giselle4 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ati dziekuje za sponsoring,za to ze bylas i ze mialas dobre rady....:):) Quote
Ati Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 super dziewczynki, wrzesien jest super miesiacem dla bezdomnych wyzlow, byle tak dalej:) Quote
Mysza2 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Grażynko a z bazarku dla Livii na kogo przeznaczymy? Livciu powodzenia w nowym domku:) Quote
BothSides Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ogromnie się cieszę, to szczęśliwy czas nie tylko dla naszego Tobisia! Szczęśliwi krakowianie pozdrawiają Livię wrocławiankę!!! I jej wspaniałych opiekunów, podziwiam to co robicie, mam nadzieję że kiedyś będę mogła pomóc jeszcze innym psom, inspirujecie do tego! Dobry dom to chyba najlepsza nagroda dla wszystkich :) Quote
giselle4 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Mysza2 napisał(a):Grażynko a z bazarku dla Livii na kogo przeznaczymy? Livciu powodzenia w nowym domku:) na Snapiego kochana bo nie ma nawet poł deklaracji Quote
giselle4 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 BothSides napisał(a):Ogromnie się cieszę, to szczęśliwy czas nie tylko dla naszego Tobisia! Szczęśliwi krakowianie pozdrawiają Livię wrocławiankę!!! I jej wspaniałych opiekunów, podziwiam to co robicie, mam nadzieję że kiedyś będę mogła pomóc jeszcze innym psom, inspirujecie do tego! Dobry dom to chyba najlepsza nagroda dla wszystkich :) zawsze mozesz zrobic bazarek na nasze psiaki z rzeczy zbędnych wszystkich prosze o pomoc...i Ciebie tez.:) Quote
giselle4 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ati napisał(a):super dziewczynki, wrzesien jest super miesiacem dla bezdomnych wyzlow, byle tak dalej:) Dziekuje jeszcze raz.... Quote
Mysza2 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 BothSides napisał(a):Ogromnie się cieszę, to szczęśliwy czas nie tylko dla naszego Tobisia! Szczęśliwi krakowianie pozdrawiają Livię wrocławiankę!!! I jej wspaniałych opiekunów, podziwiam to co robicie, mam nadzieję że kiedyś będę mogła pomóc jeszcze innym psom, inspirujecie do tego! Dobry dom to chyba najlepsza nagroda dla wszystkich :) Kochana , psów którym trzeba pomóc są tysiące niestety. Możesz pomóc wpłacając coś na konkretnego psa z jakiegoś wątku, ofiarować fanty na bazarek lub sama zrobić bazarek, robić ogłoszenia dla psiaków. Możliwości nieograniczone, a psów znacznie więcej niż chętnych do pomocy. Quote
margaret Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ciekawe jak tam Livka w nowym życiu?:) Quote
giselle4 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 ja sie nie migam ale dwa samczyki pogryzione nie daja mi spac:( a oto mail > Witam serdecznie, > > > > w załączeniu przesyłam kilka zdjęć LIVII. Nie przepada za aparatem, > > odwraca się jak widzi aparat :) Postaram sie na bieżąco wysyłać fotki, jak uda się zrobić. > > Livia nas zaakceptowała. Jest niesamowicie grzeczna i bardzo wdzięczna. > > Śpi na wielkiej kanapie, objada i podpija wodę z miski kota, pomimo ze obok ma swoją > > miskę. Lepiej smakuje ;) Jest strasznym pieszczochem, ciągle zaczepia łapką żeby ją drapać. Daje nam bardzo dużo radości. Teraz rodzina w komplecie. > > Bardzo Pani dziękuję za opieką. Jesteśmy w kontakcie. > > Pozdrawiam :) Quote
giselle4 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 zapraszam cioteczki do Liveczki:) nasz cud ma się dobrze Quote
margaret Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 o rany! jaką ma kanapę! :) XXL1 i to na przypiecku :) no Livka chyba cię tam rozpieszczają twoje ludzie :) Quote
giselle4 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 kochaja ja i to jest najlepsza terapia dla niej:) Quote
Cleo2008 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Grazynko, ciesze sie ze szczescia Livki i pozdrawiam... Quote
giselle4 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 witaj Cleo ...luknij do chlopaka i dziekuej ze jestes Quote
Recommended Posts