Gucio - może Łosiek poda Ci jakiś kontakt telefoniczny i tak będziecie się porozumiewałay.
Tylko nie pisz mi, że jestem niecierpliwa - próbuję w sprawie jedzenia dla psa na ulicy dogadać się od piątku i jakoś nic z tego !
W takim tempie, to niczego nie zrobimy ! Żeby nie wiem ile osób chciało pomóc !

Posted

[quote name='post #61']Dokarmia go ze swojej karmy, dzis juz dostal wiec troche zjadl.

Ciekawe czy ten psiak jadł przez ten czas, jakoś w podstawowych kwestiach ciężko się dogadać.

Nie tyle dogadać, co przeczytać ;)

Gucio - może Łosiek poda Ci jakiś kontakt telefoniczny i tak będziecie się porozumiewałay.

Mam, nam doskonale wystarcza GG :) Zreszta znamy sie osobicie ;)

Tak wiec dzi spodam nr konta mamy Sylwii, jak juz bylo wczesniej pisane pies jest dokarmiany, dostaje karmy oddzielonej od porcji Sylwii psow.

Aniu - ale gdzie tam bude muroweana postawisz jak drogi waskie??????

Posted

Guciek to daj numer konta do przelewow,wazne zeby piesio cos jadl..
Bude mozna postawic za droga,widzialam tam jakies łąki,albo moze gdzies przy plocie łośka.Zgodza sie rodzice?Z zewnatrz oczywiscie.Dla chcacego nic trudnego a psinie trzeba zapewnic jakies schronienie na zime.

Posted

Aniu i Gucio - jak tylko poznamy konto, to się umówmy, że to ja zapłacę za tą karmę (tam była podana kwota 80zł., czy tak pozostało ?).
Będą jeszcze potrzebne: odrobaczanie, szczepienia i inne !!!!!!
No i nie wiadomo co z budą.

Zbierajmy na te dalsze potrzeby, inaczej nie pomożemy psiaczynie !!!!!

Może jakieś miejsce tymczasowe ????? Trzeba koniecznie coś wymyśleć !!!

Bardzo prosimy o wsparcie finansowe !!!!!!
Wpłaty na AFN "Czarny Radom".

Psiak przebywa na ulicy !!!

Posted

ja moge teraz wystawić na allegro, zdjęcia pobiore z wątku, tylko do kogo tel. proszę podajcie nr na b_rogala@go2.pl

Ja bym w tytule wątku podala "POMOC-Potrzebny TYMCZAS-RADOM, ON-kowaty na ulicy" albo może coś w tym styli zeby bylo wiadomo że nie ma gdzie się podziać :-(

Roześlę wiadomośc po znajomych z Radomia.

Żeby było szybciej podam na razie moj adres e-mail, tylko ja n anecie do 15:30 bo w pracy

Posted

na http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 mapa DOGO jest nowy wpis o pomocy, nowa dobra duszyczka z Radomia nik:Maltanka
Woj. mazowieckie
Radom
nick - Maltanka
GG 6855515 e-mail d.palinska@wp.pl
NET - stały dostęp
DTA - pod pewnymi warunkami ( mam małą suczkę bardzo bojaźliwą)
AUTO - prawie zawsze
Transport - Stała trasa Radom - Grójec ( 2x w tygodniu)
FOTO - ap. cyfrowy
Domek, ogródek, garaż

Wysyłam do niej e-mail, Gucio podaję do Ciebie kontakt może to szansa na ratunek, proszę ja nie mam GG skontaktujcie się z nią na GG

Posted

tylko do Łosiek,
Kochana:p głowa do góry, nie smuć się moz ejakoś poradzimy;) . Ja kiedyś też dostałam po piętach od DOGO :mad: bo nie poszłao do końca wszystko po mojej myśli i INNYCH zainteresowanych też, trudno nie mamy na pewne sprawy wpływu, nie możemy nikogo do niczego zmusić, każdy ma swoje zdanie i nalezy to uszanowac, chociaż chciąłoby się ze wszytkich sił by było jak najlepiej, chciałaś dobrze.
Musimy jednak nie przestawać, bądź z nami dalej.

A jeśli Maltanka się zgłosi i będzie mogła dać pomoc, można zrobić próbę na akceptację z jej suczką.

Posted

Beata - dostałam maila. Moze Maltanka cos poradzi. Mam tylko prosbe na wszelki wypadek - ja w szkole jestem codziennie do ok godziny 15 wiec nie moge odbierac telefonow. Zreszta najlepiej kontaktowac sie z Łosiek dolorez14@wp.pl bo to ona jest na miejscu.