Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa to kochany pies. Nie potrafię się od niej trzymać z daleka ;) Prawie dziennie jest ze mną na spacerkach , jest bardzo grzeczna. Prawdopodobnie będzie będzie ze mną na akcji w silesi, oby znalazła nowy dom ! ;)

Posted

Tylko ona chyba musi być w domu, w którym non stop ktoś jest - nie może zostawać sama, chyba, że ktoś będzie z nią pracował ze szkoleniowcem czy behawiorystą. Zmieniłam tytuł trochę.

Posted

behawiorysta czy szkolnictwo chyba nie będą tu potrzebne [ oby ;) ] Figa ( z tego co mówili ludzie którzy ją " adoptowali " , choć moim zdaniem robili to nieumiejętnie -,- ) wyje jak zostaje sama w sama. Można czasowo jej to wydłużać [ czas pobytu gdy jest sama ] stopniowo, zostawać radio włączone, nie witać się z nią jak się wróci . Miejmy nadzieję, że to wystarczy.
Ogólnie psina jest prze kochana , tylko bardzo szybko przywiązuje się do ludzi , może stąd jej lęk przez samotnością w domu.
Gdy w silesi wychodziłam i zostawiałam komuś pod opiekę, podobno za mną wyła, gdy była ze mną spokojnie siedziała , nawet nie mrukęła.
trochę mnie to smuci.

Posted

Nie tylko jak wychodziłaś to za Tobą szczekała/piszczała/wyła. Wystarczyło, że byłaś trochę dalej od niej :D
Albo jak chodziłaś z puszką i Cię zobaczyła, to wtedy ludzie którzy nie wiedzieli co się dzieje, musieli myśleć, że psa mordujemy :/
Przywiązała się do Ciebie :(

Posted

Zapraszam na realny-kulinarny bazarek z wyrobami Emiś !
W menu muffinki z orzechami i białą czekoladą oraz przepyszne naleśniki do wyboru z nutellą lub powidłami domowej roboty (Emiś oczywiście). Ewentualny dochód zostanie przekazany na hotelowanie Barego :)

http://www.dogomania.pl/threads/214783-REALNY-KULINARNY-!-Muffininki-i-nale%C5%9Bniki-domowej-roboty-Emi%C5%9B-!-na-Barego-do-23-09?p=17649153#post17649153

• 1 month later...
Posted

Figa znalazła dom u starszej pani. Ma się wspaniale. Pani jest bardzo zadowolona. Figa znalazła dom jakiego potrzebowała. Kochająca, spokojna pani nie opuszczająca jej na krok.