Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokładnie 10 kg z maluchami, więc bez gdzieś z 9 kg

więc w ciąży była, 5 maluszków 1 m-cznych miała

Karmen mi się podoba, ona taka paniusia niedostępna

Posted

po zabiegu

nie chce leżeć na kocu, bo posłanek nie mam właśnie niestety dla psów, trzeba sobie załatwić
czuje się dobrze myślę, bo zrobiła sobie spacer po domu :roll:

Posted

po lecznicy też spacerowała i trochę z doktorkiem się za nią nachodziliśmy, żeby kaganiec założyć a potem kubraczek :) ale się udało w końcu :) ona na szczęście nie kłapie, nie rzuca się z zębami tylko tak podgryza np zapięcia od 2 kagańców załatwiła dzisiaj (Nikaragua - w Twoim klamerkę rozgryzła, xmartix zaoferowała, że odkupi, ale to klamerkę wystarczy kupić za 50gr tak naprawdę)

Posted

[quote name='xmartix']po zabiegu

nie chce leżeć na kocu, bo posłanek nie mam właśnie niestety dla psów, trzeba sobie załatwić
czuje się dobrze myślę, bo zrobiła sobie spacer po domu :roll:
Marta ja mam na zbyciu legowisko dla psa ,leży u mnie na balkonie bo mój potwór się nie mieści ,trzeba je tylko wyprać i będzie ok dla małej!

Posted

terierfanka napisał(a):
(Nikaragua - w Twoim klamerkę rozgryzła, xmartix zaoferowała, że odkupi, ale to klamerkę wystarczy kupić za 50gr tak naprawdę)

Niech nie odkupuje, bez sensu, mogę sobie naprawić.
A masz te kagańce? bo jakbym miała jechać autobusem gdzieś to muszę mieć dla Niki

Posted

tak, mam te kagance, ja zalatwie sobie jakis maly, a kiedy mam Ci je oddac?
Fochu jasne, przyda sie bardzo , po weekendzie podjade to wezme albo wczesniej jak bedziesz w schronie to mozesz dac Pawlowi lub Asia (sorry za brak polskich liter, Piter mi klawiature przestawil)

p.s. Miska pije wode :cool3: i chodzi po chacie, mam nadzieje ze nie w celu zalatwienia potrzeb :eviltong:

Posted

xmartix napisał(a):
tak, mam te kagance, ja zalatwie sobie jakis maly, a kiedy mam Ci je oddac?
Fochu jasne, przyda sie bardzo , po weekendzie podjade to wezme

na razie nie, ale po niedzieli może,,. (a na 100% to bedę potrzebować 6 sierpnia)

Posted

xmartix napisał(a):
to jak cos to krzycz to zwroce

Ok, a jak do Piotrusia będziesz potrzebować to też wołaj :)
tylko jakąś książkę wezmę, skoro to śpioszek ;)

Posted

Marta jak coś będziemy w kontakcie bo ja jutro Bóg jeden raczy wiedzieć o której wyjdę z pracy :/
wypiorę legowisko coby czyste było,jak uda mi się jakos podrzucić je do schronu to dam znać ,jak nie to kontakt do mnie 668194519

Posted

xmartix napisał(a):
:p nie az taki, trafilas na moment

;) domyślam się .... oprócz żyrafy miałam jeszcze lamparta w zanadrzu ;) będzie na drugi raz

a jak psica po nocy?????

Posted

a sunia bardzo piszczała, bolało ją, gdzieś ok 2 w nocy przestała i tylko od czasu do czasu, teraz leży spokojniutko, zrobiła siku na dywan, na razie z nią nie wychodzę bo się boję że mi zwieje, najpierw niech trochę się oswoi, aha i śpi na kocu więc ma mięciutko, od razu na niego przeszła

są małe postępy - zaplątała się w tym kubraczku tylnymi nóżkami, więc musiałam ją odplątać i wyjąć nóżki bo miała pod kubraczkiem jakoś tak dziwnie, no i dała mi się :) dała mi się pogłaskać i trochę poprzestawiać z boku na bok, wyjąć nóżki, zawiązać kubraczek inaczej trochę :razz: uważam że to jest postęp bo wcześniej uciekała ode mnie