Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BothSides napisał(a):
:glaszcze: :calus:

Ja prawie też.
I z uporem maniaka będę powtarzać że nie m2 ogrodu ani salony są najważniejsze ale ludzie. A jak ludzie są odpowiedni to wszyscy w domu mają swoje miejsce (pies, dziecko).
BothSides, bardzo mi sie podoba to co piszesz, i jak piszesz :)
Podlizałam się , to zajrzyj na bazarek dla Livii w moim podpisie. Jeśli jej nie będzie kasa potrzebna to przyda się dla innego psa:)

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam na bazarku, ale niestety, mam zakaz kupowania ubrań - szafa pęka w szafach, a ja rano, zamiast tradycyjnego - nie mam co na siebie włożyć, mówię - nie wiem co na siebie włożyć, bo wybór jest za duży ;)
Ja tak "mądrze" piszę, bo jestem psychologiem i mój zawód wymaga wczuwania się w innych. Chyba potrafię dobrze zrozumieć co czują zarówno ludzie, jak i zwierzęta, a jak nie, to staram się ze wszystkich sił, bo szczęście i miłość należą się przecież każdej istocie na świecie.
A ja podziwiam to, co Wy tu robicie.I bardzo duże wrażenie robią na mnie osoby z DT, które tak wiele swojego czasu i sił poświęcają dla danego psa, kochają go, aby potem poszedł w inne ręce. To naprawdę piękne i wzruszające.
Ale się tu tkliwie zrobiło, hehe. Coś czuję że Livia jest takim psem, który budzi w ludziach pozytywne uczucia. Jeśli trafi do nas, wykorzystamy to ;)

Posted

kobiety sa wspaniale i kochajace zwierzeta
Livia do nich sie garnie
One placza...sorry ja tez
W sobote pojade sprawdziec domek bo mysle ze Wroclaw tez jest dobry i kochajacy
dzisiaj mam rozdarte serce
ale mysle ze jezeli 70 m mieszkania na pierwszym pietrze
nad Odra bedzie tym o czym mysle
to Livia bedzie wroclawianka
....Prosze sie nie obrazac,nie gniewac
Livia czula cos i byla taka czuła dla nich i chciala do ich auta wsiadac...nawet buziaka dostaly od niej
a nie kazdemu daje.....

Posted

BothSides napisał(a):
Czy to dziś będą się ważyć losy domu dla Liwii? A co do Krakowa, to mamy tu mocne lobby wyżłowe, znajdzie towarzystwo :)

Kochana jezeli malutka pojedzie po wizycie do Wroclawia
prosze
nie gniewaj się na mnie...prosze
Fundacja jak cos pomoze Ci wybrac inną malutka w potrzebie
Ati pisala ze kazdy czlowiek ktory nie bedzie LIVI
MOZE MIEC INNEGO PSIAKA wyzlow duzo
Livia jest jedne i inna jak wszystki psiakai
sorry
bedzie ciezko

Posted

Nie gniewamy się, cieszymy się że znalazła (bo jestem pewna że tak jest) kochający domek. Potrzebujących miłości psów nie brakuje, będziemy szukać tu w okolicy. Pozdrowienia dla Liwii i jej fanów!

Posted

BothSides napisał(a):
Nie gniewamy się, cieszymy się że znalazła (bo jestem pewna że tak jest) kochający domek. Potrzebujących miłości psów nie brakuje, będziemy szukać tu w okolicy. Pozdrowienia dla Liwii i jej fanów!

Grażynka to złota dusza.Nam też znalazła sunieczke i jesteśmy od lutego z nią szczęśliwi.Grażynko życzymy domku z marzeń.

Posted

Chciałabym tylko podzielić się naszą radością - od dziś jest z nami psiak z krakowskiego schroniska - nie trzeba było daleko szukać, jeden biduś czekał na nos dosłownie pod nosem. Mamy nadzieję, że Liwcia jutro trafi do cudownego domku i będzie tam bardzo szczęśliwa, jak my z naszym Tobim :) Pozdrowienia!

Posted

BothSides - gratuluję nowego Przyjaciela!!! ale fajnie, że kolejna bida znalazła Dom i ludzi z sercem, bardzo się cieszę - ja chetnie zobaczę Waszego Tobiego na zdjęciach, myślę że Livia się nie obrazi jak nam pokażesz, w końcu ona za chwilkę też będzie w domku, pozdrawiam!

Posted

licze na to że będzie Wrocławianką :) może kiedyś Livka spotka moje wyżlice na spacerku?:)
czekam na newsy

wróciłam właśnie z wątku Tobiego - polecam zajrzyjcie - działa bardzo antydepresyjnie :)

Posted

wiec .....
Livia ma juZ domek
mysle ze swoich marzen
duze mieszkanie pare ulic dalej rodzice panci
obok rzeka -Odra i duzo terenow zielonych.
Pancia jest bardzo madra i kochajaca
i mialA wyzla ktory zył 13lat tylko innego
mama panci ma ratlerka i kota i ptaszki
ogolnie mieszkania zazwIerzecone
ale u panci tylko Livianka.....
Teraz aby wszystko bylo ok i po prawdzie
Dziekuje Ati i Natce
Ati byla sponsorka Livi od samego poczatku
natka zrobila bazarek inne ciotki szalaly aby znalazla najlepszy domek
ogloszenia ,allegro ,banerki i podnoszenie.
Martwily sie o jej zdrowie i zycie
i za to wszystko chce Wam podziekowac...
Wielkie dziekuje
dziekuje michelle04 za spacerki ,za serce i pomysly aby psaiakom bylo dobrze...
ktorych mi brakuje

Dziekuje Berenice,Basi,fiorsteinboc,Mysza2 ,tanitka ,margaret,elzunia,lenka itd
Dziekuje BothSides ze chciala dac jej dom i milosc
oraz nowemu domkowi
ze tylko chcieli zobaczyc a pozniej juz nie mogli sie jej doczekac.....
uklony dla Waszystki
jezeli kogos nie wymienilam ...ale mialam na mysli i prosze sie nie gniewac bo dziekuje
Mam tez nadzieje ze jeszcze spotakmy sie przy innych potrzebujacych zwierzakach....
DZIEKUJE

nie ma fotek z adopcji bo aparat byl potrzebny dla Brunka w Moscisku
ale co to za fotki by byly
wszystkie płacza a Livka nie wie co sie dzieje
ale beda fotki z domku i relacje.....