Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='suślik']:lol: masz Ty rację :) Ciotka Ula niech się zajmie wątkami a my kulturalnie tam zajdziemy i coś napiszemy :) hehe :) Już zcalone są oba w jeden :) Tam to fajne czary znają :D Ostatecznie mamy jeden - proszę: http://labradory.info/viewtopic.php?p=941139#941139 Quote
suślik Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Kociabanda2']hehe :) Już zcalone są oba w jeden :) Tam to fajne czary znają :D Ostatecznie mamy jeden - proszę: http://labradory.info/viewtopic.php?p=941139#941139 Rozwaliła mnie Agazoom no dt nie mamy ale ds to się może znajdzie :) to się nazywa działanie :D Kruszyna jest śliczna i pewnie znajdzie się jakiś labomaniak, który zaoferuje jej DT zanim trafi do DS. Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 suślik napisał(a):Rozwaliła mnie Agazoom no dt nie mamy ale ds to się może znajdzie :) to się nazywa działanie :D Kruszyna jest śliczna i pewnie znajdzie się jakiś labomaniak, który zaoferuje jej DT zanim trafi do DS. :D Tak! To dobre! :D Przydałoby się jednak najpierw DT, bo nie wiem czy Beata sama sobie poradzi z wyborem domku, a ja mam do niej daleko, więc musiałaby sama testować ludzi :( No i ta sunia co zęby młodej pokazuje i nie można ich zostawić samych na minutę :( Quote
suślik Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kociabanda2 napisał(a)::D Tak! To dobre! :D Przydałoby się jednak najpierw DT, bo nie wiem czy Beata sama sobie poradzi z wyborem domku, a ja mam do niej daleko, więc musiałaby sama testować ludzi :( No i ta sunia co zęby młodej pokazuje i nie można ich zostawić samych na minutę :( DS sprawdzi ktoś z labków pewnie. uwierz mi na słowo jak już do nich trafia pies, który szuka domu to oni przetrzepią każdy chętny potencjalny DS wybiorą najlepszy z najlepszych i jeszcze stwierdzą na koniec " my nic nie zrobiliśmy przecież" Dzięki nim moje serduszko Bella ma dom najlepszy jaki tylko może być dla psa :) Ja im bym powierzyła każdego psa nawet moją ciamajdę :) Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 suślik napisał(a):DS sprawdzi ktoś z labków pewnie. uwierz mi na słowo jak już do nich trafia pies, który szuka domu to oni przetrzepią każdy chętny potencjalny DS wybiorą najlepszy z najlepszych i jeszcze stwierdzą na koniec " my nic nie zrobiliśmy przecież" Dzięki nim moje serduszko Bella ma dom najlepszy jaki tylko może być dla psa :) Ja im bym powierzyła każdego psa nawet moją ciamajdę :) :D wierzę wierzę :) Muszę na trochę odejść od kompa: mój tymczasowicz dzikusek i osobiste stwory też wymagają opieki :P Quote
Nutusia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 O matulu - jeśli Beata pisze, że ona już dużo większa nie urośnie, to będzie z niej labek super miniaturka :evil_lol: Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Nutusia napisał(a):O matulu - jeśli Beata pisze, że ona już dużo większa nie urośnie, to będzie z niej labek super miniaturka :evil_lol: nie no, jeśli młoda faktycznie ma 2-4 miesiące to jeszcze sporo powinna urosnąć :) Quote
suślik Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Sa już dwa zainteresowane domki :) Czekamy cierpliwie na dalsze informacje :) Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 suślik napisał(a):Sa już dwa zainteresowane domki :) Czekamy cierpliwie na dalsze informacje :) jak to zainteresowane?? Poważnie? Tak szybko? Wiem, że dwa mają być zapytane, ale że zainteresowane?? Lecę zobaczyć co się na labkach dzieje :) Quote
suślik Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kociabanda2 napisał(a):jak to zainteresowane?? Poważnie? Tak szybko? Wiem, że dwa mają być zapytane, ale że zainteresowane?? Lecę zobaczyć co się na labkach dzieje :) Zobacz zobacz :) ja coś czuję, że się młoda szybko do nowego domu wprowadzi :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Nie ma to jak być "w typie" :) Kciukasy zaciskam!!!!! Moja Luna też w typie, ale takiej rasy, że trudno wymówić - australian cattle dog - muszę się chyba zapastować jak Pawlak kabana, żeby na labkę przerobić :) Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 AKCJA ODWOŁANA! Przed chwilą dzwoniła do mnie Beata. Dała sunieczkę Pani z sąsiedztwa, której piesek niedawno odszedł za TM. Niestety nic więcej nie wiem. Przepraszam za kłopoty i bardzo dziękuję za zainteresowanie oraz okazaną pomoc :) Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 ula_cz napisał(a):Super!! Cieszę się że mała znalazła domek :) ta ubłocona paszcza... nie no boska!! Quote
suślik Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Super :) W takim razie powodzenia małej życzę :) Quote
Kociabanda2 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Przekazuję z maila od Beaty :) Dziewczyny, dzięki serdeczne za zaangażowanie w poszukiwanie domu dla suni. Udało mi się znaleźć dobry dom. Już ma swoje miejsce do spania, kubraczki, zabawki i pieszczoty. Pani, która ją przygarnęła niedawno straciła psa, konicznie chciałamieć następnego,żeby nie czuć się samotną. Pani mieszka bardzo blisko mnie, wielokrotnie spotykałam ją na spacerach jak miała poprzedniego psa i widziałam jak się nim zajmuje, tak więc bez obaw malutką zostawiłam u niej. Będę też miała kontrolę co się malutką dzieje. Jeszcze raz dzięki wielkie za zaangażowanie, przede wszystkim chodziło o zapewnienie maluszkowi bezpieczeństwa. pozdrawiam Beata Quote
Nutusia Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Powodzenia mini-labku! Pocieszaj panią po stracie poprzedniego psiaka. Mój typ - bez ogona nie ma życia - musi się coś na 4 łapach po domu plątać i dawać napęd do życia :) Bądźcie razem szczęśliwe! Quote
Recommended Posts