giselle4 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 DALEJ POZUJE Poprzedni Następny Następny WYSTARCZY ,WŁASNIE ZE SIE SCHOWAM:) Poprzedni Następny Ati, moga takie byc? Quote
margaret Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 widzę że Livia lubi łapką załatwiać różne sprawy :) mądrala z niej! ja trzymam kciuki za szybkie znalezienie cudnej rodzinki, zmykam na 2 tygodnie i mam nadzieje ze jak wrócę to juz bedą fotki Livii z nowego domku:) Quote
basia34 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Rankiem jestem i zaraz u Cibie bede kochana. Quote
tanitka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 zdjęcia są rozczulajace, niech serce dobrego człowieka zmięknie na widok takiej gwiazdy. Quote
Ati Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 jak sie czuje dziewczynka fizycznie i psychicznie? widzialam kilka ogloszen dzwonil ktos moze? Quote
giselle4 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ati napisał(a):jak sie czuje dziewczynka fizycznie i psychicznie? widzialam kilka ogloszen dzwonil ktos moze? czuje sie doskonale w sobote sciągamy szwy...napisze co wet powiedzial i byl pierwszy mail od ludzi w jej sprawie ale jezeli uwazacie ze zle mysle to korygujcie.. panstwo maja 2 jamniki i chca ją adoptowac.... Bym ciala aby byla jedyn aw rodzinie do milosci i glaskow aby nie musiala prosic i walczyc z innymi o swoje panciostwo Napisalam ze zobacze jak zachowuje sie w stosunku do innych psiakow i poprosialm aby nie robili nic pod wplywem chwili i litosci.... a teraz mozecia krzyczec na mnie... noo taka juz jestem Quote
Ati Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 nie ma za co krzyczec:) mysliwym- mow zegnam:) ostatnio pewien pan na ogloszenie innej wyzelki z wielka pasja o super miejscu do zamieszkania zaproponowal mieszkanie w ...... chlewiku wrrrrrr Quote
giselle4 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ati napisał(a):nie ma za co krzyczec:) mysliwym- mow zegnam:) ostatnio pewien pan na ogloszenie innej wyzelki z wielka pasja o super miejscu do zamieszkania zaproponowal mieszkanie w ...... chlewiku wrrrrrr juz mialam propozycje oddania boksera do kojca,do garazu...to mnie juz nic nie zdziwi.... a panom mysliwym DZIEKUJEMY:( Quote
basia34 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Ona zasluguje na dom gdzie bedzie kochana ,jeszcze mamy czas. Quote
basia34 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Liwia Ty serce musisz byc kochana jak My Ciebie kochamy. Quote
tanitka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 taka suczka to i w domach nalezy powybrzydzać! :) Quote
giselle4 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 masz racje http://www.dogomania.pl/threads/212401-Moje-panie-czas-na-odchudzanie-11.08?p=17386095#post17386095 Quote
giselle4 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Dzisiaj jest w Wyborczej i ..... zatelefonowala pani ktora zna jej ludzi cieszyla sie ze sunieczka jest bezpieczna to co mowila to straszne sunka ma okolo 6 lat 2 razy w roku rodzi dzieci maja jeszcze samca nikogo nie obchodza psy tylko kasa. Ona ma na imię Nina...ale nikt tak nie bedzie do niej mowil tamto zycie zostawila za soba.... Poinformowalam pania ze dla tych ludzi jest juz bezuzyteczan bo po sterylizacji i kosztowala juz bardzo duzo i jeszcze troche wydamy na nia i ze nie oddamy jej to pewne. Kobieta tylko powiedziala ze chciala ich poinformowac ze ich pies sie znalazl ale teraz to sie cieszy i nic nie widziala......i nie powie Mam boksera powiedziala i bylo mi przykro patrzec na to zwierze... nam tez:( Quote
basia34 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Napewno jej nie dostana ,jeszcze dowiemy sie dokladnie kto to jest. Quote
tanitka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 żeby tylko sami w gazecie nie doczytali i nie chcieli jej zabrać, dziady cholerne ! Quote
giselle4 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Wszystkie szwy zdjęte wszystko zagojone ale jeszcze ma 3 dni nosic abazur...:) nawet nie pisnęła ani sie nie ruszyla dostala jeszcze Betamox i za 3-4 dni...po wypoczęciu zaszczepimy wscieklizne.. Poprzedni Następny czekamy w kolejce pod wetem bo przyejchalismy wczesniej Poprzedni Następny jestem grzeczna Poprzedni Następny i posluszna Poprzedni Następny grzecznie czekam Poprzedni Następny mimo ze jest cieplo Poprzedni Następny polece na kooopke Poprzedni Następny nie podgladac:) Quote
giselle4 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 codziennie dostaje na sniadanie gotowane Poprzedni Następny ryz,makaron z miesem lub wędlinką,serduszkami a na kolecje suchą oraz smaczki i dentastix na zabki bo mam bardzo starte Quote
giselle4 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 tanitka napisał(a):żeby tylko sami w gazecie nie doczytali i nie chcieli jej zabrać, dziady cholerne ! ale po co im Ona juz nie moze rodzic zaplacic trzeba za schron i jeszcze Straz Miejska da mandat za psa walęsajacego sie bez opieki i nie szukali jej....odpuszcza Quote
giselle4 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 to aby wszystko bylo na bieżaco to jest mail od hiszpana:) [FONT=Arial]Witam Grażyna, Dzięki za odpowiedź. Chcielibyśmy, aby odwiedzić Livia jutro (niedziela) już po południe. Zadzwonimy do Ciebie lub tekst, kiedy przyjeżdżają. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie, Pablo/Pawel[/FONT] Quote
giselle4 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Pablo zobaczyl ja w gazecie i sie jemu podoba podobna suczka[ponoc identyczna] odeszla i chce ja zobaczyc dlaczego nie ...jestem do dyspozycji az do znalezienia jej domku.... Quote
Recommended Posts