terierfanka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 No to zbieram się i jadę po nią... xmartix-zadzwonię jak będę od weta wyjeżdżać Quote
fiorsteinbock Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Mnie sie Karmen podoba, piekne imie dla ognistej dziewczyny ;) Sadzilam, ze jest mniejsza - ale to nie taki okruszek. Chyba jest wieksza od pinczerka? Quote
xmartix Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dokładnie 10 kg z maluchami, więc bez gdzieś z 9 kg więc w ciąży była, 5 maluszków 1 m-cznych miała Karmen mi się podoba, ona taka paniusia niedostępna Quote
xmartix Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 po zabiegu nie chce leżeć na kocu, bo posłanek nie mam właśnie niestety dla psów, trzeba sobie załatwić czuje się dobrze myślę, bo zrobiła sobie spacer po domu :roll: Quote
terierfanka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 po lecznicy też spacerowała i trochę z doktorkiem się za nią nachodziliśmy, żeby kaganiec założyć a potem kubraczek :) ale się udało w końcu :) ona na szczęście nie kłapie, nie rzuca się z zębami tylko tak podgryza np zapięcia od 2 kagańców załatwiła dzisiaj (Nikaragua - w Twoim klamerkę rozgryzła, xmartix zaoferowała, że odkupi, ale to klamerkę wystarczy kupić za 50gr tak naprawdę) Quote
fochu Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='xmartix']po zabiegu nie chce leżeć na kocu, bo posłanek nie mam właśnie niestety dla psów, trzeba sobie załatwić czuje się dobrze myślę, bo zrobiła sobie spacer po domu :roll: Marta ja mam na zbyciu legowisko dla psa ,leży u mnie na balkonie bo mój potwór się nie mieści ,trzeba je tylko wyprać i będzie ok dla małej! Quote
NikaEla Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 terierfanka napisał(a):(Nikaragua - w Twoim klamerkę rozgryzła, xmartix zaoferowała, że odkupi, ale to klamerkę wystarczy kupić za 50gr tak naprawdę) Niech nie odkupuje, bez sensu, mogę sobie naprawić. A masz te kagańce? bo jakbym miała jechać autobusem gdzieś to muszę mieć dla Niki Quote
xmartix Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 tak, mam te kagance, ja zalatwie sobie jakis maly, a kiedy mam Ci je oddac? Fochu jasne, przyda sie bardzo , po weekendzie podjade to wezme albo wczesniej jak bedziesz w schronie to mozesz dac Pawlowi lub Asia (sorry za brak polskich liter, Piter mi klawiature przestawil) p.s. Miska pije wode :cool3: i chodzi po chacie, mam nadzieje ze nie w celu zalatwienia potrzeb :eviltong: Quote
NikaEla Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 xmartix napisał(a):tak, mam te kagance, ja zalatwie sobie jakis maly, a kiedy mam Ci je oddac? Fochu jasne, przyda sie bardzo , po weekendzie podjade to wezme na razie nie, ale po niedzieli może,,. (a na 100% to bedę potrzebować 6 sierpnia) Quote
NikaEla Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 xmartix napisał(a):to jak cos to krzycz to zwroce Ok, a jak do Piotrusia będziesz potrzebować to też wołaj :) tylko jakąś książkę wezmę, skoro to śpioszek ;) Quote
fochu Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Marta jak coś będziemy w kontakcie bo ja jutro Bóg jeden raczy wiedzieć o której wyjdę z pracy :/ wypiorę legowisko coby czyste było,jak uda mi się jakos podrzucić je do schronu to dam znać ,jak nie to kontakt do mnie 668194519 Quote
Basia1244 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Cudnie dziewczyny zorganizowałyście wszystko :) - Misiu oswajaj się szybciorem! Quote
NikaEla Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 xmartix napisał(a)::p nie az taki, trafilas na moment ;) domyślam się .... oprócz żyrafy miałam jeszcze lamparta w zanadrzu ;) będzie na drugi raz a jak psica po nocy????? Quote
xmartix Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 a sunia bardzo piszczała, bolało ją, gdzieś ok 2 w nocy przestała i tylko od czasu do czasu, teraz leży spokojniutko, zrobiła siku na dywan, na razie z nią nie wychodzę bo się boję że mi zwieje, najpierw niech trochę się oswoi, aha i śpi na kocu więc ma mięciutko, od razu na niego przeszła są małe postępy - zaplątała się w tym kubraczku tylnymi nóżkami, więc musiałam ją odplątać i wyjąć nóżki bo miała pod kubraczkiem jakoś tak dziwnie, no i dała mi się :) dała mi się pogłaskać i trochę poprzestawiać z boku na bok, wyjąć nóżki, zawiązać kubraczek inaczej trochę :razz: uważam że to jest postęp bo wcześniej uciekała ode mnie Quote
terierfanka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 będą z niej psy ;) ale dywany to bym zwinęła na Twoim miejscu... Quote
NikaEla Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 terierfanka napisał(a): ale dywany to bym zwinęła na Twoim miejscu... zwłaszcza, że takie nowe i ładne :) Quote
fiorsteinbock Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Malutka jaki ma piekny kubraczek :) Niech wypoczywa i szybko dochodzi do siebie :) Quote
terierfanka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 co tam u Misi vel Karmen? udało się na spacerek wyjść czy wolimy dywany? Quote
fochu Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 no właśnie co u panienki? jak się czuje? legowisko dla niej wyprane, się suszy, jak coś ;) Quote
Recommended Posts