giselle4 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Ati']wydarzenie zrobila Beata Przybysz a to nie ja:)[/QUOTE] rozumiem ale tak Livia wraca na zawolanie pilnuje sie czlowieka. Jest bardzo radosnym psem i reaguje na swoje imie. Daje ciagle lapeczke i lubi bardzo spacerki..... Tropi w lesie i na polu i biegnie gdzies chwilke kiedy tylko uslyszy Livia wracaj jest przy nodze wiec nie rozumiem jak Ona mogla sie zgubic? Quote
tanitka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 taka piękna sunia i brak zainteresowanych? Quote
giselle4 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='tanitka']taka piękna sunia i brak zainteresowanych?[/QUOTE] jest zainteresowanie tylko nastepny telefon pani chce Livie bo to pies obronny a Ona ma posiadlosc blisko lasu Livia caly dzien by byla na polu a w nocy w domku ale jej poprzedniego psa zagryzl pies sąsiada...to czegos nie rozumiem jak? gdzie? i dlatego mowie Livia nie jest dla pani.... Quote
basia34 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Grasiu Ja tez tej pani bym podziekowala ,wiesz ze Liwia musi byc dama na salonach. Quote
basia34 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Liwciu zaslugujesz tylko na dobry dom i kochajacych ludzi. Quote
giselle4 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='basia34']Liwciu zaslugujesz tylko na dobry dom i kochajacych ludzi.[/QUOTE] Basiu i masz racje a Ona by tylko fikala po polach i tropila i bawila sie w trawce ale na glos ...wraca jest bardzo grzeczna i oczekuej pochwał:) Quote
giselle4 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 szczesliwa Livia poprzednie powiększ następne poprzednie powiększ następne Quote
elzunia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Kurcze jakaś Ty piękna.Dalej nikt Cię nie chce?Wierzyć się nie chce Quote
giselle4 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 elzunia napisał(a):Kurcze jakaś Ty piękna.Dalej nikt Cię nie chce?Wierzyć się nie chce mysle ze ktos sie znajdzie...czuje to:) Quote
giselle4 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Livienko to Twoje schroniskowe towarzystwo sorry http://www.dogomania.pl/threads/213091-Mam-tata-ciocia-oraz-3-jamniczych-dzieci-w-wielkiej-potrzebie.halp Quote
Natka72 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Dziewczyny,ostateczny dochód z bazarku to 201zł.Jeszcze jedna osoba zalega z wpłatą,ale obiecała jutro to naprawić.Fanty wysłane,bazarek będzie do zamknięcia jak tylko brakująca kwota pojawi się na moim koncie.Proszę podajcie pełne dane do przelewu,to myślę,że już w poniedziałek uda mi się to zrobić.Nie wiem czy Livia nadal potrzebuje finansowej pomocy,jeśli nie,to myślę że w porządku będzie jeśli kasa pójdzie na kogoś bardziej potrzebującego (czy też część kwoty).Informację taką chciałabym umieścić w podsumowaniu bazarku przed jego zamknięciem. Quote
giselle4 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Natka72 napisał(a):Dziewczyny,ostateczny dochód z bazarku to 201zł.Jeszcze jedna osoba zalega z wpłatą,ale obiecała jutro to naprawić.Fanty wysłane,bazarek będzie do zamknięcia jak tylko brakująca kwota pojawi się na moim koncie.Proszę podajcie pełne dane do przelewu,to myślę,że już w poniedziałek uda mi się to zrobić.Nie wiem czy Livia nadal potrzebuje finansowej pomocy,jeśli nie,to myślę że w porządku będzie jeśli kasa pójdzie na kogoś bardziej potrzebującego (czy też część kwoty).Informację taką chciałabym umieścić w podsumowaniu bazarku przed jego zamknięciem. Livia nie znalazla jeszcze domu i kazdy grosz jest jej potrzebny wiec jezeli zrobilas dla niej bazarek to jestesmy wdzieczni Quote
giselle4 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 ta piekna panienka ktora czysci zęby to Livia Quote
giselle4 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 juz umylam zabki co jeszcze masz? poloze sie Quote
giselle4 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 a to cala i sie schowalam a niech szuka Quote
Natka72 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Super fotki,rana na brzuszku jak widzę pięknie się zagoiła :) Szkoda,że moje psisko nie chce tak czyścić ząbków jak ona ;) Skoro Livcia wiąż potrzebuje kasy to podaj mi proszę dane do wpłaty. Quote
giselle4 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Natka72 napisał(a):Super fotki,rana na brzuszku jak widzę pięknie się zagoiła :) Szkoda,że moje psisko nie chce tak czyścić ząbków jak ona ;) Skoro Livcia wiąż potrzebuje kasy to podaj mi proszę dane do wpłaty. dziekuje ale powiedz sama ze piekna:) Quote
giselle4 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 tanitka napisał(a):wspaniale, ze ma takie spacerki :) ponoc Ona musi sie wybiegac.... wiecej niz inne psiaki malo znam rase ale nie jest jej zle:) Quote
giselle4 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Natka72 napisał(a):Super fotki,rana na brzuszku jak widzę pięknie się zagoiła :) Szkoda,że moje psisko nie chce tak czyścić ząbków jak ona ;) Skoro Livcia wiąż potrzebuje kasy to podaj mi proszę dane do wpłaty. Natka jeszcze jeden bazarek zrobie na panienke.....ale musz zlapac oddech po wyjezdzie Smyka do domku:):) Quote
Natka72 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 giselle4 napisał(a): ale powiedz sama ze piekna:) No jasne,że piękna :) Pieniążki przelane,daj znać kiedy będą na koncie.Cieszę się,że mogłam w jakiś sposób pomóc :) Quote
Recommended Posts